Klan
Na 100% Edyta przesyłała tą trumne i sms'y Krystynie, no bo kto inny. Ale ja nienawidze tej baby nie dość, że przesyła żonie Pawła takie głupoty to jeszcze niszczy przyjaźń Tadeusza i dr Lubicza(kłamiąc, że to dziecko Lubicza). I macie racje, że Klan jest teraz bardzo fajny, bo kiedyś to przynudzało Rysiem i Grażynką, a teraz jest dużo ciekawych wątków(to jest wypowiedź mojej babci potwierdzona przezemnie) . 
Grażynka i Rysio cały czas przynudzają.Mają jakięs nieciekawe, a wręcz nijakie wątki.kubeczek pisze:I macie racje, że Klan jest teraz bardzo fajny, bo kiedyś to przynudzało Rysiem i Grażynką, a teraz jest dużo ciekawych wątków
Podobała mi się dzisiejsza zdesperowana Edyta
Bardzo fajne sceny sylwestrowe i noworoczne.
Ksawery z Moniką jako para bardzo mi się podobają
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Jaki Ksawery, chyba FeliTkk_Bolly pisze:Ksawery z Moniką jako para bardzo mi się podobają
Szkoda, że nie pokazali tańców Rysia i Grażynki. Jak zwykle, tylko się dowiedzieliśmy, że ich rumba wszystkim się podołała, a praktycznie nic nam nie pokazali. Oprócz tych wygibasów Maciusia
I też liczyłem na jakieś sceny z balu Beaty, a tu tylko widzieliśmy spotkanie jej z Jackiem.
Fajna zabawa na Sadybie, Ciocia Stasia bawiła się w berka
I Surmaczowa wygrała z tym kostiumem
A co mnie ostatnio rozśmieszyło, to, że nawet Święty Mikołaj w Klanie myje rączki
Tekst pani Steni był rzeczywiście bardzo śmieszny
Wreszcie Edyta straciła dziecko, ciekawe jak zareaguje Paweł i jak rozwinie się ten wątek
Jerzy jest teraz przesłodzony tak jak kiedyś Elżbieta
Nie za bardzo mi się to podoba
W zapowiedziach było ciekawie - a konkretnie profesor Deptuła i pani Kaczorek
Wreszcie Edyta straciła dziecko, ciekawe jak zareaguje Paweł i jak rozwinie się ten wątek
Jerzy jest teraz przesłodzony tak jak kiedyś Elżbieta
W zapowiedziach było ciekawie - a konkretnie profesor Deptuła i pani Kaczorek
Tez jestem dosc zaskoczony tym wątkiem.Ale to się nazywa dobre wykorzystanie postaci czyli sekretarki Jacka, tak to się tylko marnowała.A tak niedosc, że sekretarka zaczyna go uwodzic , to nie ma jeszcze rozwodu z Beata, ba nawet ma do niej sentyment i pewnie kiedys do niej wroci, a aktualnie jest z asystentka Donatą. NieźleDamians pisze: Nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie, że ta sekretarka chce uwieść Jacka
Edyta poroniła
Marzenia... "Klan" to niestety nie MnS. Ale pomysł z wysadzeniem Sadyby świetny.Tkk_Bolly pisze:Niech weźmie porwie Pawełka najlepiej, wysadzi sadybę, otruje Krystynę, przejmie majątek Pawła, zwiąże go, wykorzysta, zlikwiduje. Niech się więcej dzieje!
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Najlepsze fragmenty.Tylko to jest śmieszne,a nie dramatyczneDeaconFan pisze: Następnie następuje zbliżenie na twarz cioci Stasi, która nie mogąc oderwać wzroku od wysadzonej w powietrze "chaty" (która w ogóle nie jest nam pokazana) W następnym odcinku jest już jak zwykle po wszystkim (bo to kolejny dzień w życiu bohaterów) i wszyscy rozpaczają u Pawła i Krystyny nad zniszczeniem domu na Sadybie.
Ciekawe jak by to było, bo chyba sceny na zewnątrz Sadyby , są w kęcone w zupełnie innym miejscu co te w wewątrz? To co by było gdyby scenarzysci jednak zdecydowali się pokazac płonącą sadybę, ale gdyby ta spaliła się do połowy to chyba mieli by problem
- Adex-fan Brooke
Dziś zerkałem i oczywiście tylko się ponabijałem ze sztuczności,słodkości,głupkowatości postaci a te zapowiedzi nudnych odcinków to już nawet mogliby sobie darować bo zapowiedziom B&B to one nie dorównują 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city