Chciała ugasić pożar - jeszcze bardziej go rozpaliła, chciała ocalić album - straciła przytomność...
Amber Moore
-
Dawidek
- Administrator
Amber jest w dość delikatnej sytuacji. moim zdaniem, nie powinna nikomu mówić o tym, co wie. dobrze, że przekonuje Hector'a, żeby powiedział córce prawdę.
Amber sama w tę sytuacje sie nie wpakowała. Gdyby trafiła pod skrzydła innego bohatera, podobnego do Hector'a, to pewnie wpakowałaby sie w inne rodzinne sekrety.
Amber sama w tę sytuacje sie nie wpakowała. Gdyby trafiła pod skrzydła innego bohatera, podobnego do Hector'a, to pewnie wpakowałaby sie w inne rodzinne sekrety.
To nie był przecież żaden problem z Amber tylko z Hectorem. Jego problem, że okłamywał całe życie córkę, więc później musiał się liczyć z konsekwencjami.Mareczek pisze:Teraz kolejny problem z Amber, tym razem ma go z nią Hector Ramirez.
Amber zamierza zniszczyć jego poukładany z trudem świat - chce bowiem wyznać jego sekret o Caitlin i Samanthie.
Amber koniecznie musi się dostać do rodziny Forresterów , nie udało się z Rick'iem , no to teraz Thomas . Uczucie ,, miłość '' jest przez Amber jest niejednoznacznie traktowane i pod tym słowem różne czyny się kryją. Mam nadzieje ,że dziewczyna się opamięta i zostawi Forresterów w spokoju.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
Wcale nie widać aby jej celem był powrót do Forresterów. Poza tym to ciekawy wątekRobi pisze:Amber koniecznie musi się dostać do rodziny Forresterów , nie udało się z Rick'iem , no to teraz Thomas . Uczucie ,, miłość '' jest przez Amber jest niejednoznacznie traktowane i pod tym słowem różne czyny się kryją. Mam nadzieje ,że dziewczyna się opamięta i zostawi Forresterów w spokoju.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja inaczej odebrałem błagania Amber przed Rick'iem
Dla kasy i pozycji poświęciła własne dziecko , więc co to dla niej zdobycie Thomas'a , tak samo ,,napalonego'' jak kiedyś Rick , poza tym ma już wprawę w zdobywaniu dzieci.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Ja też jakoś nie widzę, żeby Amber chciała jakoś za wszelką cenę zdobyć kolejnego Forrestera, kasę i pozycję w rodzinie Forresterów. Kiedyś owszem tak było (gdy poznała Rick'a), ale teraz na pewno nie o to jej chodzi. Nie wiem, czego negatywnego ze strony Amber się tutaj próbujesz doszukać Robi.
Jak dla mnie ona po prostu jest samotna i przez to też nieszczęśliwa. Nadal kocha Rick'a, a pustkę po nim próbuje zapełnić kimś do Rick'a podobnym, jakąś jego namiastką, czyli Thomas'em. Ewentualnie może też być Tommy'm zauroczona. 
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Jeżeli zdobycie dziecka i po raz drugi Forrestera nie jest próbą zdobycia klucza do wejścia do rodziny. Nikt z Forresterów za Amber tak nie przepada , tylko napaleni nastolatkowie widzą w niej idealną kobiete . Rick szalał i się przeszalał , potem odejść nie mógł bo dziecko , teraz dorósł i posłał Amber do diabła . Teraz mamy powtórke z rozrywki.
Robi, Ty masz na punkcie Amber jakąś obsesję
Akurat w przypadku jej i Thomas'a, to on o nią zabiega i nie daje jej spokoju - zresztą chwała mu za to, bo w obecnej chwili poza nim Amber nie ma zupełnie nikogo. A tekst zakochanego w sobie Rick'a typu "nie zasługujesz na mnie", był poniżej poziomu. Moim zdaniem Amber i Thomas są do siebie bardzo podobni i razem tworzą bardzo zgraną parę. Poza tym czuć taką fajną chemię pomiędzy nimi, podobnie jak było w przypadku Deacon'a i Brooke
Fajne są takie zakazane pary 
Akurat w przypadku jej i Thomas'a, to on o nią zabiega i nie daje jej spokoju - zresztą chwała mu za to, bo w obecnej chwili poza nim Amber nie ma zupełnie nikogo. A tekst zakochanego w sobie Rick'a typu "nie zasługujesz na mnie", był poniżej poziomu. Moim zdaniem Amber i Thomas są do siebie bardzo podobni i razem tworzą bardzo zgraną parę. Poza tym czuć taką fajną chemię pomiędzy nimi, podobnie jak było w przypadku Deacon'a i Brooke
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Jeżeli kobieta i dziecko jako para to obsesja to zgadzam się w 100% . Amber powiela swoje błędy, szuka tych którzy ją chcą czyli młody napalony Rick, Raymond który wykorzystał ją na noc czy teraz po raz kolejny dziecko - Thomas .mucha331 pisze:Robi, Ty masz na punkcie Amber jakąś obsesję
Zgadza się Rick i Thomas zabiegali o Amber , mieli tyle samo lat kiedy wiązali się z Moore i Rick kiedy dorósł i zrozumiał nawet o niej nie pomyśli.
- Marek Forrester
Ale tutaj nikt ich wizerunku nie neguje . Ja się z twoim komentarzem zgadzam.Marek Forrester pisze:Dajcie spokój, Amber i Thomas wyglądają "hot" Amber wygląda naprawde nieźle, ma świetne włosy, ładne ciało i duże usteczka Za to Thomas jest przystojny, szczupły i jest słodki Jako para wyglądają fajnie, lubie na nich patrzeć.