Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Tomala pisze:
Damians pisze:Najjaśniejsza gwiazda w historii wszystkich show, pokazała, że można się bawić z klasą, wywoływać skandale z klasą, robić coś, czego się nie umie - z klasą.
Czy z klasą to nie wiem, ae na pewno było to nietypowe i odważne.
Finału JOŚ wogóle nie oglądałem. Miałem zamiar obejrzeć ostatnie pół godziny i wyniki ale... przysnąłem w wannie ::loll:: ::plask wczolo:
:shock: :shock: :shock: Jak to dobrze, że Ci nic nie jest! :shock:

Zapomnaiłam skomentować nędzną i żałosną postawę Ibisza ::kwasny:: (jak zawsze :ziewam: ) Była tam jakaś baba, która wygrała 50 tyś, ta córka chciała powiedzieć, że marzyła o koniu, a ten jej brutalnie przerwał :roll: Nie raz tak zrobił....;/ Jak sobie porównam Fabrykę Gwiazd, a JOŚ, to niebo, a ziemia:)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Gabra-Sheila pisze:córka chciała powiedzieć, że marzyła o koniu, a ten jej brutalnie przerwał :roll:
Przecież powiedział jej, że sobie kupi za to konia, "dziękuję i gratuluję" :mrgreen:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

To się nazywa zrobic coś z niczego!
Nudni finaliści, w dodatku bardzo słabo śpiewający, przy Sztokingerze to aż uszy bolały.Ale była bardzo fajna oprawa finału. ::ok:: Niewiem jak to zrobili ale na końcu poczułem wielki 0żal , że ta edycja się już kończy. Miło było zobaczyc Kasię galicę, którą wręcz kocham :wink: Monikę Mrozowską i Jolę Fraszyńską :D Najlepszy wykon wczoraj był oczywiście Edyty Górniak ::rad:: Wiem, czego będe słuchał na święta. Chociaż już mam naszykowaną nową płytę Enyi.
Cóż to chyba była najsłabsza edycja, ale Kasia z Krzyskiem powiedzieli na koniec, że od marca kolejna ::rad:: A wątpiłem w nią.
A co do zwycięzcy, to tylko mogę powiedziec, że trzymałem kciuki aby nie wygrał Sztokinger i Karolina Nowakowska. Więc dobrze się stało, że to Artur otrzymał statuetkę , chociaż nadal jestem zdania ze śpiewa slabo.W sumie już bym wolał Olę Szwed :roll:
I jak zwykle jak co edycje trzymam kciuki za Monikę Jarosińską, aby wystąpiła w kolejnej. Może jeszcze Bartek Świderski, Stefan Terrazzino...
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Tomala

Post autor: Tomala »

Gabra-Sheila pisze:Jak to dobrze, że Ci nic nie jest!
Właściwie to nie spałem aż tak twardo, tylko raczej kimałem, ale do tego stopnia że nie chciało mi się otworzyć oczu. Byłem potem na siebie zły, że nie kontroluję snu jak jakiś stary dziadek.
Jeśli chodzi o Ibisza to go nie znoszę. Jest strasznie sztuczny i bardzo mnie denerwuje to jego odmładzanie się. Wolałem jak prowadził teleturnieje. Najbardziej podobała mi się "Awantura o kasę" i "Gra w ciemno", ale w tej drugiej też mnie wkurzał jak robił ludzi w konia.
Primok

Post autor: Primok »

Tomala pisze:Ogląda ktoś "Ranking Gwiazd"? Ja od początku cały czas oglądam. Program bardzo mi się podoba. Ma taką fajną atmosferę.
Jedyny program i pierwszy, który oglądam od I edycji JOŚ na Polsacie :wink: .
Jeśli ktoś uważnie go ogląda, to może w nim zauważyć prawdziwy charakter tych gwiazdek :wink: .
Ile było odcinków, bo ja oglądałem do 10 :?: I wie ktoś czemu tak bardzo nie lubią się dwie Weroniki - Książkiewicz i Rosati :?:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Rosati być może dlatego ,że ma boagtych rodziców i uznawana jest za słodką córunię która ma wszystko i uważa ,że ludzie są beznadziejni a ona jest idealna - co chyba jest dużym błędem.
Książkiewicz - dlatego ,że z natury polacy są zazdrośni a ona jest słodziutka i piękna chociaż chyba mało inteligentna ::krzyw:: Osobiście uwielbiam Weronikę i od momentu gdy obejrzałem film "Rozmowy nocą" nie mogę doczekać się jakiegoś serialu z nią w roli głównej!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Rosati być może dlatego ,że ma boagtych rodziców i uznawana jest za słodką córunię która ma wszystko i uważa ,że ludzie są beznadziejni a ona jest idealna - co chyba jest dużym błędem.
Książkiewicz - dlatego ,że z natury polacy są zazdrośni a ona jest słodziutka i piękna chociaż chyba mało inteligentna ::krzyw:: Osobiście uwielbiam Weronikę i od momentu gdy obejrzałem film "Rozmowy nocą" nie mogę doczekać się jakiegoś serialu z nią w roli głównej!
No nie do końca.

Dwie Weroniki chodziły razem do szkoły i po poprostu się nie lubiły, jak to bywa w szkole pomiędzy koleżankami.
I ta niechęć została im do dzisiaj.

Primok, ostatni odcinek był rozbity po jednym odcinku w niedziele i w następnym tygodniu w sobotę. Edyta Górnika oceniała na stająco jako ostatnia.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Damians dzięki za poprawienie to ja źle odczytałem pytanie Primoka. Myślałem ,że pyta on czemu widzowie nie lubią Weronik.
Nobody does it better
Tomala

Post autor: Tomala »

Moim zdaniem podobnie jak sądzi Marek, Weronika Książkiewicz jest trochę mało inteligentna. Chociaż ja ją bardzo lubię. Bardzo mi zapadł w pamięć jej tekst z RG odnośnie tego czy wzięłaby udział w trójkącie, a ona odpowiedziała: "Nie, bo bym się bała że pójdę do piekła" ::loll::
Goku

Post autor: Goku »

Mnie dobija to jak Książkiewicz próbuje zrobić się na polską Paris. Jeszcze ten piesek w torebce... Porażka... Ale Rosati wcale dużo lepsza nie jest, tyle że od psa w torebce woli sypiać z dużo starszymi od siebie facetami.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Oglądałam kilka odcinków Gankingu Gwiazd :wink:
Program sam w sobie ciekawy, ale mogliby zmienić obsadę gwiazd, bo na niektóre paniusie to patrzeć nie mogłam ::jezyk:: Najbardziej podobały mi się (bo się najnormalniej zachowywały) Anna Dereszowska i Grażyna Wolszczak :wink:
Tkk_Bolly

Bardzo udany finał GTNL
Była Jola Rutowicz ::rad:: Gosia Andrzejewicz, ciągle chwalona dziś Beata Ścibakówna :D , Conrado Moreno,Kasia Zielińska i Milowicz ze złamaną nogą,który jeździł na sankach ::loll:: Dobry pomysł!
Dobrze, że Samuel wygrał, bo poprostu mu to się bardziej należało.Chociaż Agnieskza dziś tańczyła pięknie, to przy Samuelu mimo jego upadku wypadła dosc blado.Sam Borowiecki powiedział, że Samuel to najlepszy łyżwiarz ze wszystkich trzech edycji.
Nigdy już się pewnie nie powtórzy edycja jakiegoś show z taką doborową obsadą jak w GTNL3.I to był mój ulubiony program jak do tej pory.
Oficjalne info o kolej nej edycji powinno byc w poniedziałek lub wtorek w serwisie wirtualnemedia.pl Ale myślę, że powinna byc bezproblemowo, bałem się o kolejne JOŚ bardziej.

Ciekawe czy TVP zdecyduje się do kolejnej edycji również zatrudnic skandalistki jeśli tak to ja czekam na Agnieszkę Frykowską :P
Awatar użytkownika
Damians

Ale ja jestem głupi ::plask wczolo:
Przecież wiadomo, że te SMS-y to oszustwo, a jednak coś mnie chwyciło, żeby wysłać. I tak wysłałem trzy na Agę, nic to nie dało, a najśmieszniejsze jest to, że dosłownie teraz (!) - 22.58 dostałem SMS-a, że Aga dziękuje za głos i mam szanse na 60 tys. ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:

Dla mnie są dwie zwyciężczynie - Aga, której szkocki, olimpijski taniec był najlepszym tańcem w historii programu ( szczególnie te małe podskoki :D ) i Beatka Ścibakówna, która pokazała prawdziwą klasę.
Samuela też polubiłem. I niech ktoś powie, że Polacy są rasistami! Drugą edycję z rzędu wygrała ciemnoskóra osoba ::rad::

Taniec zwycięstwa Jusi tuż po ogłoszeniu wyników był bezcenny ::rad::
Tak, skończyła się nerwica, męczarnia, obawa przed złą i bezczelna Dodą ::rad::
Największy błąd życiowy Justyny Steczkowskiej się skończył i jak ładnie powiedziała: idą święta, czas miłości i ŚWIĘTEGO SPOKOJU :zeby: :zeby: :zeby:
Tkk_Bolly

A jednak Gtnl mimo wielomilinowej widowni zostały anulowane.Niewiem co TVP sobie myśli , bo przecież kazdy reality-show,które produkuje ta stacja był porażką i szybko go ściągali.Wreszcie lodowy show odniósł sukces i go zdejmują z powodu skandali wybuchających wkoło show.Szkoda, ciekawe czy inna stacja ma szansę przejąc ten dochodowy program.(3 edycja przyniosła aż 19 mln zysku, a 2 edycja 12 mln)
Awatar użytkownika
Damians

Inna stacja raczej nie przejmie, bo ma swoje programy. A w takiej niszowe stacji nie pojawi się główna gwiazda - Doda, czy nawet Szaranowicz i Kurzajewski związani z TVP.

W sumie może i dobrze, na pewno by nie znaleźli takich gwiazd jak w tej edycji, musieliby dać jakieś gwiazdki trzecioplanowe, musieliby znaleźć nowa prowadzącą ( jeśli Tatianka by się nie zgodziła, to mieliby olbrzymi problem, bo żadna normalna osoba po tym co przeszła Jusia nie zgodziłaby się na tę posadę ::jezyk:: )
ODPOWIEDZ