A ma ktoś może link do tego odcinka, co czytał tamten inny lektor??
Lektorzy i tłumacze odcinków
- Adex-fan Brooke
Dzisiaj pan Olejniczak podłożył głos pod nową czołówkę.
Wręcz się wystraszyłem jak usłyszałem "MOda na sukces...", bo po pierwsze nigdy nie widziałem i nie słyszałem tego zestawienia w nowej wersji, co uśpiło moją czujność, a po drugie w pierwszym odcinku jakoś nie wstrzelił się w takt, co natomiast udało mu się w drugim - pięknie wypowiedział tytuł i numer akurat podczas takiego charakterystycznego zwoilnienia w muzyce, a wypowiedź skończył akurat przed zwieńczeniem czołówki, kiedy pani rozkłąda płachtę i pojawia się B&B.
Fajnie się oglądało czołówkę na dużym ekranie i w dobrej jakości.
Fajnie się oglądało czołówkę na dużym ekranie i w dobrej jakości.
- Marek Forrester
Podkładanie głosu w nowej czołówce wyszło panu Stanisławowi Olejniczakowi lepiej niż się spodziewałem
Dzisiaj również świetnie wczuł się w muzykę i dopasował głos pod obraz
Dzisiaj również świetnie wczuł się w muzykę i dopasował głos pod obraz
Ostatnio zmieniony 2008-12-05, 22:49 przez Mareczek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sexi Ricky
-
Ryan Lavery
Nie mam chwilowo dostępu do odcinków emitowanych w UK, też mają dwa odcinki dziennie jak my z dwiema powtórkami; czyli 2 odcinki premierowe można obejrzeć trzy razy tego samego dnia plus Omnibus ze wszystkimi odcinkami z tygodnia w sobotę lub w niedzielę - nie pamietam, więc postaram się dowiedzieć czy mają nową melodię na napisach końcowych. Zdarzało się tam też, że napisy zupełnie pomijano i od razu zaczynało się tam promo Oprah Winfrey.
W trakcie odcinka jest tam jedna około 6-minutowa przerwa na reklamę. Po reklamie gdy już idzie dalsza część pojawia się napis "the Bold and the Beautiful" na dolnym pasku ekranu, natomiast na kilka minut przed końcem napis "Next The Bold and the Beautiful" albo "Next The Oprah Winfrey show"... To tak na marginesie.
Zeby nie był cały post nie na temat, to podam, że wolałem jednak poprzednią melodię końcową ze względu na nostalgię - zwłaszcza ta najdłuższa wersja kojarzyła mi się z pierwszymi odcinkami na TVP1
Ta nowa linia melodyczna w końcówce jest jak dla mnie "bezuczuciowa", ale w openingu brzmi super. 
Zeby nie był cały post nie na temat, to podam, że wolałem jednak poprzednią melodię końcową ze względu na nostalgię - zwłaszcza ta najdłuższa wersja kojarzyła mi się z pierwszymi odcinkami na TVP1
Ostatnio zmieniony 2008-12-11, 21:50 przez Ryan Lavery, łącznie zmieniany 1 raz.