Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Boże, sen Amber - powalający :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::
A myślałem, że już nic w MNS nie powali mnie na kolana ::loll:: ::cojest::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Stephanie jest hipokrytką , kiedy chodziło o dziecko Brooke na siłe Amber wpychała w ramiona Ricka byle by się zemścić na Logan , kiedy chodzi o dziecko Taylor i Ridge już zmieniła zdanie , tutaj nie chce pozwolić na krzywde dziecka ::plask wczolo:
Thomas jest takim stereotypowym nastolatkiem , mało inteligentnym i zbuntownanym na złość całemu światu.
Egzekucja wymiata :zeby:
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Macie rację, to wyobrażenie Amber było świetne! :D Tylko czuję się troszkę dotknięta, bo Rick na pewno nie wydałby swojej rodzinie rozkazu rozstrzelania Amber. 8) ::jezyk::

Dziś naszła mnie taka myśl, że związek Ricka i Caitlin jest po prostu zbyt doskonały, by był prawdziwy. :mrgreen:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Sam się zdziwiłem, że Amber ma taką wyobraźnię. :P

Jestem tylko ciekaw, jak stephanie zareaguje na związek Rick'a i Catlin. Ona chyba o niczym nie wie jeszcze.
Za to hipokrytka okazała się również Brooke. Toleruje związek syna z nieletnią Catlin, a wiekszą energie poświęca zwalczaniu Amber, która, co prawda nie jest święta, ale Catlin jest "nowa" i chyba wobec niej też powinna obowiązywać jakaś zasada ograniczonego zaufania. Nie robią na niej wrażenia argumenty Hector'a, który mówi, że jego córka nie jest dorosła. Dla niej liczy się szczęście syna, niezależnie od konsekwencji.
Thomas na siłę paskuje sie do Amber, nawet jesli ona tego nie chce. Ale miał całkowitą rację wytykając rodzince hipokryzję.
Awatar użytkownika
Sexy Secret

Post autor: Sexy Secret »

Brooke dzisiaj przegieła - jest hipokrytką , sama była z trzema Forresterami i mężem córki a na Amber jedzie . Hector już też z lekka przesadza - Caitlin i Thomas mają prawo sypiać z kim im się podoba w końcu skończyli osiemnaście lat :roll: . O Ridge'u już nie wspomnę - romans z Bridget to jest dopiero chore , gdyż najpierw myślał że jest jego córką a póżniej siostrą :x :zmiesz:: :evil: :twisted: :roll: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

Brooke przesadza. Uważa że Thomas i Amber to zło całego świata a Rick i Wielki kieł mogli by nie wiadomo co zrobić ale ona i tak by ich popierała bo Caitilin to nie Amber. Jej podejście jest dla mnie chore ::plask wczolo: Ridge też powinien dać spokój. Thomas jest pełnoletni sam podejmuje decyzje a zabraniając synowi kontaktu z Amber powinien wiedzieć że zakazany owoc smakuje najlepiej. Wyobraźnia Amber boska :mrgreen: :mrgreen: Caitilin i Rick przprawiają mnie o mdłości
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Primok

Post autor: Primok »

Dziwny udział Brooke w tej "egzekucji". Niech lepiej zajmie się sytuacją Ricka i Caitlin, bo na razie bardziej angażuje się w sprawę Amber i Thomasa :wink: .
Angel1122

Post autor: Angel1122 »

Gorąco na końcu :) I Amber taka biedna, niewinna ;P Większości się ten związek nie podoba ale ja rozumiem Thomasa trochę mniej Amber ale nie jest to przeciez nic takiego złego...
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Angel1122 pisze:Gorąco na końcu :) I Amber taka biedna, niewinna ;P Większości się ten związek nie podoba ale ja rozumiem Thomasa trochę mniej Amber ale nie jest to przeciez nic takiego złego...
Masz rację, końcówka odcinka była bardzo gorąca :D Amber pięknie wyglądała dziś. Jej związek z Thomas'em to kopia związku z Rick'iem, ale jest jeszcze goręcej i namiętniej :twisted:
Dawidek
Administrator

Mi nadal nie podoba się związek Amber i Thomas'a, ale nie sądzę, by była to kopia jej związku z Rick'iem. Stephanie miała sporo racji, mówiąc, że amber chce zwrócić uwagę sobą Rick'owi. Z tym porucznikiem to Ridge przesadził...
Amber w takiej sytuacji, dla swojego bezpieczeństwa powinna izolować sie od Thomas'a. Jestem teraz ciekaw, czy porucznik przyjedzie z papierkiem do Rick'a?
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Beja pisze:
Damians pisze:Jak ma na imię służąca Massima??
Ja zrozumiałem - Klozet ::cojest:: ::cojest:: ::cojest::
Ona ma na imię Clodette - czyta się Klodet. To imię francuskie. :wink:
Bardzo ładnie brzmi.

A już od jakiegoś czasu u Ridżunia pojawiają się siwe włoski :mrgreen: Starość nie radość
A Thomas się chyba jednak w mamę wdał, bo nie ma takiej kwadratowej twarzy jak tatuś ::rad::
Brooke -> hipokrytka
Rick -> hipokryta zgadzam się z tym. Jaka mama taki syn
Awatar użytkownika
Majka21

Post autor: Majka21 »

PetroPython pisze:
Beja pisze:
Damians pisze:Jak ma na imię służąca Massima??
Ja zrozumiałem - Klozet ::cojest:: ::cojest:: ::cojest::
Ona ma na imię Clodette - czyta się Klodet. To imię francuskie. :wink:
Bardzo ładnie brzmi.

A już od jakiegoś czasu u Ridżunia pojawiają się siwe włoski :mrgreen: Starość nie radość
A Thomas się chyba jednak w mamę wdał, bo nie ma takiej kwadratowej twarzy jak tatuś ::rad::
Brooke -> hipokrytka
Rick -> hipokryta zgadzam się z tym. Jaka mama taki syn
Zgadzam sie ze wszystkim :)

Podobal mi sie wczorajszy odcinek z tymi strzelbami hehe swietnie oni wygladali :) Amber troche przegiela, w zasadzie caly czas chciala sie trzymac z daleka, walczyla jakos ze sobą.. u Foresterow przysiegala ze to nic nie jest itd.. a co pozniej zrobila? Przespala sie z Thomasem ::plask wczolo:

CJ :serce: Ale mi sie podoba ten aktor.. tak jak Thomas :serce:

Aha.. i jeszcze jedno :) Piekny lancuszek dal Thomas Amber.. jeszcze takiego nie widzialam!
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Dzisiaj były odcinki, które jako pierwsze oglądałem na ZDF. ::rad:: Był to badaj listopad 2006. U nas to były okolice ślubu Becky, przyjaźni Morgan i Taylor i końcówka trójkąta Macy/Thorne/Brooke.
Zapamiętałem sobie wtedy CJ'a, dokument wręczony Amber, która notabene spała z jakimś facetem (nie znałem wtedy prawie wcale spoilerów i nie wiedziałem, że to zsorasowany Thomas) i szyld Spectra Couture by Thorne Forrester. ::krzyw::
Dawidek
Administrator

Nie popieram ani Ridge'a, ani Amber i Thomas'a. Cała trójka mogłaby wreszcie zmądrzeć, także Amber, która lubi pakować się w kłopoty.
Spectra Couture - brzmi tak jakoś szlachetnie. "Fashion" brzmi raczej jakoś "normalnie". Nie ma w tym słowie jakiejś magii.
Fajnie było znów zobaczyć CJ'a. ::rad:: Wyglądał całkiem całkiem. :lol:
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Dzisiejszy odcinek bardzo mi się podobał :D To chamskie co zrobił Thorne, ale Pokaz był świetny :serce: A suknie rewelacja ::krzyw::
Z drugiej strony Ridge'owo się nalezało :evil: Jak ja go nienawidzę :x
Dawidku-prawda, Spectra Couture brzmi bardzo fajnie :)
Ciekawe co Ridge może zrobić Thornusiowi :lol: ... zobaczymy tomorrow 8)
Zablokowany