Radio i telewizja
No i się doczekałem!Ja na poprzedniej stronie pisze:A mi się ta seria stanowczo nie podobała. Każda następna seria 66 jest coraz gorsza... Mogliby już sobie odpuścić i powrócić do emisji amerykańskich list 101. Były dużo lepsze!
Na E! ciągle lecą te listy.Goku pisze:Mogliby już sobie odpuścić i powrócić do emisji amerykańskich list 101
Ogląda ktoś E! ? Ja, jak nie mogę znaleźć czegoś ciekawego w tv, to przełączam na któreś Discovery albo własnie E!. Czasem można trafić na naprawdę interesujący odcinek "True Hollywood Story" albo "Extreme Hollywood". Lubię też raz na jakiś czas obejrzeć "Dr. 90210", "Girls of the Playboy Mansion", "Snoop Dogg's Father Hood" i wspomniane "The 101".
Wielki powrót Hanny Lis
I w wielkich okularach
[ Dodano: 2009-01-29, 10:48 ]
Miała być fajna lista przebojów, a wyjdzie 'kaszana"
"Hit generator" TVP2 poprowadzi Beata Sadowska
Ona jest strasznie odpychająca. A gościem będzie m.in. Hołdys
[ Dodano: 2009-02-13, 17:10 ]
Widzieliście już filmik z Durczokiem w roli głównej??
Zawsze byłem zdania ( nawet ostatnio tutaj gdzieś to pisałem ), że to marny dziennikarzyna, który zrobił karierę dzięki swojej chorobie nowotworowej. Jest to wręcz żenujące.
Uwaga, materiał zawiera treści wyłącznie dla dorosłych
http://www.wrzuta.pl/film/2fzYDpsdkP/du ... rwiaj_mnie
I w wielkich okularach
[ Dodano: 2009-01-29, 10:48 ]
Miała być fajna lista przebojów, a wyjdzie 'kaszana"
"Hit generator" TVP2 poprowadzi Beata Sadowska
[ Dodano: 2009-02-13, 17:10 ]
Widzieliście już filmik z Durczokiem w roli głównej??
Zawsze byłem zdania ( nawet ostatnio tutaj gdzieś to pisałem ), że to marny dziennikarzyna, który zrobił karierę dzięki swojej chorobie nowotworowej. Jest to wręcz żenujące.
http://www.wrzuta.pl/film/2fzYDpsdkP/du ... rwiaj_mnie
Na youtube też to jestDamians pisze:Widzieliście już filmik z Durczokiem w roli głównej??
http://www.wrzuta.pl/film...e_wkurwiaj_mnie
Ciekawa jestem kto to nagrał i umieścił w sieci?!
Śmieszne są te wpisy na różnych stronach gdzie Durczok się wypowiada . Ludzie zachowują się jakby wyszli z pustelnicy i nigdy nie wychodzili do ludzi. Wszyscy się oburzają ,a używają łaciny jeszcze dosadniejszy sposób. Sam Durczok jest kiepskim dziennikarzem nie ma co ukrywać ,ale aby to jego zachowanie ( po części słuszne , bo ,,gówno'' nie powinni leżeć na stole ) było wyznacznikiem jego pracy i jego osoby jest śmieszne .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Skoro ma na stole "gówno" to kto niby to zrobił?? To jego stanowisko pracy, więc niech sprzątnie to , co nabałaganił, sprzątanie po sobie to ujma jakaś??
A najgorsza jest ta fałszywość, tu lecą kur** i chu** w co drugim słowie, a za pięć minut w TV udaje wzór moralności i największego dziennikarza w Polsce
No i ten reżim TVN. Jak w państwie totalitarnym, Matko Boska!!! Kazali Pudelkowi usunąć materiał, musieli mu porządnie zagrozić, i ten to zrobił. Ale ktoś życzliwy wrzucił to na YT, ja już ściągnąłem ten materiał
Do Szkła kontaktowego dzwoniący facet coś o tym gadał, to oni powiedzieli, że nie zajmują się sprawami zza kulis i szybciutko zmienili temat. ŻENADA!!! Przecież cały program opiera się na podsłuchiwanych rozmowach i podejrzanych gdzieś materiałach, a jak to dotyczy ich, to już święte krówska się znalazły!! Powinni wywalić Durczoka na zbity pyska za takie coś!!
Link jeszcze dział, ale kto wie, co będzie za pięć minut: http://www.youtube.com/watch?v=yQZ-UKrfhOA
A najgorsza jest ta fałszywość, tu lecą kur** i chu** w co drugim słowie, a za pięć minut w TV udaje wzór moralności i największego dziennikarza w Polsce
No i ten reżim TVN. Jak w państwie totalitarnym, Matko Boska!!! Kazali Pudelkowi usunąć materiał, musieli mu porządnie zagrozić, i ten to zrobił. Ale ktoś życzliwy wrzucił to na YT, ja już ściągnąłem ten materiał
Do Szkła kontaktowego dzwoniący facet coś o tym gadał, to oni powiedzieli, że nie zajmują się sprawami zza kulis i szybciutko zmienili temat. ŻENADA!!! Przecież cały program opiera się na podsłuchiwanych rozmowach i podejrzanych gdzieś materiałach, a jak to dotyczy ich, to już święte krówska się znalazły!! Powinni wywalić Durczoka na zbity pyska za takie coś!!
Link jeszcze dział, ale kto wie, co będzie za pięć minut: http://www.youtube.com/watch?v=yQZ-UKrfhOA
Chyba nie tylko jego , a wielu pracowników , już nie wspominając o gościach których tam przychodzą .Damians pisze:Skoro ma na stole "gówno" to kto niby to zrobił?? To jego stanowisko pracy, więc niech sprzątnie to , co nabałaganił, sprzątanie po sobie to ujma jakaś??
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]