Edyta ma naprawde cos z głową... to widac... a pijana Monika jest bardzo przekonywująca
Klan
A na TVP2 są życzenia Marta/Piotr i Kasia/Jadzia/Stefan z Barw Szczęścia.
Edyta jest świetna.
Ale to jest Klan i już jest na straconej pozycji
Chociaż ciekaw jestem jak się potoczy dalej ten wątek. może ta gotowa jest zrobic coś Krystynie
Tylko niech trzymają Karinę Kunkiewicz w obsadzie, bo ta nawet poświęciła prowadzenie Big Brothera VIP/5 dla Klanu
Jeszcze dosyc komiczna była scena Darka ze swoją kochanicą"Czesia podejrzewa mnie, że wyjechałem na wyjazd służbowy z kochanką" na to kochanka " No to trzeba było tak zrobic"
Czy to na pewno Klan?
I pierwszy raz widziałem jak ciocia Stasia na sadybie podchodziło do kogoś z dystansem - do Jacka. Nawet obiadu mu nie zaproponowała
Edyta jest świetna.
Jeszcze dosyc komiczna była scena Darka ze swoją kochanicą"Czesia podejrzewa mnie, że wyjechałem na wyjazd służbowy z kochanką" na to kochanka " No to trzeba było tak zrobic"
I pierwszy raz widziałem jak ciocia Stasia na sadybie podchodziło do kogoś z dystansem - do Jacka. Nawet obiadu mu nie zaproponowała
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
DobreTkk_Bolly pisze:Nawet obiadu mu nie zaproponowała
Ale obiad obiadem, że czaju mu nie zaproponowała, to dopiero skandal!!!
Ale bardzo miło ze strony Jacka, że pomyśał też o prezencie dla Cioci Stasi i Eli
A teraz ważna informacja:
W Wigilie dwa odcinki Klanu, w I dzień świąt nie ma w ogóle ( tylko powtórka odcinków wigilijnych o 10.00 rano ), a w II dzień również dwa odcinki!
- Marek Forrester
I jak podobały się odcinki świąteczne??
Takie oglądanie z całą familią ma zalety, ale jednak ma więcej wad, tego się nie usłyszy, tego się nie dowidzi, to chcą wiedzieć dlaczego ta jest z tym, a kim jest ta postać itd., tutaj gadają o czymś innym... masakra
Oczywiście najwięcej komentarzy wzbudziła Monika w swoim futrze i czerwonych rękawiczkach
A tak a propos, to Trojanowska była wczoraj gościem na Polonii, opowiadała o swoich świętach w Berlinie ( czyli ona dalej tam mieszka, tylko nie wiem, czy siedzi z tym swoim mężem, czy nie ), opowiadała o świętach na planie... Przeważnie mają Wigilie z opłatkiem i ciastem. A takie imprezy z jedzeniem odbywają się z okazji różnych jubileuszy, np. tysięczny klaps, dwutysięczny klaps itd., i wszystko odbywa się w restauracji Moniki.
No, a wracając do Klanu...
Szkoda było mi Jacka jak patrzył na swoja rodzinę. Miałem wrażenia, że żałuje już ją opuścił. Beata moim zdaniem za szybko związała się z Rafalskim. Oni nie pasują do siebie.
Pani Kaczorek jak zwykle wymiata. Jej konfrontacje z Surmaczową są obecnie najlepszymi scenami w Klanie. Mam nadzieję, że będą cały cza ten wątek rozwijać.
Ela i Jurek już mnie trochę nudzą. Dobrze pijana Monika wygarnęła mu te romanse, nawet to, iż ją podrywał
A już z powrotem mamy dobrą Monikę, kochającą siostrę, jak przed wakacjami
Ciekawo, co nowego ja spotka, bo coś musi się dziać
Szkoda mi małżeństwa Czesi. Zawsze ich lubiłem, mam nadzieję, że jakoś uda im się przetrwać.
I szkoda, że tak krótko pokazali nam Wigilię. Fajna scena, jak Jurek całował Elę, a wszyscy zaczęli śpiewać
Potem Ciotka Stasia wniosła kapustkę grzybkami czy coś tam i powiedziała, że jest "najlepsza w całej Polsce"
I fajny jest też wątek z Polą, tylko jakoś tak mało aktywny. Aktorka wydaje się mieć potencjał i jest bardzo sympatyczna, powinni ją lepiej wykorzystać, a nie tlko do scen zachwyty nad białą apaszką
"Jest bardzo twarzowa"
Tak, bialy jest taki twarzowy
No i przede wszystkim Edyta
Też wątek ma potencjał, skro przysłała trumnę Krystynie, to scenarzyści powinni pójść jeszcze dalej i powinna ją np. porwać i ją torturować... chyba za dużo Mody 
Takie oglądanie z całą familią ma zalety, ale jednak ma więcej wad, tego się nie usłyszy, tego się nie dowidzi, to chcą wiedzieć dlaczego ta jest z tym, a kim jest ta postać itd., tutaj gadają o czymś innym... masakra
Oczywiście najwięcej komentarzy wzbudziła Monika w swoim futrze i czerwonych rękawiczkach
No, a wracając do Klanu...
Szkoda było mi Jacka jak patrzył na swoja rodzinę. Miałem wrażenia, że żałuje już ją opuścił. Beata moim zdaniem za szybko związała się z Rafalskim. Oni nie pasują do siebie.
Pani Kaczorek jak zwykle wymiata. Jej konfrontacje z Surmaczową są obecnie najlepszymi scenami w Klanie. Mam nadzieję, że będą cały cza ten wątek rozwijać.
Ela i Jurek już mnie trochę nudzą. Dobrze pijana Monika wygarnęła mu te romanse, nawet to, iż ją podrywał
Szkoda mi małżeństwa Czesi. Zawsze ich lubiłem, mam nadzieję, że jakoś uda im się przetrwać.
I szkoda, że tak krótko pokazali nam Wigilię. Fajna scena, jak Jurek całował Elę, a wszyscy zaczęli śpiewać
Potem Ciotka Stasia wniosła kapustkę grzybkami czy coś tam i powiedziała, że jest "najlepsza w całej Polsce"
I fajny jest też wątek z Polą, tylko jakoś tak mało aktywny. Aktorka wydaje się mieć potencjał i jest bardzo sympatyczna, powinni ją lepiej wykorzystać, a nie tlko do scen zachwyty nad białą apaszką
No i przede wszystkim Edyta
[shadow=black]Może porwie Pawełka, bo to swoje dziecko straci. A jak już jesteśmy przy dzieciach, to ciekawe co się stanie z Anulką, bo Wiesia z mężem zginą. Pewnie Czesia z Darkiem się nim zajmąDamians pisze:No i przede wszystkim EdytaTeż wątek ma potencjał, skro przysłała trumnę Krystynie, to scenarzyści powinni pójść jeszcze dalej i powinna ją np. porwać i ją torturować... chyba za dużo Mody
[shadow=black]Primok pisze:[shadow=black]Może porwie Pawełka, bo to swoje dziecko straci. A jak już jesteśmy przy dzieciach, to ciekawe co się stanie z Anulką, bo Wiesia z mężem zginą. Pewnie Czesia z Darkiem się nim zajmąDamians pisze:No i przede wszystkim EdytaTeż wątek ma potencjał, skro przysłała trumnę Krystynie, to scenarzyści powinni pójść jeszcze dalej i powinna ją np. porwać i ją torturować... chyba za dużo Mody
.[/shadow]
O Matko
Tak, Wiesia ma bogatego męża.
Szkoda, w sumie rzadko ją pokazywali, ale zawsze ją lubiłem, a tu tak nagle się jej pozbywają.
Ale dzięki temu pewnie małżeństwo Czesi i Darka przetrwa, tylko żeby Czesia nie przespała się z Mariuszem![/shadow]
Dziś chyba był drugi odcinek Klanu, który nie obejżałem od deski do deski. Były jakieś sceny przed tym jak Ola przekonywała Agnieszkę, aby spędziły razem sylwestra?
Ze streszczenia można wyczytac, że Cześka zorientowała się, ze Darek ją zdradza i już mu nie wierzy.Bylo cos jeszcze?
Święta w Klanie świetnie! Ale Edyta wymiata. Chce wcisnac doktorowi dzieciaka. Toż to skandal będzie w rodzine Lubiczów, jak się dowiedzą, że Paweł ma nieślubne dziecko
Tak się zastanawiam, bo może nam się pokazali jak Paweł obracał Edytę
Wiele rzeczy nie pokazują...
Ze streszczenia można wyczytac, że Cześka zorientowała się, ze Darek ją zdradza i już mu nie wierzy.Bylo cos jeszcze?
Święta w Klanie świetnie! Ale Edyta wymiata. Chce wcisnac doktorowi dzieciaka. Toż to skandal będzie w rodzine Lubiczów, jak się dowiedzą, że Paweł ma nieślubne dziecko
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie