Uwielbiam:
Lubię:
Obojętni:
Nie lubię:
Nienawidzę:
Jeśli już przestrzegasz tematów, to ten post też jest nie na temat. Oczywiście Taylor byłaby przeciwna, bo doskonale wiedziała, że miłością Amber jest Rick i zauważyłaby, że nadal do niego Amber coś czuje.Robi pisze:Taylor to raczej w ,,grobie'' się przewraca na wieść o Amber . Co innego pomóc komuś w potrzebie ,a co innego pozwolić na związek syna z AmberAle Ridge zawsze był bliski sercu Taylor , więc w pewien sposób jest on odzwierciedleniem myśli zmarłej , więc poczekajmy jak ją ujrzy.
Napewno ją pokocha tak jak wcześniej ją pokochała cała rodzina Forresterów w przypadku jej związku z Rick'iem.
Sukces dawno minął a kasa się jej wytraciła chyba sporo bo ludzie jej załatwiają mieszkanie bo ona po rozwodzie z Rickiem nic nie zagarnęła i wychodzi, iż ze swojej woliMarek Forrester pisze: Amber nie szuka sukcesu czy kasy bo to już ma.
O to mi chodziło Adex, że nie szuka już sukcesu i kasy bo zna już smak tego i nie zależy jej tylko na forsie a jej uczucie jest czyste.Adex-fan Brooke pisze:Marek Forrester napisał/a:
Amber nie szuka sukcesu czy kasy bo to już ma.
Sukces dawno minął a kasa się jej wytraciła chyba sporo bo ludzie jej załatwiają mieszkanie bo ona po rozwodzie z Rickiem nic nie zagarnęła i wychodzi, iż ze swojej woli
Ja też. Jak układałem swój ranking, to się zastanawiałem czy nie podciągnąć go do rubryki "Lubię", ale dla zasady dałem go w "Obojętnych". Mam nadzieję, że będzie coś więcej między nim a Felicią.DeaconFan pisze:Nick - 10 (nie mam mu ostatnio nic do zarzucenia)
Trudno mieć o nich jakieś zdanie skoro RJ i Alexandria to malutkie dzieci, a Catherine to tylko niania, a w dodatku rzadko ją pokazują.DeaconFan pisze:R.J., Alexandria i Catherine są mi całkowicie obojętni.