Gra aktorska
Co masz na myśli mówiąc nieefektowny wygląd ? Moim zdaniem jest ładna, może nie piękna ale hmm ma to coś fajnego w sobie wg. mnie. To że dobrze gra też sie zgadzam.Mareczek pisze:Mi naprawdę podoba się gra Adrienne Frantz, czyli Amber![]()
Pomimo jej piskliwego głosu i nieefektownego wyglądu naprawdę dobrze gra.
Gra Thomasa też nie jest najgorsza, chociaż mógłby się bardziej wysilić
Bardzo dobrze grała również poprzednia Bridget.
Z Nicka to cienki aktor - jedynie żarty mu wychodzą, a ostatnio to już w ogóle niezłe teksty ma
. Za to nowa Bridgette faktycznie na początku słabo, ale tak jak wszystkie do tej pory - przy tej postaci to normalne
. No i nie podoba mi się jej głos i akcent - zdecydowanie lepszy jest w niemieckim dubbingu, czy nawet włoskim. Później chyba będzie lepiej, ale na razie to ledwo słychać co mówi
.
- Pottermaniack
K.K.Lang jak zawsze bardzo dobrze, świetna aktorka ( ale i tak nie lubię jej postaci
)
Ashley Jones radzi sobie średnio, ma taki głos, jakby dopiero co płakała
Jack Wagner rzeczywiście, tylko w żartach dobry
Kayla Ewell przesłitaśna oczywiście
Ronn Moss niezły
Adrienne Frantz najlepsza
Oby w najbliższym czasie coś zaśpiewała. Ma boski głos
Ashley Jones radzi sobie średnio, ma taki głos, jakby dopiero co płakała
Jack Wagner rzeczywiście, tylko w żartach dobry
Kayla Ewell przesłitaśna oczywiście
Ronn Moss niezły
Adrienne Frantz najlepsza
Mi też się tak wydaje. I mnie podoba się się jego gra aktorska.mailo pisze:Aktor grający Nicka gra chyba odpowiednio do swojej postaci. On nie ma byc emocjonalny, tylko wszystko zlewać, z dystansem i żartować. Tak mi się wydaje...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
A mnie się wydaje inaczej.DeaconFan pisze:Mi też się tak wydaje. I mnie podoba się się jego gra aktorska.mailo pisze:Aktor grający Nicka gra chyba odpowiednio do swojej postaci. On nie ma byc emocjonalny, tylko wszystko zlewać, z dystansem i żartować. Tak mi się wydaje...
Jeżeli wychodzi na scenę i śpiewa to ma śpiewać jako Nick, a on wczuwa się w siebie, wygląda to komicznie
- Adex-fan Brooke
Ja tak pomyślałem że właśnie dopiero się pojawia i już taka scena rozpaczy do odegrania.mailo pisze:Nie wydaje wam sie że aktorka grajaca Gaby miala trudne zadanie? Tzn dopiero pojawiła sie w serialu, jest młoda i musiała od razu odegrać scenę rozpaczy po śmierci matki. Troche przypominało to scene z telenoweli wenezuelskiej jak tak biegala po tych schodach o krzyczała.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Gabra-Sheila