Amber Moore

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A najgorsze i zarazem najśmieszniejsze jest to, że kiedy Amber chce coś naprawić, to zawsze obraca to się przeciw niej z podwójną siłą ::loll:: ::ysz::
Chciała ugasić pożar - jeszcze bardziej go rozpaliła, chciała ocalić album - straciła przytomność...
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Teraz kolejny problem z Amber, tym razem ma go z nią Hector Ramirez.
Amber zamierza zniszczyć jego poukładany z trudem świat - chce bowiem wyznać jego sekret o Caitlin i Samanthie.
Ach ta Amber :roll:

Dobrze chociaż że Ambrossia powiedziała dzisiaj "Kłopoty to moja specjalność" ::loll::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Amber jest w dość delikatnej sytuacji. moim zdaniem, nie powinna nikomu mówić o tym, co wie. dobrze, że przekonuje Hector'a, żeby powiedział córce prawdę.
Amber sama w tę sytuacje sie nie wpakowała. Gdyby trafiła pod skrzydła innego bohatera, podobnego do Hector'a, to pewnie wpakowałaby sie w inne rodzinne sekrety. :lol:
Primok

Post autor: Primok »

Mareczek pisze:Teraz kolejny problem z Amber, tym razem ma go z nią Hector Ramirez.
Amber zamierza zniszczyć jego poukładany z trudem świat - chce bowiem wyznać jego sekret o Caitlin i Samanthie.
To nie był przecież żaden problem z Amber tylko z Hectorem. Jego problem, że okłamywał całe życie córkę, więc później musiał się liczyć z konsekwencjami.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ale Hector robił to dla dobra Caitlin, nie wiedział że to z winy Priscilli ::kwasny::
I można to tak zrozumieć, że Hector ma problem z Amber, bo ona chciała mu rozwalić rodzinę :P
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Amber koniecznie musi się dostać do rodziny Forresterów , nie udało się z Rick'iem , no to teraz Thomas . Uczucie ,, miłość '' jest przez Amber jest niejednoznacznie traktowane i pod tym słowem różne czyny się kryją. Mam nadzieje ,że dziewczyna się opamięta i zostawi Forresterów w spokoju.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Robi pisze:Amber koniecznie musi się dostać do rodziny Forresterów , nie udało się z Rick'iem , no to teraz Thomas . Uczucie ,, miłość '' jest przez Amber jest niejednoznacznie traktowane i pod tym słowem różne czyny się kryją. Mam nadzieje ,że dziewczyna się opamięta i zostawi Forresterów w spokoju.
Wcale nie widać aby jej celem był powrót do Forresterów. Poza tym to ciekawy wątek :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Ja inaczej odebrałem błagania Amber przed Rick'iem 8) Dla kasy i pozycji poświęciła własne dziecko , więc co to dla niej zdobycie Thomas'a , tak samo ,,napalonego'' jak kiedyś Rick , poza tym ma już wprawę w zdobywaniu dzieci.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ja też jakoś nie widzę, żeby Amber chciała jakoś za wszelką cenę zdobyć kolejnego Forrestera, kasę i pozycję w rodzinie Forresterów. Kiedyś owszem tak było (gdy poznała Rick'a), ale teraz na pewno nie o to jej chodzi. Nie wiem, czego negatywnego ze strony Amber się tutaj próbujesz doszukać Robi. 8) Jak dla mnie ona po prostu jest samotna i przez to też nieszczęśliwa. Nadal kocha Rick'a, a pustkę po nim próbuje zapełnić kimś do Rick'a podobnym, jakąś jego namiastką, czyli Thomas'em. Ewentualnie może też być Tommy'm zauroczona. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Robi

Jeżeli zdobycie dziecka i po raz drugi Forrestera nie jest próbą zdobycia klucza do wejścia do rodziny. Nikt z Forresterów za Amber tak nie przepada , tylko napaleni nastolatkowie widzą w niej idealną kobiete . Rick szalał i się przeszalał , potem odejść nie mógł bo dziecko , teraz dorósł i posłał Amber do diabła . Teraz mamy powtórke z rozrywki.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Robi, Ty masz na punkcie Amber jakąś obsesję ::plask wczolo:

Akurat w przypadku jej i Thomas'a, to on o nią zabiega i nie daje jej spokoju - zresztą chwała mu za to, bo w obecnej chwili poza nim Amber nie ma zupełnie nikogo. A tekst zakochanego w sobie Rick'a typu "nie zasługujesz na mnie", był poniżej poziomu. Moim zdaniem Amber i Thomas są do siebie bardzo podobni i razem tworzą bardzo zgraną parę. Poza tym czuć taką fajną chemię pomiędzy nimi, podobnie jak było w przypadku Deacon'a i Brooke :D Fajne są takie zakazane pary :)
Awatar użytkownika
Robi

mucha331 pisze:Robi, Ty masz na punkcie Amber jakąś obsesję
Jeżeli kobieta i dziecko jako para to obsesja to zgadzam się w 100% . Amber powiela swoje błędy, szuka tych którzy ją chcą czyli młody napalony Rick, Raymond który wykorzystał ją na noc czy teraz po raz kolejny dziecko - Thomas .
Zgadza się Rick i Thomas zabiegali o Amber , mieli tyle samo lat kiedy wiązali się z Moore i Rick kiedy dorósł i zrozumiał nawet o niej nie pomyśli.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Mi też nie podoba się ta para. Nie ma nic fajnego w dojrzałej samotnej zwariowanej babce, którą podnieca napalony na nią nastolatek..
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Dajcie spokój, Amber i Thomas wyglądają "hot" :mrgreen: Amber wygląda naprawde nieźle, ma świetne włosy, ładne ciało i duże usteczka :zeby: Za to Thomas jest przystojny, szczupły i jest słodki :mrgreen: Jako para wyglądają fajnie, lubie na nich patrzeć.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Robi

Marek Forrester pisze:Dajcie spokój, Amber i Thomas wyglądają "hot" Amber wygląda naprawde nieźle, ma świetne włosy, ładne ciało i duże usteczka Za to Thomas jest przystojny, szczupły i jest słodki Jako para wyglądają fajnie, lubie na nich patrzeć.
Ale tutaj nikt ich wizerunku nie neguje . Ja się z twoim komentarzem zgadzam. :wink:
ODPOWIEDZ