Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Atwt

Post autor: Atwt »

Podobał mi sie dzisiejszy odcinek :) no ale Klan to mój ulubiony serial od początku wiec moze jestem nieobiekywny:P

Edyta ma naprawde cos z głową... to widac... a pijana Monika jest bardzo przekonywująca :mrgreen:
RIP Helen Wagner (1918 – 2010), As The World Turns (1956 – 2010), One Life To Live (1968 – 2012)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dobrze Eli powiedziała, że jej Jureczek wcale nie lepszy, bo kiedyś nawet do niej zarywał :lol: :lol: :lol:

A bardzo się się podobają świąteczne życzenia od Eli, Jurka i Krystyny z Plebanii, które lecą w przerwach na TVP1 :D Powinni robić takich więcej!
Primok

Post autor: Primok »

Damians pisze:A bardzo się się podobają świąteczne życzenia od Eli, Jurka i Krystyny z Plebanii, które lecą w przerwach na TVP1 :D Powinni robić takich więcej!
I jest chyba więcej, bo widziałem życzenia z księżmi z Plebanii :wink: .
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

A na TVP2 są życzenia Marta/Piotr i Kasia/Jadzia/Stefan z Barw Szczęścia.

Edyta jest świetna. :: bow :: Ale to jest Klan i już jest na straconej pozycji ::cojest:: Chociaż ciekaw jestem jak się potoczy dalej ten wątek. może ta gotowa jest zrobic coś Krystynie ::loll:: Tylko niech trzymają Karinę Kunkiewicz w obsadzie, bo ta nawet poświęciła prowadzenie Big Brothera VIP/5 dla Klanu ::jezyk::

Jeszcze dosyc komiczna była scena Darka ze swoją kochanicą"Czesia podejrzewa mnie, że wyjechałem na wyjazd służbowy z kochanką" na to kochanka " No to trzeba było tak zrobic" ::loll:: Czy to na pewno Klan?

I pierwszy raz widziałem jak ciocia Stasia na sadybie podchodziło do kogoś z dystansem - do Jacka. Nawet obiadu mu nie zaproponowała ::cojest::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Czy dr Lubicz przypadkiem nie jest osobą w tym serialu której najczęściej wyznawana jest miłość? :P
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Tkk_Bolly pisze:Nawet obiadu mu nie zaproponowała ::cojest::
Dobre :lol: :lol: :lol:
Ale obiad obiadem, że czaju mu nie zaproponowała, to dopiero skandal!!! ::loll:: :zeby:

Ale bardzo miło ze strony Jacka, że pomyśał też o prezencie dla Cioci Stasi i Eli :D

A teraz ważna informacja:
W Wigilie dwa odcinki Klanu, w I dzień świąt nie ma w ogóle ( tylko powtórka odcinków wigilijnych o 10.00 rano ), a w II dzień również dwa odcinki!
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Słuchajcie, Klan mocno się rozwija, za 10 lat będzie podobny do Mody, z roku na rok mamy coraz to ciekawsze wątki. Moja mama powiedziała dzisiaj ,że Ela i Jurek to polscy Brooke i Ridge ::jezyk::
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

I jak podobały się odcinki świąteczne??
Takie oglądanie z całą familią ma zalety, ale jednak ma więcej wad, tego się nie usłyszy, tego się nie dowidzi, to chcą wiedzieć dlaczego ta jest z tym, a kim jest ta postać itd., tutaj gadają o czymś innym... masakra ::jezyk:: ::loll::

Oczywiście najwięcej komentarzy wzbudziła Monika w swoim futrze i czerwonych rękawiczkach ::loll:: A tak a propos, to Trojanowska była wczoraj gościem na Polonii, opowiadała o swoich świętach w Berlinie ( czyli ona dalej tam mieszka, tylko nie wiem, czy siedzi z tym swoim mężem, czy nie ), opowiadała o świętach na planie... Przeważnie mają Wigilie z opłatkiem i ciastem. A takie imprezy z jedzeniem odbywają się z okazji różnych jubileuszy, np. tysięczny klaps, dwutysięczny klaps itd., i wszystko odbywa się w restauracji Moniki.

No, a wracając do Klanu...
Szkoda było mi Jacka jak patrzył na swoja rodzinę. Miałem wrażenia, że żałuje już ją opuścił. Beata moim zdaniem za szybko związała się z Rafalskim. Oni nie pasują do siebie.
Pani Kaczorek jak zwykle wymiata. Jej konfrontacje z Surmaczową są obecnie najlepszymi scenami w Klanie. Mam nadzieję, że będą cały cza ten wątek rozwijać.
Ela i Jurek już mnie trochę nudzą. Dobrze pijana Monika wygarnęła mu te romanse, nawet to, iż ją podrywał ::loll:: A już z powrotem mamy dobrą Monikę, kochającą siostrę, jak przed wakacjami :ziewam: Ciekawo, co nowego ja spotka, bo coś musi się dziać :zeby:
Szkoda mi małżeństwa Czesi. Zawsze ich lubiłem, mam nadzieję, że jakoś uda im się przetrwać.
I szkoda, że tak krótko pokazali nam Wigilię. Fajna scena, jak Jurek całował Elę, a wszyscy zaczęli śpiewać ::loll::
Potem Ciotka Stasia wniosła kapustkę grzybkami czy coś tam i powiedziała, że jest "najlepsza w całej Polsce" :zeby: ::rad::
I fajny jest też wątek z Polą, tylko jakoś tak mało aktywny. Aktorka wydaje się mieć potencjał i jest bardzo sympatyczna, powinni ją lepiej wykorzystać, a nie tlko do scen zachwyty nad białą apaszką ::cojest:: "Jest bardzo twarzowa" ::loll:: ::loll:: ::loll:: Tak, bialy jest taki twarzowy ::loll::
No i przede wszystkim Edyta :twisted: Też wątek ma potencjał, skro przysłała trumnę Krystynie, to scenarzyści powinni pójść jeszcze dalej i powinna ją np. porwać i ją torturować... chyba za dużo Mody ::jezyk::
Primok

Post autor: Primok »

Damians pisze:No i przede wszystkim Edyta :twisted: Też wątek ma potencjał, skro przysłała trumnę Krystynie, to scenarzyści powinni pójść jeszcze dalej i powinna ją np. porwać i ją torturować... chyba za dużo Mody ::jezyk::
[shadow=black]Może porwie Pawełka, bo to swoje dziecko straci. A jak już jesteśmy przy dzieciach, to ciekawe co się stanie z Anulką, bo Wiesia z mężem zginą. Pewnie Czesia z Darkiem się nim zajmą :P .[/shadow]
Awatar użytkownika
Tiril

To Wiesia ma męża?
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Primok pisze:
Damians pisze:No i przede wszystkim Edyta :twisted: Też wątek ma potencjał, skro przysłała trumnę Krystynie, to scenarzyści powinni pójść jeszcze dalej i powinna ją np. porwać i ją torturować... chyba za dużo Mody ::jezyk::
[shadow=black]Może porwie Pawełka, bo to swoje dziecko straci. A jak już jesteśmy przy dzieciach, to ciekawe co się stanie z Anulką, bo Wiesia z mężem zginą. Pewnie Czesia z Darkiem się nim zajmą :P .[/shadow]
[shadow=black]

O Matko :shock: :shock: :shock:
Tak, Wiesia ma bogatego męża.
Szkoda, w sumie rzadko ją pokazywali, ale zawsze ją lubiłem, a tu tak nagle się jej pozbywają.
Ale dzięki temu pewnie małżeństwo Czesi i Darka przetrwa, tylko żeby Czesia nie przespała się z Mariuszem![/shadow]
Awatar użytkownika
Tiril

A skąd go wytrzasnęła?
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Zwyczajnie gdzieś tam go poznała, nam tylko o tym powiedzieli. Nie przypominam sobie, żeby kiedykolwiek go pokazali.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Dziś chyba był drugi odcinek Klanu, który nie obejżałem od deski do deski. Były jakieś sceny przed tym jak Ola przekonywała Agnieszkę, aby spędziły razem sylwestra?
Ze streszczenia można wyczytac, że Cześka zorientowała się, ze Darek ją zdradza i już mu nie wierzy.Bylo cos jeszcze?

Święta w Klanie świetnie! Ale Edyta wymiata. Chce wcisnac doktorowi dzieciaka. Toż to skandal będzie w rodzine Lubiczów, jak się dowiedzą, że Paweł ma nieślubne dziecko ::cojest:: Tak się zastanawiam, bo może nam się pokazali jak Paweł obracał Edytę :zeby: Wiele rzeczy nie pokazują...
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Tiril

Tkk_Bolly pisze: Chce wcisnac doktorowi dzieciaka.
No to w końcu było to fiku miku z Edytą czy nie?
Sad but true
ODPOWIEDZ