Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Primok pisze:Jaką postać ma grać Ada Fidał :?:
[shadow=black] Bład w nazwisku zrobiłem, nie Fidał tylko Fijał. Zagra kochankę Darka.Swoją drogą to kolejna sztandardowa para Klanu zostaje rozibta
W Klanie będzie grała chyba w peruce, albo ma nową fryzura
[/shadow]
Tu oficjalna strona aktorki http://www.adafijal.com/
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Jak dziś Krystyna przeczytała tego SMS-a, to doznałem szoku ::ke:: Szczególnie, że większość spoilerów znam, ale o tym nic nie wiedziałem.
Primok pisze:[shadow=black]Wiadomo też, że będzie się trochę ciągnął i nie ograniczy się tylko do SMS-ów - Krystyna dostanie w paczce miniaturową trumnę :shock: . Hmm może to z czasów jak była w ciązy z Pawełkiem, albo związane jest to z wątkiem Edyty. Wie ktoś cos więcej ::chytry:: . [/shadow]
[shadow=black]
Zapowiada się bardzo ciekawie ::rad:: Nareszcie coś się będzie działo, bo już można rzygać tymi obiadkami Pani Steni i przedszkolem Pawełka :ziewam:
Faktycznie, może za wszystkim będzie stała Edyta, która popadnie w jakąś chorobę psychiczną...? ::chytry:: :zeby: [/shadow]

Pani Kaczorek dalej wymiata :zeby:
Ona jest napalona na każdego mężczyznę, dosłownie :zeby:
::loll::

Fajnie, że romans Moniki tak się rozwinął ::rad::
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Spoiler(chociaż nie oglądam ostatnio odcinków "Klanu" i może to już miało miejsce) :

Agnieszka powróci i będzie grana przez tą samą aktorkę co kiedyś :!:
Awatar użytkownika
Damians

kubeczek pisze:Agnieszka powróci i będzie grana przez tą samą aktorkę co kiedyś :!:
To żaden spoiler. Przecież bodaj od poniedziałku mówią, że Agnieszka przylatuje do Polski.
Niby dlaczego miałaby nastąpić zmiana aktorki? :roll:
Jedynie, może zmienić ona fryzurę :P

[ Dodano: 2008-12-01, 17:47 ]
Matko Boska, jakie słownictwo w Klanie :zeby: :zeby: :zeby: ::loll:: ::loll:: ::loll::

Olka: "Co jest w tym SMS-ach??"
Krystyna: "Jakieś PIERDOŁY!" - "yyoyoooooohh przepraszam!"

:zeby: ::loll:: ::plask wczolo:

A mina Rysia, kiedy dowiedział się, że jego siostra ma dwudziestoletniego kochanka - bezcenna :zeby: :zeby: :zeby:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

W Klanie coraz ciekawiej :twisted:

Wątek z sms-ami do Krystyny trochę naciągany, ale ciekawi mnie kto je wysyła.
Podejrzewam że to pani Kaczorek :twisted: Chociaż nie wiem dlaczego, ale tak jakoś mi sie wydaje :P

Bożenka na kursie tańca vs Jaga wogóle mnie nie ciekawi :ziewam:
Myślałem że przed wakacjami już go skończyli tym szantażem, ale jednak myliłem się :zmiesz::

Coraz goręcej u Darka i Czesi :twisted: Według zapowiedzi już jutro dojdzie do zdrady małżeńskiej ::chytry:: To będzie fajne, mam jednak nadzieję że nie zepsują tego wątku ::chytry::

Rysiu zareagował na romans Moniki tak jak pomyślałem - jego mina wyrażała "Bożesz ty mój..." ::jezyk:: To jest właśnie przykład prawdziwej katolickiej rodziny :zeby:

Wątek Olki i prof Smosarskiego - badziewie :ziewam: :ziewam: :ziewam:
Naprawdę nudny i nieprzekonujący wątek, nie ma sensu go ciągnąć :nie:
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Mareczek pisze:Coraz goręcej u Darka i Czesi :twisted: Według zapowiedzi już jutro dojdzie do zdrady małżeńskiej ::chytry:: To będzie fajne, mam jednak nadzieję że nie zepsują tego wątku ::chytry::
Ja też mam nadzieję, że nie zepsują tego wątku (a przynajmniej nie tak, jak zepsuli wątek Beaty i Jacka, który zrobił się strasznie nudny) ::krzyw:: Gdybym miała zgadywać, co się stanie dalej w związku Czesi i Darka to obstawiam, że: Darek zdradzi Czesię z ta nową pracownicą, a Czesia zbliży się bardziej do Mariusza ::ok:: ::krzyw:: Poczekamy, zobaczymy...
Mareczek pisze:Wątek Olki i prof Smosarskiego - badziewie :ziewam: :ziewam: :ziewam:
Naprawdę nudny i nieprzekonujący wątek, nie ma sensu go ciągnąć :nie:
Beznadziejny wątek ::plask wczolo: Nie wiem w ogóle, co Olka i ta jej koleżanka widzą w tym całym Smosarskim xD Facet nie widzi świata poza nauką, a one się jeszcze licytują o niego xD ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Albo ten koleś od Olki albo pani Kaczorek pewnie wysyłają smsy, ale po co w zasadzie?
Jak Rysiek się dowiedział o romansie Moniki?
Co do Darka i Czesi to kiedyś to była faan para, potem chore było to że ją zdradził, chore że się zeszli i całkiem porąbane jeśli znowu się pozdradzają :roll:
A Beata oczywiście nadal się nei dowiedziała że Karolina była w ciązy z Jacka dzieckiem? Rafalski chyba to wie? Gdyby to się wydało to była chociaż jedna ciekawa scena a oni wolą ciągle wciskać nudy ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tkk_Bolly

Rysiek dowiedział się o romansie Moniki od kucharza z restauracji.Zresztą Szymon już w rozmowie z kolegą mówił , że chce jak najszybciej rzucic Monikę, bo same kłopoty ma przez nią.

Wątek Czesi i Darka bardzo przewidywany, podobnie się potoczy jak Beaty/Jacka ten drugi stał się już nudny,może dlatego, że Jacek z Donatką się ustatkowali i wygląda na to, że Beata z Rafalskim też to ich często nie pokazują, a jak był ukrywany romans Jacka to co odcinek byli.Łatwiej trochę jest pokazywac kłótnie i zdrady niż szczęśliwe rodzinki.
Czesia się teraz zbliży na pewno do Mariusza(bo co miało na celu wyrzucenie Kaśki) może nawet adoptują razem dziecko. A Darek z tą swoją pracownicą będzie romansował.

Odeszla Matylda i w sumie dobrze. Wogóle powiedzieli nam o tym na imieninach Eli jednym zdaniem, a przecież sporo lat była ta postac.Co za pożegnanie.

Bardzo podoba mi się Renatka z Waldkiem i to Renatki"Nie możemy się spotykac" Świetne sceny. Dużo lepsze niż w wątku Czesi i Darka. i licze, że Renata pozwoli sobie na chwie szaleństwa. ::ok::

Smsy do Krysi to jedyna aktualna serialowa zagadka ::loll:: Sam niewiem kto to, ale pewnie tej osoby nawet nie ma teraz w serialu, więc nie ma po co sie zastanawiac.
Lepiej gdyby Krysia miała więcej wrogów i to aby były te postacie w obsadzie.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

A co się stało z Matyldą? Wybyła w świat za kolejnym kochankiem?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Tiril pisze:A co się stało z Matyldą?
No właśnie, co się z nią stało?? Musiałem coś przegapić.

Adex-fan Brooke pisze:A Beata oczywiście nadal się nei dowiedziała że Karolina była w ciązy z Jacka dzieckiem? Rafalski chyba to wie?

Oczywiście, że Rafalski wie, ale Beatka niestety, nic o tym nie wie.

Tkk_Bolly pisze:Sam niewiem kto to, ale pewnie tej osoby nawet nie ma teraz w serialu, więc nie ma po co sie zastanawiac.
A ja cały czas obstawiam Edytę. Mieliśmy już dwie wyraźne poszlaki: rozmowę Pawła z nią, jako to Krystyna jest dobra itd., i jej telefon do Pawła, który ją zapraszał, a ona powiedziała, że nie chce przeszkadzać jemu i Krystynie

::chytry::
Tkk_Bolly

Tiril pisze:A co się stało z Matyldą? Wybyła w świat za kolejnym kochankiem?
Tak, tym razem do Kanady.

Damians to żadne poszlaki ::jezyk::
Awatar użytkownika
Damians

Tkk_Bolly pisze:Damians to żadne poszlaki ::jezyk::
No jak to nie, przecież w podkładzie była "podejrzana" muzyka ::chytry::

Trumna, którą dostała Krystyna była zabójcza :twisted:
Tkk_Bolly

Dla takich scen u Lubiczów jak dziś warto oglądac Klan.
Czyli jak zwykle sielanka w domu lubiczów.Wraca Ola z przesyłką od kuriera dla Krysi.Krysia ucieszona idzie zobaczyc,co dostała(a przecież mówiła do Alicji, że boi się otwierac szkrzynkę e-mail, czytac sms-y, a co dopiero paczka) . Krysia wyciąga coś, Ola z daleko mówi, że to piórnik ::loll:: Muzyka grozy, no i okazalo się, że to mała trumienka. ::rad:: I ten napis, aby Krystyna sobie szykowała taką tylko, że większa. Chociaż myslałem, że będzie to trumna dla małego Pawełka.
Chyba najlepsza i najbardziej zaskakująca scena odkąd wróciłem do serialu.
Damians pisze:
Tkk_Bolly pisze:Damians to żadne poszlaki ::jezyk::
No jak to nie, przecież w podkładzie była "podejrzana" muzyka ::chytry::
W sumie już wszystko jasne, jak ten policjant wymieniał kto może byc podejżanym , to jak powiedział, że jakaś niespełniona kobieta zakochana w mężu to byla muzyka grozu ::loll:: Damians zwracam honor.

Tylko pytanie czy to Edyta. a może w Pawle ktoś jeszcze się kochał w przeszłości?Zresztą nawet nie wiemy co Edyta czuje do doktora. Z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki!
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Tkk_Bolly pisze:a może w Pawle ktoś jeszcze się kochała w przeszłości.
Kilka lat temu była mowa o jakiejś studentce wydzwaniającej i "umierającej z miłości" do Pawła, może były jeszcze jakieś inne egzemplarze? ::rad::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Primok

Post autor: Primok »

Też od początku podejrzewałem Edytę, ale pewności jeszcze nie ma :P .
Tkk_Bolly pisze:Tylko pytanie czy to Edyta. a może w Pawle ktoś jeszcze się kochał w przeszłości?Zresztą nawet nie wiemy co Edyta czuje do doktora. Z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki!
[shadow=black]Paweł jest dla Edyty "najważniejszą osobą w jej życiu".[/shadow]
ODPOWIEDZ