Bieżące odcinki cz. 1
- Amber Moore
Rick się wystraszył Hectora w dzisiejszych odcinkach. A Caitilin tak kwiliła że ojciec jest przeciwny jej związkowi że myślałam że rzucę kapciem w TV. Ten związek w ogóle nie powinien mieć miejsca. Ridżur znów musiał wejść w paradę Thorne'owi czyżby się bał że jego braciszek "zetrze mu ten uśmieszek"? Ciekawe co chciał Massimo dzwoniąc do Jackie...
Ogólnie dziś nuda
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
- Adex-fan Brooke
Moje komentarze do dzisiejszych odcinków:
Jackie fajnie się prezentuje z Deaconem. Brooke i Sally chwilowo przepadły, Brooke niby u rodziny a Sally ze złamaną nogą
. Samantha jakoś w ogóle nie pasuje do tej rodzinki Hectora. Obawa Hectora o ciąże jest trochę śmieszne a bynajmniej po raz kolejny pokazuje że w tym serialu postacie nie znaą antykoncepcji. Skandowanie imienia Thorne'a było głupie, ale ci ludzie w Spectrze są jacyś przygłupi
Jackie fajnie się prezentuje z Deaconem. Brooke i Sally chwilowo przepadły, Brooke niby u rodziny a Sally ze złamaną nogą
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Ciekawe, co wyniknie z takiej zapowiedzi: Kopie będą lepsze od oryginałów", czy coś w tym stylu.
Hector wbrew pozorom może wyświadczyć Rick'owi przysługę. Może to dotrze do chłopaka, że nie może silniej się angażować z nieletnią dziewczyną. To drastyczne rozwiązanie średnio mi się jednak podoba.
Gdy zobaczyłem telefon Jackie, to zastanawiałem się, czy to nie moja była komórka.
Chciałbym widzieć złorzeczącą Sally ze złamaną nogą.
Max, mam prośbę, żebyś imiona bohaterów pisał, tak jak są pisane oryginalnie, czyli Ridge, Brooke, Catlin itp.
Hector wbrew pozorom może wyświadczyć Rick'owi przysługę. Może to dotrze do chłopaka, że nie może silniej się angażować z nieletnią dziewczyną. To drastyczne rozwiązanie średnio mi się jednak podoba.
Gdy zobaczyłem telefon Jackie, to zastanawiałem się, czy to nie moja była komórka.
Chciałbym widzieć złorzeczącą Sally ze złamaną nogą.
Max, mam prośbę, żebyś imiona bohaterów pisał, tak jak są pisane oryginalnie, czyli Ridge, Brooke, Catlin itp.
No właśnie, i ma takie odważne sceny!Majka21 pisze:tak "wiekowa" kobieta jesszcze tak bryka w lozku![]()
Dzięki Bogu, że nie serwują nam takich ze Stephanie
W sumie fajnie razem wyglądają, jak Jackie była tyłem miałem wrażenie, że koło Decon'a stoi Macy
DobreAdex-fan Brooke pisze: ale ci ludzie w Spectrze są jacyś przygłupi
A poza tym co zmieni przyjście Thorne'a, przecież on nie zaprojektuje ubrań, Spectra dalej ma tego samego, mało zdolnego projektanta...
Chyba, że dzięki swoim kontaktom wciśnie jakoś te lumpy szanowanym butikom, ale wątpię. I Sally nagle taka dobrodziejka, nadała mu tytuł prezesa
Ostatnio mu strzeliłMastemaa pisze:Adex faktycznie to skandowanie było tragiczne. Pomijając to, z jakim entuzjazmem to robili. Heh. ;] Co do Ridge`a to Thorne kiedyś powinien Mu strzelić w twarz, żeby się tak nie panoszył. Mam tylko nadzieję, że Thorne odniesie wielki sukces w firmie Sally i dokopie tym głupiutkiemu Ridge`owi.
Jackie ma problem, i może go mieć cała jej rodzina, bo podejrzewam, że Deacon tak szybko z niej nie zrezygnuje. I co on ma z tymi tatuażami - taki pocałunek Judasza się z nich robi - kiedy Amber go miała, to Rick zauważył, a teraz ma go Jackie i pewnie nie przejdzie on niezauważony...
Najbardziej interesuje mnie w tej chwili wątek Ricka i Caitlin (chyba wiadomo dlaczego), a jakoś go ostatnio mało, choć mało to pojęcie względne, bo domyślam się, że dla tych którzy mają alergię na Ricka lub Caitlin i tak jest ich za dużo.
Najbardziej interesuje mnie w tej chwili wątek Ricka i Caitlin (chyba wiadomo dlaczego), a jakoś go ostatnio mało, choć mało to pojęcie względne, bo domyślam się, że dla tych którzy mają alergię na Ricka lub Caitlin i tak jest ich za dużo.
Jak ma na imię służąca Massima??
Ja zrozumiałem - Klozet
Hektor był dzisiaj rewelacyjny. Po raz pierwszy, odką jest w serialu, wywarł na mnie dobre wrażenie
Bardzo dobrze przygadał Brooke, kora myślała, że jest chodzącą moralnością
"Byłaś w ciąży, a kto jest ojcem dziecka dowiedziałaś się dopiero po urodzeniu"
I świetna minka Brooke, gdy ten powiedział, że może podać Ricka do sądu. Jak ona w ogóle może akceptować ten związek, a negować związek Thomasa z Amber
Hipokryzja! Jedynie Ridge zachowuje się normalnie i zauważa, że oba te związki są nienormalne i niemoralne.
Tak się zastanawiam, z iloma kobietami Rick uprawiał seks
Amber, Amber, Amber, Amber, Amber, Amber... Końca nie widać
I dobrze też Thorne przygadał Stephanie. Jak na co dzień, to się nie przejmuje wnuczką, ale jak Ridge i "jego głupia żona"
- Thorne, ona była twoją żoną, twoją macochą, więc jakiś szacunek powinien być - zabronili jej kontaktu z przedszkolem, to ta przyleciała do Alexandrii i zgrywa wielka babcie.
Jackie i Deacon wyglądają coraz lepiej, po tym wszystkich Jakcie nie powinna w ogóle patrzeć na Massima. I jeszcze dalej pogrąża się w kłamstwach
Ja zrozumiałem - Klozet
Hektor był dzisiaj rewelacyjny. Po raz pierwszy, odką jest w serialu, wywarł na mnie dobre wrażenie
Bardzo dobrze przygadał Brooke, kora myślała, że jest chodzącą moralnością
"Byłaś w ciąży, a kto jest ojcem dziecka dowiedziałaś się dopiero po urodzeniu"
I świetna minka Brooke, gdy ten powiedział, że może podać Ricka do sądu. Jak ona w ogóle może akceptować ten związek, a negować związek Thomasa z Amber
Tak się zastanawiam, z iloma kobietami Rick uprawiał seks
I dobrze też Thorne przygadał Stephanie. Jak na co dzień, to się nie przejmuje wnuczką, ale jak Ridge i "jego głupia żona"
Jackie i Deacon wyglądają coraz lepiej, po tym wszystkich Jakcie nie powinna w ogóle patrzeć na Massima. I jeszcze dalej pogrąża się w kłamstwach
-
Dawidek
- Administrator
Hector miał rację, co do Brooke. Też się zastanawiam nad tym, czemu ona tak nie sprzeciwia sie związkowi Rick'a z Catlin. Tylko z tego powodu, że ona nie jest Amber? Przecież, jak on przespałby się z nią, to mógłby pójść siedzieć....Jeśli on i Catlin się tak kochają, to niech odczekają, aż ona skończy ileś tam lat, które pozwalają jej na legalne uprawianie seksu.
Co do Thorne'a - to zgadzam się z nim. To wszystko wino Eric'a. Choć Stephanie też ma w tym zasługi i to wraz z mężem - wieloletnie
Co do Thorne'a - to zgadzam się z nim. To wszystko wino Eric'a. Choć Stephanie też ma w tym zasługi i to wraz z mężem - wieloletnie
- Adex-fan Brooke
Miłe chwile Ridge'a i Brooke z RJem były urocze, długo się naczekaliśmy (od początku serialu) aby wreszcie cieszyć się takim ich szczęściem.
Co do reszty wątków to są całkiem dobre (o wiele lepsze niż nudny trójkąt Brooke,Ridge,Nick co wlekł się przez pierwszą połowę roku 2004). Rozmowa Hectora z Caitlin dość ciekawa jak i choroba Felici i mimika Stephanie gdy dowiedziała się od niej.
A co do Klodette czy jak jej tam ja też ją nazywam Klozet

Co do reszty wątków to są całkiem dobre (o wiele lepsze niż nudny trójkąt Brooke,Ridge,Nick co wlekł się przez pierwszą połowę roku 2004). Rozmowa Hectora z Caitlin dość ciekawa jak i choroba Felici i mimika Stephanie gdy dowiedziała się od niej.
A co do Klodette czy jak jej tam ja też ją nazywam Klozet
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Dobrze, że Felicia powiedziała wszystko Stephanie.
Widać, że rozejm między Caitlin a ojcem raczej nie dojdzie do skutku, bo każde z nich chce mieć na swoich warunkach.
Felicia i Nick się śpieszą - przecież ledwo sie znają.
Rozwaliła mnie wczorajsza wypowiedź Ridge'a "Darla prędzej dostanie Nobla z fizyki, niż Thorne wróci do firmy" czy jakoś tak. Świetne!

Widać, że rozejm między Caitlin a ojcem raczej nie dojdzie do skutku, bo każde z nich chce mieć na swoich warunkach.
Felicia i Nick się śpieszą - przecież ledwo sie znają.
Rozwaliła mnie wczorajsza wypowiedź Ridge'a "Darla prędzej dostanie Nobla z fizyki, niż Thorne wróci do firmy" czy jakoś tak. Świetne!