Newsy ze świata seriali
Ja nie wiem czemu NBC chce się dalej pakować w soap opery. Odnośnie tej stacji i soap oper - jest szansa, że Fowler (jeśli powstanie), będzie jedyną soap operą stacji, gdyż ptaszki ćwierkają, że w marcu 2009 roku powstaną ostatnie odcinki DOOL. Myślałem, że DOOL ma kontrakt do 2010, ale ludzie z NBC chyba jednak byli poważni mówiąc rok temu o 'marnych szansach kontynuacji DOOL po 2009 roku'. 
-
GL Forever
- Adex-fan Brooke
Ooo to interesujące, fajny ten serial! Ciekawe czy od 1 sezonu dadzą i czy wszystkie odcinki, bo tak dziwnie się składa że mimo, iż serial leciał na różnych stacjach to różne stacje różne serie dawały nigdy w całościPrimok pisze:Od 1 grudnia na TVP2 serial "Na wariackich papierach" o godz. 17.05.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
NBC jednak nie sprzedaje Days of Our Lives!
NBC w końcu zakończyło rozmowy z Sony Pictures Television i oficjalnie doszło do przedłużenia licencji przynajmniej do września 2010 roku. Jednocześnie DOOL tnie koszty ile wlezie, a to może oznaczać, że aż pięć najlepiej opłacanych gwiazd będzie zwolnionych z serialu. A trzy już odeszły... i nie uwierzycie kto.
Jay Kenneth Johnson (Philip Kiriakis) właśnie opróżnił swoją przestrzeń w garderobie, ponieważ rozmowy z przedstawicielami DOOL nie doszły do skutku i tym samym rola Philipa będzie dostępna dla innego aktora, który pewnie weźmie mniej pieniędzy.
Długowieczna para Marlena&John przestanie się pojawiać na ekranie w Styczniu 2009 roku. Drake Hogestyn (John) i Deidre Hall (Marlena) zostali oficjalnie poinformowani o zwolnieniu. Pozostaje nadzieja, że kiedyś wrócą, ponieważ obie postaci nie zostały uśmiercone jak na razie.
NBC w końcu zakończyło rozmowy z Sony Pictures Television i oficjalnie doszło do przedłużenia licencji przynajmniej do września 2010 roku. Jednocześnie DOOL tnie koszty ile wlezie, a to może oznaczać, że aż pięć najlepiej opłacanych gwiazd będzie zwolnionych z serialu. A trzy już odeszły... i nie uwierzycie kto.
Jay Kenneth Johnson (Philip Kiriakis) właśnie opróżnił swoją przestrzeń w garderobie, ponieważ rozmowy z przedstawicielami DOOL nie doszły do skutku i tym samym rola Philipa będzie dostępna dla innego aktora, który pewnie weźmie mniej pieniędzy.
Długowieczna para Marlena&John przestanie się pojawiać na ekranie w Styczniu 2009 roku. Drake Hogestyn (John) i Deidre Hall (Marlena) zostali oficjalnie poinformowani o zwolnieniu. Pozostaje nadzieja, że kiedyś wrócą, ponieważ obie postaci nie zostały uśmiercone jak na razie.
Od 23 listopada w niedziele na TVP1 nowy serial "Szminka w wielkim mieście". Nie słyszałem nic o tym serialu, ale widziałem reklamę na TVP1 i niektóre postacie wydały mi sie znajome - w głównych rolach gra m.in. Lindsay Price (Michael Lai, MnS) i Kim Raver (Audrey, 24). Oprócz nich m.in. Brooke Schields i Gina Gershon. Obsada bardzo ciekawa
.
-
Ryan Lavery
ABC nie zamówiło kolejnych odcinków "Pushing Daisies", ale za to mówi się, że serial ma przejść na dwa lata do NBC. NBC (a dokładnie Jeff Zucker) z kolei sprawił swoim pracownikom wątpliwy prezent świąteczny i zwolnia 500 osób tym samym oszczędzając pół miliarda dolarów. Mówi się, że to jeszcze nie koniec "cięć" w przemyśle telewizyjnym.
-
Ryan Lavery
Nowy serial TVP1 - "Ojciec Mateusz" przyciągnął przed telewizory aż 6 mln widzów! To niesamowicie dużo jak na nowy serial. Ale mnie do niego jakoś zupełnie nie ciągnie
TVP ma ostatnio świetną passę z serialami. Kolejne wciąż odnoszą sukcesy: Londyńczycy, coraz lepsza widownia Barw Szczęścia, teraz Ojciec Mateusz.
A od 2 stycznia w piątki serial CBS-u MoonlightTomala pisze:TVP ma ostatnio świetną passę z serialami.
http://pl.youtube.com/watch?v=mU7q0GA3KUo
-
Ryan Lavery
Wierz mi, to jedynie plotka jak napisał GL. Zadna stacja nie pokusi się o nową operę zwłaszcza w obliczu krachu, który spadł na nie w tym roku. Za 2-3 lata soapy będą już tylko wspomnieniem..Tkk_Bolly pisze:Plotka głosi, że stacja NBC pod koniec 2009 ma zacząc emitowac nowa operę pt Fowler, która by weszła w miejsce Passions
- Marek Forrester