Felicia Forrester

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ryan Lavery pisze:
Adex-fan Brooke pisze:
Dawidek pisze:Bardzo się cieszę z tego, że prawie całe rodzeństwo Ridge'a sie pojawiło. Nie chciałbym by sie zjawiła Angela. .
Dawidek o czym Ty mówisz? ::ke:: Prawdziwa Angela umarła jako dziecko a fałszywa zamiast poddać się operacji plastycznej po wypadku zniknęła.
Ale udało się jej uciec z tego płonącego samochodu czy zginęła? Bo ja zrozumiałem, że ona spaliła się.
No teraz doznałem szoku że taki znawca nie zna tego jednego z najlepszych wątków :shock: :shock: W skrócie przy okazji że do tego nawiązaliście przypomnę że przecież przeżyła popalona wypadek, kobieta, która ją wyciągneła dostała od niej w głowę kamieniem i sama zginęła w eksplozji a Daveney wróciła popalona się mścić na Stephanie (za pomocą Sally na Queen Mary, ale rozmyśliła się, zakochała w Thorne'u...) tu wspomnienie tej akcji: http://pl.youtube.com/watch?v=isYINYDWgOM
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Adex-fan Brooke pisze:No teraz doznałem szoku że taki znawca nie zna tego jednego z najlepszych wątków :shock: :shock: W skrócie przy okazji że do tego nawiązaliście przypomnę że przecież przeżyła popalona wypadek, kobieta, która ją wyciągneła dostała od niej w głowę kamieniem i sama zginęła w eksplozji a Daveney wróciła popalona się mścić na Stephanie (za pomocą Sally na Queen Mary, ale rozmyśliła się, zakochała w Thorne'u...) tu wspomnienie tej akcji: http://pl.youtube.com/watch?v=isYINYDWgOM
To był przytyk? :lol:

Coś mi świta - to wtedy paradowała tak po Spectra Fashions ze zdeformowaną twarzą? To już dalej coś kojarzę.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dawidek pisze:Po tym wszystkim, co wyprawiała Angela, nigdy nic nie wiadomo, czy zmartwychwstanie, czy nie ocalała przypadkiem. Może pojawić się w najmniej spodziewanym momencie. Wiecie dobrze, że "MnS" jest nieprzewidywalna. ::chytry::
Poprawka fałszywa Angela :wink:
Ryan Lavery pisze:
Adex-fan Brooke pisze:No teraz doznałem szoku że taki znawca nie zna tego jednego z najlepszych wątków :shock: :shock: W skrócie przy okazji że do tego nawiązaliście przypomnę że przecież przeżyła popalona wypadek, kobieta, która ją wyciągneła dostała od niej w głowę kamieniem i sama zginęła w eksplozji a Daveney wróciła popalona się mścić na Stephanie (za pomocą Sally na Queen Mary, ale rozmyśliła się, zakochała w Thorne'u...) tu wspomnienie tej akcji: http://pl.youtube.com/watch?v=isYINYDWgOM
To był przytyk? :lol:

Coś mi świta - to wtedy paradowała tak po Spectra Fashions ze zdeformowaną twarzą? To już dalej coś kojarzę.
E tam nie kojarzysz za wiele, tak przytyk :lol: :twisted: nadrób zaległości ::jezyk::
Joe pisze:Celina jest świetna, tzn. Felicja ;) Bardzo naturalnie zagrała, jak na pierwszą (od dłuższego czasu ) scenę. Rodzeństwo w komplecie, oby na długo. Już nie mogę się doczekać jakiegoś wątku miłosnego z nią, mam nadzieję, że zagości na dłużej, bo jak na razie wydaje się być bardzo sympatyczną postacią.
Po co Ci kolejny nudny miłosny wątek, miejmy nadzieję na coś lepszego ::chytry:: Również cieszy mnie że powróciła i że nadal ta sama aktorka(swoją drogą musiała pewnie odnaleźć się na planie w scenariuszu po tylu zmianach od roku 1997 :) ), lubię oglądać rodzeństwa w komplecie :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dzisiaj Felicia super prezentowała się wśród rodzeństwa :D
I widziałem błysk w jej oczach, jak spojrzała na Dominica ::jezyk::
Może jakiś romansik z kapitanem się szykuje ::krzyw::
Awatar użytkownika
Logan

Post autor: Logan »

Joe pisze:Już nie mogę się doczekać jakiegoś wątku miłosnego z nią, mam nadzieję, że zagości na dłużej, bo jak na razie wydaje się być bardzo sympatyczną postacią.
Może już niedługo, dzisia najwidoczniej w oko wpadł jej Nick.
"Moda..." jest jak narkotyk - uzależnia.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Mareczek pisze:Może jakiś romansik z kapitanem się szykuje ::krzyw::
Pierwsze spojrzenie Felicii na Nick'a było aż nadto znaczące ::loll::
Każde takie "spojrzenie" kończy się w MNS tak samo ::plask wczolo:
Seks, przeciwność rodziny, ślub, dziecko, tajemnica, intrygi, tragiczny koniec związku :ziewam:
Zobaczmy, jak będzie w tym wypadku...

I faktycznie fajnie, że stara postać wróciła, lub lubię takie wizyty.
Primok

Post autor: Primok »

Dzisiaj już można było zobaczyć "starą" Felicię, choć aktorka jest dużo dojrzalsza :wink: .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Primok pisze:Dzisiaj już można było zobaczyć "starą" Felicię, choć aktorka jest dużo dojrzalsza :wink: .
Trochę się postarzała :P jak każdy człowiek
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Primok pisze:Dzisiaj już można było zobaczyć "starą" Felicię, choć aktorka jest dużo dojrzalsza :wink: .
I tak wygląda lepiej niż w tych krótkich włosach. Teraz jest bardziej kobieca (co wyjątkowo podkreślał jej dzisiejszy dekolt :mrgreen: ), wcześniej miała styl buntowniczej nastolatki.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Felicia nie do poznania odrazu ruszyła do ataku na Nick'a , a jeszcze nie była u własnej matki - Stephanie. Tak to jest gdy tylko jedno dziecko faworyzuje się ,a resze ma się w d... .
Tomala

Post autor: Tomala »

Muszę powiedzieć że Felicia pasuje do Nicka :) Są do siebie podobni. Ta ich spontaniczność... I póki co nikt nie stoi im na drodze.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Mnie nawet podoba się ta para :D
Napewno lepiej Nickowi z Felicią niż z Brooke :wink:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tomala pisze:I póki co nikt nie stoi im na drodze.
No jak to nie, niech tylko Ridge się dowie! Eric, Stephanie...
Przecież Felicja to siostra Ridge'a, a ten jest bratem Nick'a, więc ich związek byłby swoistym modowym kazirodztwem :lol:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Damians pisze:
Tomala pisze:I póki co nikt nie stoi im na drodze.
No jak to nie, niech tylko Ridge się dowie! Eric, Stephanie...
Przecież Felicja to siostra Ridge'a, a ten jest bratem Nick'a, więc ich związek byłby swoistym modowym kazirodztwem :lol:
Przecież Felicie nie ma żadnych więzi z matką i ojcem Nicka... :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Felicia to córka Stephanie i Erica a więc nie ma nic do pokrewieństwa z Nickiem.
Nobody does it better
ODPOWIEDZ