Gra aktorska

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Primok

Post autor: Primok »

Wszyscy narzekają na zęby Caitlin, ale mi się dużo bardziej nie podobają miny Thomasa, które robi kiedy próbuje wyrazić jakieś odczucia bez słów. Widać, że jest początkującym "aktorem", bo robi to strasznie nienaturalnie i w połączeniu z jego wyrazem twarzy jest to irytujące ::kwasny:: .
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Mi naprawdę podoba się gra Adrienne Frantz, czyli Amber :P
Pomimo jej piskliwego głosu i nieefektownego wyglądu naprawdę dobrze gra.
Gra Thomasa też nie jest najgorsza, chociaż mógłby się bardziej wysilić :twisted:
Angel1122

Post autor: Angel1122 »

Mareczek pisze:Mi naprawdę podoba się gra Adrienne Frantz, czyli Amber :P
Pomimo jej piskliwego głosu i nieefektownego wyglądu naprawdę dobrze gra.
Gra Thomasa też nie jest najgorsza, chociaż mógłby się bardziej wysilić :twisted:
Co masz na myśli mówiąc nieefektowny wygląd ? Moim zdaniem jest ładna, może nie piękna ale hmm ma to coś fajnego w sobie wg. mnie. To że dobrze gra też sie zgadzam.
Bardzo dobrze grała również poprzednia Bridget.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dzisiaj Jack Wagner ponownie pokazał, że jest miernotą, a nie aktorem.
Wokalistą też go nie można nazwać, masakra ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Mareczek

Ashley Jones jak na razie radzi sobie bardzo dobrze :D
Chociaż do Jennifer Finnigan jej brakuje :P
Jack Wagner to rzeczywiście aktor do nieczego ::kwasny::
Adrienne Frantz jak zawsze świetnie :serce:
Natmiast Kayla Ewell to chyba jakaś porażka ::jezyk::
Primok

Post autor: Primok »

Z Nicka to cienki aktor - jedynie żarty mu wychodzą, a ostatnio to już w ogóle niezłe teksty ma :mrgreen: . Za to nowa Bridgette faktycznie na początku słabo, ale tak jak wszystkie do tej pory - przy tej postaci to normalne :wink: . No i nie podoba mi się jej głos i akcent - zdecydowanie lepszy jest w niemieckim dubbingu, czy nawet włoskim. Później chyba będzie lepiej, ale na razie to ledwo słychać co mówi :P .
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

K.K.Lang jak zawsze bardzo dobrze, świetna aktorka ( ale i tak nie lubię jej postaci :) )
Ashley Jones radzi sobie średnio, ma taki głos, jakby dopiero co płakała :|
Jack Wagner rzeczywiście, tylko w żartach dobry :roll:
Kayla Ewell przesłitaśna oczywiście :roll:
Ronn Moss niezły
Adrienne Frantz najlepsza :D Oby w najbliższym czasie coś zaśpiewała. Ma boski głos
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Aktor grający Nicka gra chyba odpowiednio do swojej postaci. On nie ma byc emocjonalny, tylko wszystko zlewać, z dystansem i żartować. Tak mi się wydaje...
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

mailo pisze:Aktor grający Nicka gra chyba odpowiednio do swojej postaci. On nie ma byc emocjonalny, tylko wszystko zlewać, z dystansem i żartować. Tak mi się wydaje...
Mi też się tak wydaje. I mnie podoba się się jego gra aktorska. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

DeaconFan pisze:
mailo pisze:Aktor grający Nicka gra chyba odpowiednio do swojej postaci. On nie ma byc emocjonalny, tylko wszystko zlewać, z dystansem i żartować. Tak mi się wydaje...
Mi też się tak wydaje. I mnie podoba się się jego gra aktorska. :)
A mnie się wydaje inaczej.
Jeżeli wychodzi na scenę i śpiewa to ma śpiewać jako Nick, a on wczuwa się w siebie, wygląda to komicznie ::loll:: To już nasza Cichopkowa z Mroczkiem w podobnych scenach ( tyle że w tańcu ) wykazali o wiele większe umiejętności aktorskie.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Nie wydaje wam sie że aktorka grajaca Gaby miala trudne zadanie? Tzn dopiero pojawiła sie w serialu, jest młoda i musiała od razu odegrać scenę rozpaczy po śmierci matki. Troche przypominało to scene z telenoweli wenezuelskiej jak tak biegala po tych schodach o krzyczała.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

mailo pisze:Nie wydaje wam sie że aktorka grajaca Gaby miala trudne zadanie? Tzn dopiero pojawiła sie w serialu, jest młoda i musiała od razu odegrać scenę rozpaczy po śmierci matki. Troche przypominało to scene z telenoweli wenezuelskiej jak tak biegala po tych schodach o krzyczała.
Ja tak pomyślałem że właśnie dopiero się pojawia i już taka scena rozpaczy do odegrania.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Wow, KK Lang dziś dała popis :D Naprawdę super zagrała te sceny ! Jej minki, złości, krzyki :P To tylko świadczy, że świetna z niej aktorka ;) Aż muszę sobie powtórkę na yt zobaczyć ::jezyk::
Awatar użytkownika
Mareczek

To prawda, Katherine Kelly Lang zagrała tę scenę bardzo dobrze :serce:
Teksty znałem prawie na pamięć, a teraz po polsku zabrzmiała ona jeszcze lepiej ::rad::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

No muszę przyznać, że KKL dziś dała niezły popis gry aktorskiej. Przez chwilę zobaczyłem w niej nawet ... Sheilę. :shock: :P Ale i Susan Flannery była jak zwykle doskonała. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ