No teraz doznałem szoku że taki znawca nie zna tego jednego z najlepszych wątkówRyan Lavery pisze:Ale udało się jej uciec z tego płonącego samochodu czy zginęła? Bo ja zrozumiałem, że ona spaliła się.Adex-fan Brooke pisze:Dawidek o czym Ty mówisz?Dawidek pisze:Bardzo się cieszę z tego, że prawie całe rodzeństwo Ridge'a sie pojawiło. Nie chciałbym by sie zjawiła Angela. .Prawdziwa Angela umarła jako dziecko a fałszywa zamiast poddać się operacji plastycznej po wypadku zniknęła.
Felicia Forrester
- Adex-fan Brooke
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Ryan Lavery
To był przytyk?Adex-fan Brooke pisze:No teraz doznałem szoku że taki znawca nie zna tego jednego z najlepszych wątków![]()
W skrócie przy okazji że do tego nawiązaliście przypomnę że przecież przeżyła popalona wypadek, kobieta, która ją wyciągneła dostała od niej w głowę kamieniem i sama zginęła w eksplozji a Daveney wróciła popalona się mścić na Stephanie (za pomocą Sally na Queen Mary, ale rozmyśliła się, zakochała w Thorne'u...) tu wspomnienie tej akcji: http://pl.youtube.com/watch?v=isYINYDWgOM
Coś mi świta - to wtedy paradowała tak po Spectra Fashions ze zdeformowaną twarzą? To już dalej coś kojarzę.
- Adex-fan Brooke
Poprawka fałszywa AngelaDawidek pisze:Po tym wszystkim, co wyprawiała Angela, nigdy nic nie wiadomo, czy zmartwychwstanie, czy nie ocalała przypadkiem. Może pojawić się w najmniej spodziewanym momencie. Wiecie dobrze, że "MnS" jest nieprzewidywalna.
E tam nie kojarzysz za wiele, tak przytykRyan Lavery pisze:To był przytyk?Adex-fan Brooke pisze:No teraz doznałem szoku że taki znawca nie zna tego jednego z najlepszych wątków![]()
W skrócie przy okazji że do tego nawiązaliście przypomnę że przecież przeżyła popalona wypadek, kobieta, która ją wyciągneła dostała od niej w głowę kamieniem i sama zginęła w eksplozji a Daveney wróciła popalona się mścić na Stephanie (za pomocą Sally na Queen Mary, ale rozmyśliła się, zakochała w Thorne'u...) tu wspomnienie tej akcji: http://pl.youtube.com/watch?v=isYINYDWgOM
![]()
Coś mi świta - to wtedy paradowała tak po Spectra Fashions ze zdeformowaną twarzą? To już dalej coś kojarzę.
Po co Ci kolejny nudny miłosny wątek, miejmy nadzieję na coś lepszegoJoe pisze:Celina jest świetna, tzn. FelicjaBardzo naturalnie zagrała, jak na pierwszą (od dłuższego czasu ) scenę. Rodzeństwo w komplecie, oby na długo. Już nie mogę się doczekać jakiegoś wątku miłosnego z nią, mam nadzieję, że zagości na dłużej, bo jak na razie wydaje się być bardzo sympatyczną postacią.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Pierwsze spojrzenie Felicii na Nick'a było aż nadto znacząceMareczek pisze:Może jakiś romansik z kapitanem się szykuje
Każde takie "spojrzenie" kończy się w MNS tak samo
Seks, przeciwność rodziny, ślub, dziecko, tajemnica, intrygi, tragiczny koniec związku
Zobaczmy, jak będzie w tym wypadku...
I faktycznie fajnie, że stara postać wróciła, lub lubię takie wizyty.
- Adex-fan Brooke
Trochę się postarzałaPrimok pisze:Dzisiaj już można było zobaczyć "starą" Felicię, choć aktorka jest dużo dojrzalsza.
-
Ryan Lavery
Felicia nie do poznania odrazu ruszyła do ataku na Nick'a , a jeszcze nie była u własnej matki - Stephanie. Tak to jest gdy tylko jedno dziecko faworyzuje się ,a resze ma się w d... .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Przecież Felicie nie ma żadnych więzi z matką i ojcem Nicka...Damians pisze:No jak to nie, niech tylko Ridge się dowie! Eric, Stephanie...Tomala pisze:I póki co nikt nie stoi im na drodze.
Przecież Felicja to siostra Ridge'a, a ten jest bratem Nick'a, więc ich związek byłby swoistym modowym kazirodztwem
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Marek Forrester