Klan
[shadow=black]No, czyli sprawdziło się moje pierwsze przepuszczenie.
Ale nawet bym się nie spodziewał, co będzie dalej
Spoilery:
Edyta wyzna Pawłowi miłość, a w drugi dzień świat powie doktorowi Koziełlo, że ojcem jej dziecka nie jest jej mąż, tylko doktor Lubicz! Ten przeżyje szok!
Szymon zerwie z Moniką, a ta zacznie pić! Pójdzie do jego nowego miejsca pracy i zrobi mu "rozróbę"
[/shadow]
A tak z dzisiaj, to Monika zachowuje się, jak zakochana nastolatka
Przyjechała po Szymona na uczelnie, prawie obściskuje go na ulicy
A tekst do Rysia, że jej nie zaprosił na konkurs taneczny Bożenki
Jaki ten Rysio jest gamoniowaty, matko

Ale nawet bym się nie spodziewał, co będzie dalej
Spoilery:
Edyta wyzna Pawłowi miłość, a w drugi dzień świat powie doktorowi Koziełlo, że ojcem jej dziecka nie jest jej mąż, tylko doktor Lubicz! Ten przeżyje szok!
Szymon zerwie z Moniką, a ta zacznie pić! Pójdzie do jego nowego miejsca pracy i zrobi mu "rozróbę"
A tak z dzisiaj, to Monika zachowuje się, jak zakochana nastolatka
A tekst do Rysia, że jej nie zaprosił na konkurs taneczny Bożenki
Jaki ten Rysio jest gamoniowaty, matko
- kimberly1990
Monika to mnie od dłuższego czasu denerwuje
Zresztą nigdy jej nie lubiłam. Dla mnie to ona zawsze miała coś z głową
A teraz z tym Szymonem to już w ogóle jakiś cyrk jest. Mogłaby być jego matką pewnie na dorbą sprawę, a się zachowuje jak zakochana nastolatka, a nawet gorzej, bo strasznie zaborcza jest xD
Wątek z Edytą jak dla mnie z deka nudny. Paweł i Krystyna w kółko o niej rozmawiają i się nią zamartwiają, jakby własnych problemów nie mieli
Jedyny wątek, który mnie obecnie ciekawi to wątek Czesi i Darka. Jestem ciekawa, jak to się dalej potoczy

Wątek z Edytą jak dla mnie z deka nudny. Paweł i Krystyna w kółko o niej rozmawiają i się nią zamartwiają, jakby własnych problemów nie mieli
Jedyny wątek, który mnie obecnie ciekawi to wątek Czesi i Darka. Jestem ciekawa, jak to się dalej potoczy
- Marek Forrester
A mnie wątek Moniki przekonuje, najpierw związek dwóch czarnych owiec rodziny Lubiczów, czyli z Leszkiem który teraz jest dobrym aniołkiem... A teraz dużo młodszy chłopak. I wraca wątek alkoholu, super w końcu to prawdziwe ,że alkoholik przy porażkach często wraca do nałogu! Monika to jedna z lepszych postaci w serialu!
Nobody does it better
- Marek Forrester
Edyta wygląda na słodką i niewinną ale dzisiaj w szpitalu można było dojrzeć jej niechęć do Krystyny i to ,że pytała wciąż o Pawła... Edyta jest w nim zabujana!
Iza i Gabriela dzisiaj pokazały klasę... Dwie kobiety kłóca się o studenta, Moni opamiętaj sie to nie facet dla Ciebie!
Iza i Gabriela dzisiaj pokazały klasę... Dwie kobiety kłóca się o studenta, Moni opamiętaj sie to nie facet dla Ciebie!
Nobody does it better
Ostatnia scena świetna, a mina Gabrieli rzuconej na fotel zabójcza
W ogóle Laura Łącz jest świetną aktorką, taką typową hrabianką, niestety obecnie nigdzie jej nie angażują w TV...
I w zapowiedzi widzieliśmy świetne jutrzejsze sceny z Moni
\
Tak sobie myślę, że w Klasie średnio takie sceny mamy raz na miesiąc i jest wielka sensacja! A w Modzie są one praktycznie co drugi odcinek, więc się już przejadły, stały się pospolite
Krysia była dzisiaj taka milutka do Edytki, a ona tak się na nią patrzała
Kobieta kompletnie powariowała!
W ogóle Laura Łącz jest świetną aktorką, taką typową hrabianką, niestety obecnie nigdzie jej nie angażują w TV...
I w zapowiedzi widzieliśmy świetne jutrzejsze sceny z Moni
\
Tak sobie myślę, że w Klasie średnio takie sceny mamy raz na miesiąc i jest wielka sensacja! A w Modzie są one praktycznie co drugi odcinek, więc się już przejadły, stały się pospolite
Krysia była dzisiaj taka milutka do Edytki, a ona tak się na nią patrzała
Laurę Łacz można podciągnac, że ma jedną z głównych ról w Klanie. Większosc aktorów jest w sytuacji, że gra w jednym serialu pierwszoplanową postac oraz w tearze
Tak scena Monika/ Laura fenomenalna. Jak na Klan to wbiła w fotel. Bo takie kłótnie szarpanki zdarzają się niezmiernie rzadko
Edyta jak patrzyła ze złością i pogardą na Krysię
Teraz wiadomo kto stoi ze sms-ami
I to pytanie czy Paweł mnie lubi
Kaczorek z profesorem też wymiatają .Dialogi ich są powalające. I kocham panią Kaczorek , ja chcę ją do JOŚ
Tak scena Monika/ Laura fenomenalna. Jak na Klan to wbiła w fotel. Bo takie kłótnie szarpanki zdarzają się niezmiernie rzadko
Edyta jak patrzyła ze złością i pogardą na Krysię
Kaczorek z profesorem też wymiatają .Dialogi ich są powalające. I kocham panią Kaczorek , ja chcę ją do JOŚ
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Ja zdążyłem na druga połowę, a tam podczas tego spotkania z czytelnikami, ludzie naskoczyli na tego agenta, przez którego Władzio był w więzieniu, a Zamojdowski ( nie wiem, czy dobrze napisałem ) tam był i wstał i się do wszystkiego przyznał, powiedział, że był młody i głupi itd., ale że Władzio, jak i Lubicze mu wybaczyli.
A na koniec Monika wpadła do bar Szymona i zrobiła awanturę, że nie pozbędzie się jej tak łatwo
A na koniec Monika wpadła do bar Szymona i zrobiła awanturę, że nie pozbędzie się jej tak łatwo