Radio i telewizja

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tomala

Post autor: Tomala »

No, mi też się najbardziej podobało to o serialach xD
Goku

Post autor: Goku »

Ja na poprzedniej stronie pisze:A mi się ta seria stanowczo nie podobała. Każda następna seria 66 jest coraz gorsza... Mogliby już sobie odpuścić i powrócić do emisji amerykańskich list 101. Były dużo lepsze!
No i się doczekałem! :) Co prawda nie na TVN Style, ale na Polsat Cafe są emitowane "Wpadki Gwiazd". Nie napiszę kiedy, bo jest o różnych porach w różne dni ;)
Awatar użytkownika
Agatka

Post autor: Agatka »

Goku pisze:Mogliby już sobie odpuścić i powrócić do emisji amerykańskich list 101
Na E! ciągle lecą te listy.

Ogląda ktoś E! ? Ja, jak nie mogę znaleźć czegoś ciekawego w tv, to przełączam na któreś Discovery albo własnie E!. Czasem można trafić na naprawdę interesujący odcinek "True Hollywood Story" albo "Extreme Hollywood". Lubię też raz na jakiś czas obejrzeć "Dr. 90210", "Girls of the Playboy Mansion", "Snoop Dogg's Father Hood" i wspomniane "The 101".
Goku

Właśnie na Polsacie skończyło się jakieś Call TV prowadzone przez Różę(tą z Vivy od Maskopatola ;)) i nieźle się z niej nabijali xDD "Róża:Co to za odpowiedź? Dzwoniący:Gówno" albo "Dzwoniący: Halo? Halo? Halo? Róża: Słyszę cię! Jaka jest odpowiedź? Dzwoniący: Ch*j" ::loll::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dlaczego ludzie TVP1 to takie dziwolągi?? ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:

Przez całe święta nic fajnego nie puszczali, nie było co oglądać. A tymczasem w niedziele o 22. 40 ( czyli o godzinie, o której trzeba się kłaść, bo rano trzeba wstać do szkoły ) puszczają świetny film, hit kinowy Aviator.
::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Goku

Według mnie "Aviator" to porażka i najgorszy film Scorsese... Zbyt długi, zbyt nudny i o niczym. Tymczasem dzisiaj na TVNie dwa świetne filmy :) O 20.00 "Szeregowiec Ryan", a o 23.05 "Chłopcy z ferajny" :) A w środę na TVNie o 21.25 "Raport mniejszości" :)
Awatar użytkownika
Damians

Na mnie Aviator wywarł wrażenie, z chęcią obejrzałbym film jeszcze raz.

Też teraz oglądam Szeregowca - po raz pierwszy. Trochę mi ten lektor przeszkadza, ale jakoś się przyzwyczajam.
Goku

Właśnie oglądam program "W roli głównej" z udziałem Kuby Wojewódzkiego i nie mogę już słuchać prowadzącej... Mołek próbuje pokazać jaka to ona jest inteligentna, a udowadnia jedynie to, że jest bystra jak woda w klozecie. Świetnie by się dogadała z Hanną Lis!
Awatar użytkownika
Damians

Wielki powrót Hanny Lis :D
I w wielkich okularach :P

[ Dodano: 2009-01-29, 10:48 ]
Miała być fajna lista przebojów, a wyjdzie 'kaszana" ::loll:: ::plask wczolo:

"Hit generator" TVP2 poprowadzi Beata Sadowska :roll: Ona jest strasznie odpychająca. A gościem będzie m.in. Hołdys ::plask wczolo:

[ Dodano: 2009-02-13, 17:10 ]
Widzieliście już filmik z Durczokiem w roli głównej??
Zawsze byłem zdania ( nawet ostatnio tutaj gdzieś to pisałem ), że to marny dziennikarzyna, który zrobił karierę dzięki swojej chorobie nowotworowej. Jest to wręcz żenujące.

Uwaga, materiał zawiera treści wyłącznie dla dorosłych :P ::loll:: ::loll:: ::plask wczolo:
http://www.wrzuta.pl/film/2fzYDpsdkP/du ... rwiaj_mnie
Awatar użytkownika
Leon

Post autor: Leon »

Genialne :!: :D :D

[ Dodano: 2009-02-13, 18:31 ]
Jako że nie moge zmienic tresci mojego postu to pisze jeszcze raz...

Juz nie ma tego pliku ;)
Jedno piwo to nie piwo.......
Awatar użytkownika
Damians

TVN to prawdziwie reżimowa telewizja ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Dla mnie Durczok już jest skończony.
Awatar użytkownika
Fifi

Post autor: Fifi »

Damians pisze:Widzieliście już filmik z Durczokiem w roli głównej??
Zawsze byłem zdania ( nawet ostatnio tutaj gdzieś to pisałem ), że to marny dziennikarzyna, który zrobił karierę dzięki swojej chorobie nowotworowej. Jest to wręcz żenujące.

Uwaga, materiał zawiera treści wyłącznie dla dorosłych
http://www.wrzuta.pl/film...e_wkurwiaj_mnie
Na youtube też to jest :shock:
Ciekawa jestem kto to nagrał i umieścił w sieci?! :?
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Śmieszne są te wpisy na różnych stronach gdzie Durczok się wypowiada . Ludzie zachowują się jakby wyszli z pustelnicy i nigdy nie wychodzili do ludzi. Wszyscy się oburzają ,a używają łaciny jeszcze dosadniejszy sposób. Sam Durczok jest kiepskim dziennikarzem nie ma co ukrywać ,ale aby to jego zachowanie ( po części słuszne , bo ,,gówno'' nie powinni leżeć na stole ) było wyznacznikiem jego pracy i jego osoby jest śmieszne .
Awatar użytkownika
Damians

Skoro ma na stole "gówno" to kto niby to zrobił?? To jego stanowisko pracy, więc niech sprzątnie to , co nabałaganił, sprzątanie po sobie to ujma jakaś??
A najgorsza jest ta fałszywość, tu lecą kur** i chu** w co drugim słowie, a za pięć minut w TV udaje wzór moralności i największego dziennikarza w Polsce :lol:
No i ten reżim TVN. Jak w państwie totalitarnym, Matko Boska!!! Kazali Pudelkowi usunąć materiał, musieli mu porządnie zagrozić, i ten to zrobił. Ale ktoś życzliwy wrzucił to na YT, ja już ściągnąłem ten materiał :mrgreen:

Do Szkła kontaktowego dzwoniący facet coś o tym gadał, to oni powiedzieli, że nie zajmują się sprawami zza kulis i szybciutko zmienili temat. ŻENADA!!! Przecież cały program opiera się na podsłuchiwanych rozmowach i podejrzanych gdzieś materiałach, a jak to dotyczy ich, to już święte krówska się znalazły!! Powinni wywalić Durczoka na zbity pyska za takie coś!!

Link jeszcze dział, ale kto wie, co będzie za pięć minut: http://www.youtube.com/watch?v=yQZ-UKrfhOA
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Damians pisze:Skoro ma na stole "gówno" to kto niby to zrobił?? To jego stanowisko pracy, więc niech sprzątnie to , co nabałaganił, sprzątanie po sobie to ujma jakaś??
Chyba nie tylko jego , a wielu pracowników , już nie wspominając o gościach których tam przychodzą . :lol:
ODPOWIEDZ