Amber Moore
- Adex-fan Brooke
No to nie zła przerwaTiril pisze:A mógłby mi ktoś streścić krótko jak to się stało, że Amber nie jest już żoną Ricka i gdzie podział się Mały Eric? Miałam przerwę w oglądaniu
Macy i deacon odebrali EricaIII Amber i Rickowi i Amber oszalała z rozpaczy, przypominała sobie trumienki swoich dzieci i w szoku porwała chłopca do Tilly i Jo, uciekała z nim na urwisko, Deacon ją ścigał z policją, odebrał dziecko w kocu a Amber spadła. Rick porzucił ją jeszcze leżącą w szpitalu bo uznał że go zawiodła i naraziła syna i go teraz stracili całkiem (chociaż jak widać Rick zwyczajnie się poddał co do swojej rodziny). Potem Amber jeszcze dużo doglądała chłopca zwłaszcza gdy macy zginęła po tym jak bandyci zrzucili a nią żyrandol.
Robi Ty w końcu potępiasz tę sytuację czy dalej podtrzymujesz mało zgodne z faktami stwierdzenie że Amber chce Thomasa bo jest Forresterem? Ten motyw był z początku przy Ricku z Thomasem est inaczej, ale i tak to jak w przypadku Thomasa Rick był jako pierwszy napalony na Amber! Tak jak Brooke się przypisuje uwodzenie mężczyzn tak samo się chce chyba Amber przypisać uwodzenie chłopców a jednak są jakieś okoliczności! Można nie lubić Amber, ale należy oceniać sprawiedliwie
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Miałam dużo ciekawsze zajęciaAdex-fan Brooke pisze:No to nie zła przerwaTiril pisze:A mógłby mi ktoś streścić krótko jak to się stało, że Amber nie jest już żoną Ricka i gdzie podział się Mały Eric? Miałam przerwę w oglądaniuStrata najciekawszych w historii B&B odcinków chyba.
Dzięki za odpowiedź:)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Brooke postępowała identycznie, a nawet gorzej, pchała się ( dosłownieRobi pisze:Amber koniecznie musi się dostać do rodziny Forresterów , nie udało się z Rick'iem , no to teraz Thomas . Uczucie ,, miłość '' jest przez Amber jest niejednoznacznie traktowane i pod tym słowem różne czyny się kryją. Mam nadzieje ,że dziewczyna się opamięta i zostawi Forresterów w spokoju.
Natomiast doszukujesz się czegoś złego w postępowaniu AMber.
Moim zdaniem, jak na MNS to żaden to nadzwyczajny związek, bywały gorsze.
Natomiast nie zmienia to faktu, że Amber jako osoba dorosła i doświadczona przez życie powinna się jakoś powstrzymać i wyjaśnić Thomas'owi, że nie mogą być razem.
Ale najwidoczniej ona myśli "modowo", czyli, że wszystkie rodzaje miłości są tutaj dozwolone
Jedno i drugie , Amber zawsze pragneła wejść do rodziny Forresterów , Rick dorósł i przejrzał na oczy, natomiast Thomas jest na tym etapie co kiedyś Rick. Gdyby Amber nie zalezało na Forresterach trzymała by się od nich z daleka. Jednak ona zaczyna powtarzać błedy z przeszłosci , nic się nie nauczyła. Znalazła napalonego nastolatka i bawi się nim. Co z tego ,że to Forrester . Obym się mylił i w następnym odcinku nich Amber odpędzi Thomasa z daleka, jeżeli nie mamy powtórke z rozrywki.Adex-fan Brooke pisze:Robi Ty w końcu potępiasz tę sytuację czy dalej podtrzymujesz mało zgodne z faktami stwierdzenie że Amber chce Thomasa bo jest Forresterem? Ten motyw był z początku przy Ricku z Thomasem est inaczej, ale i tak to jak w przypadku Thomasa Rick był jako pierwszy napalony na Amber! Tak jak Brooke się przypisuje uwodzenie mężczyzn tak samo się chce chyba Amber przypisać uwodzenie chłopców a jednak są jakieś okoliczności! Można nie lubić Amber, ale należy oceniać sprawiedliwie
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
To samo dzisiaj pomyślałem oglądając MNS. Amber jest następczynią Brooke jakby.Damians pisze:Brooke postępowała identycznie, a nawet gorzej, pchała się ( dosłownie ) do rodziny Forresterów przez wszystkich możliwych mężczyzn - i o nie było wg Ciebie złe.
Natomiast doszukujesz się czegoś złego w postępowaniu AMber.
Robi, w takim razie co powiesz o Brooke ? Forrester'owie wciąż ją rzucają, a ona wciąż się do nich pcha
Ja już się z tym oswoiłem i do tego przyzwyczaiłem - taka jest natura i biologizm Brooke po prostu ;p Albo jej przeznaczenie - Ridge.
Brooke miała romans nawet z własnym zięciem, więc nie ma co tutaj porównywać. Btw fajny był ten romans. A Amber&Thomas są na razie mega fajni razem i mocno im kibicuję
Brooke miała romans nawet z własnym zięciem, więc nie ma co tutaj porównywać. Btw fajny był ten romans. A Amber&Thomas są na razie mega fajni razem i mocno im kibicuję
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Kolega mało na forum przebywa ,że zapomniał regulaminumucha331 pisze:Robi, w takim razie co powiesz o Brooke ? Forrester'owie wciąż ją rzucają, a ona wciąż się do nich pcha Ja już się z tym oswoiłem i do tego przyzwyczaiłem - taka jest natura i biologizm Brooke po prostu ;p Albo jej przeznaczenie - Ridge.
Brooke nigdy nie uganiała się za dziećmi i nie dla kasy i pozycji . W przypadku Logan można jej wiele zarzucić , ale nigdy nie leciała za kasą , pozycją i nigdy nie zabiła swojego dziecka dla uratowania pozycji w rodzinie. Taki szkopuł ,a tak ważny
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Amber także nie leci na kasę i pozycję. Akurat tego nie możesz jej zarzucić.
I nie wiem do czego pijesz z tym regulaminem, bo jestem przekonany, że go nie złamałem. I to, że przez pewien czas nic nie pisałem nie znaczy, że nie odwiedzałem forum
Być może nawet byłem tu częściej od Ciebie.
I nie wiem do czego pijesz z tym regulaminem, bo jestem przekonany, że go nie złamałem. I to, że przez pewien czas nic nie pisałem nie znaczy, że nie odwiedzałem forum
Zapraszam do czytania:
Temat brzmi ,,Problemy z Amber '' <- nie widze tu słowa o Brooke
Amber gdyby się czegoś nauczyła to wiedziała by że trzeba się daleko trzymać od Forresterów , bo ona nigdy na nich nie mogła liczyć , ciągle miała z nimi problemy ( nie bez przyczyny ) Teraz powinna zająć się projektowaniem lub śpiewaniem , a nie wyrywaniem napalonych nastolatków ,w dodatku jakimś cudem Forresterów.
Amber gdyby się czegoś nauczyła to wiedziała by że trzeba się daleko trzymać od Forresterów , bo ona nigdy na nich nie mogła liczyć , ciągle miała z nimi problemy ( nie bez przyczyny ) Teraz powinna zająć się projektowaniem lub śpiewaniem , a nie wyrywaniem napalonych nastolatków ,w dodatku jakimś cudem Forresterów.
Jesteś strasznie nieobiektywny, więc ta dyskusja nie ma sensu 
Zapraszam do czytania:
W którym miejscumucha331 pisze:Jesteś strasznie nieobiektywny, więc ta dyskusja nie ma sensu
Bez przesady - przecież chociażby Stephanie jest jej przyjaciółką. Nie widzę powodu, dla którego miałaby sie trzymać z daleka od całej rodziny. Jedyną osobą w tej rodzinie, którą powinna omijać jest Ridge, ale na niego to dużo więcej osób powinno uważać. Tak twierdząc to duzo bardziej powinna trzymać sie z daleka od tej rodziny Brooke, bo przez znacznie dłuższy okres czasu powinna się czegoś "nauczyć".Robi pisze:Amber gdyby się czegoś nauczyła to wiedziała by że trzeba się daleko trzymać od Forresterów
Do jakiego zakochiwania - jedyną osobą jakiej wyznała miłość był Rick. Lista osób, którym Brooke wyznała "kocham Cię" jest zdecydowanie dłuższa.Robi pisze:W tym ,że Amber ma skłonności do zakochiwania się w dzieciachCzy może z tym ,że miała problemy z Forresterami od uwiedzenia Rick'a ( bo nie od zawsze , Ridge Brooke i Eric mieli do niej zaufanie jeszcze przed jej napaścią erotyczną na małego Rick'a )
Z Rickiem to trudno nazwać to uwiedzeniem, a gdzie dopiero napaścią erotyczną
Jak zwykle wymieniana Brooke z braku argumentów , płytkie to osób , które tak postępują , skąd ja to znam
Brooke była właścicielką i głownym udziałowcem firmy , ma żywe dzieci z Eric'iem , a teraz z Ridge'm. Różnica ogromna.
,,Trzymać z daleka'' w sensie nie wiązać się w kolejny romans z dzieckiem Forresterów , bo jak widzimy nikt z dorosłych Forresterów wiązać sie z nią nie chcę , teraz nawet Rick ma ją gdzieś.
Nie ,,kocham cię '' tylko ,,kocham kasę twoją '' w przypadku Amber
Dla pozycji zabiła własne dziecko wyjeźdzając na pusynie gdzie nie ma lekarza , choć miała szanse urodzić w szpitalu , ale co gdyby to było czarnoskóry bobas
Oczywiście fakt ,że w czasie ciązy straciła narke , była nie przytomna i walczyła z Sheilą nic jej to nie mówiło.
,,Trzymać z daleka'' w sensie nie wiązać się w kolejny romans z dzieckiem Forresterów , bo jak widzimy nikt z dorosłych Forresterów wiązać sie z nią nie chcę , teraz nawet Rick ma ją gdzieś.
Nie ,,kocham cię '' tylko ,,kocham kasę twoją '' w przypadku Amber