Klan
- Adex-fan Brooke
W GH czasami też, jak są jakieś sceny akcji, to pokazują twarze/reakcje bohaterów uczestniczących, bez pokazania np. pożaru czy wypadku samochodowego. I mnie to wkurza.Tkk_Bolly pisze:Taka moja dygresja w AMC Kendal i Zach spalili chatę w lesie(bo Kendal tam zdradziła Zacha) i pokazali tylko jak bohaterowie obserwują pożar, samej płonącej chaty nie było. Oczywiście to soap opera, więc rozmawiali przy plonącej chacie chyba 2 odcinki, jakby nie bali się straży, nie wspominając o leśniczym ale mniejsza o to.
If you can't beat them, join them...
Fajnie, że Bożenka dalej ma charakter, w ogóle ten bunt przeciwko Rysiowi i Grążyce świetny. Nawet Maciuś się dołączył! I dobrze Kasia powiedziała, że na ten obóz dla niepełnosprawnych może sobie jechać Grażynka z Ryśkiem, a dzieci zostaną w domu
Trochę szkoda mi Maćka, kiedyś jakoś więcej się odzywał i w ogóle ( łazienka
), a teraz tylko go pokazują jak je śniadanie, albo siedzi przy komputerze
Świetna zapowiedź konfrontacji Krystyny z Edytą, w poniedziałek będzie gorąco
Myślałem, że z tym pedofilem, to będzie miała coś wspólnego Kasia, a to facet Kongi
Totalnie mnie zatkało.
A, i nareszcie Michał znalazł sobie normalną dziewczynę - tę ze sklepu z biżuteria, ładna, normalnie się zachowuje, mam nadzieję, że wyjdzie z tego coś więcej.
I na koniec, Polusia Bożesz TY mój, okazała się dziwką
Trochę szkoda mi Maćka, kiedyś jakoś więcej się odzywał i w ogóle ( łazienka
Świetna zapowiedź konfrontacji Krystyny z Edytą, w poniedziałek będzie gorąco
Myślałem, że z tym pedofilem, to będzie miała coś wspólnego Kasia, a to facet Kongi
A, i nareszcie Michał znalazł sobie normalną dziewczynę - tę ze sklepu z biżuteria, ładna, normalnie się zachowuje, mam nadzieję, że wyjdzie z tego coś więcej.
I na koniec, Polusia Bożesz TY mój, okazała się dziwką
Na 100% będzie to pokazane, a nie tylko wspomniane. Pytanie tylko w jaki sposóbkubeczek pisze:O kurcze, to ciekawie będzie. Będę zawiedziony, jeśli tylko o tym wspomną, ale na 99% tak będzie.![]()
[shadow=black]Krystyna będzie wychodzić z uczelni, spotka Szymona i będzie chciała go podwieźć do restauracji. Szymon zauważy samochód jadący szybko, prosto w kierunku Krystyny - uratuje ją, ale sam trafi do szpitala.[/shadow]
[shadow=black]Oczywiście, że to pokażą. Właśnie pytanie tylko w jaki sposób.
Przecież jakiś czas temu chyba Krystyna omal tam kogoś nie potrąciła samochodem i pokazali to, tyle, że bardzo sztucznie to chyba wtedy wyglądało.
[/shadow]
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Adex-fan Brooke
To nie ja pisałemkubeczek pisze:O kurcze, to ciekawie będzie. Będę zawiedziony, jeśli tylko o tym wspomną, ale na 99% tak będzie.Adex-fan Brooke pisze:Edyta będzie chciała zabić Krystynę potrącając ją samochodem, ale ta zostanie uratowana przez Szymona, który wyląduje w szpitalu. Hehe wiedziałem, że do tego dojdzie
![]()
No ciekawe czy pokażą tę akcyjkę
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Sorry nie wiem dlaczego ty byłeś zaznaczony.Adex-fan Brooke pisze:kubeczek napisał/a:
Adex-fan Brooke napisał/a:
Edyta będzie chciała zabić Krystynę potrącając ją samochodem, ale ta zostanie uratowana przez Szymona, który wyląduje w szpitalu. Hehe wiedziałem, że do tego dojdzie
O kurcze, to ciekawie będzie. Będę zawiedziony, jeśli tylko o tym wspomną, ale na 99% tak będzie.![]()
To nie ja pisałem![]()
Moge się mylić, ale dużo sytuacji w Klanie jest wspomniana, np. o tym, że chłopak Kingi to pedofil dowiedzieliśmy się tylko z jej opowieści, rozmowy po raz pierwszy spotkanych Beaty i Donaty też nie pokazano, tylko potem chyba Beata mówiła komuś coś o tym. A z tą akcyjką to nawet jeśli to pokażą to nie będzie wyglądało efektownie na jakieś 85%.Primok pisze:kubeczek napisał/a:
O kurcze, to ciekawie będzie. Będę zawiedziony, jeśli tylko o tym wspomną, ale na 99% tak będzie.![]()
Na 100% będzie to pokazane, a nie tylko wspomniane. Pytanie tylko w jaki sposób.
Krystyna będzie wychodzić z uczelni, spotka Szymona i będzie chciała go podwieźć do restauracji. Szymon zauważy samochód jadący szybko, prosto w kierunku Krystyny - uratuje ją, ale sam trafi do szpitala.
Pewnie, że ta sama. Dużo lepsza z niej aktorka niż prezenterka.I dobrze, że wybrała Klan niż prowadzenie kolejnej edycji BB i nawet czytałem wywiad z aktorką gdzie mówiła, że się spełnia w tej pracy.I gra tak prawdziwie teraz, pasuje do roli psychopatki. No i poniedzialkowa zapowiedź Edyta vs. Krystyna. Będzie gorąco.Adex-fan Brooke pisze: No ciekawe czy pokażą tę akcyjkęto ta babka co prowadziłą Big Brother taka psychiczna?
Zgadzam się, że bardzo fajna ta nowa dziewczyna Michała. Kibicuje im. A Justynę niech lepiej wyrzucą, a Waldka wrzucą do innego wątku.
Pola chyba nie jest dziwką , tylko dla szefa zmiękcza klientów.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Ale dzisiaj naszła mnie myśl!!
Edyta powiedziała, że nie wysyłała żadnych głupich SMS-ów i to z taką obojętnością.
I chyba faktycznie to nie ona. Bo tak, wątek byłby trochę głupio i nijak skończony.
I tak sobie myślę, że to... Szymon!! Ostatnio powiedział Krystynie, że wie, "jak to jest kogoś kochać, bez wzajemności", a później tak się na nią patrzył w barze... Do tego lubi starsze kobiety,[shadow=black] a teraz uratuje Krystynie życie...[/shadow]
Edyta powiedziała, że nie wysyłała żadnych głupich SMS-ów i to z taką obojętnością.
I chyba faktycznie to nie ona. Bo tak, wątek byłby trochę głupio i nijak skończony.
I tak sobie myślę, że to... Szymon!! Ostatnio powiedział Krystynie, że wie, "jak to jest kogoś kochać, bez wzajemności", a później tak się na nią patrzył w barze... Do tego lubi starsze kobiety,[shadow=black] a teraz uratuje Krystynie życie...[/shadow]
Ale to, że Szymon jest zakochany w Krystynie wiadomo już od dawna
Dobry, pomysł z tymi sms-ami, że to on. Jego poziom
Jakoś go zawsze pomijałem.Moze dlatego, że w tym czasie był w wątku Moniki.
Pola dostała wątek!Ciekawe czy dziadki uwierzyły w to co im Pola nawymyślała odnośnie zdjęc
Jeszcze przede mną dzisiejszy odcinek nagrany.
Znowu moja wyobraźnia działa i ten szanarzysta mógłby na przykład porwac Polę i wykorzystac ją (standardowo
) Ale mógłby też na przykład torturowac ciocię Stasie i Jeremiaszka aby dowiedziec sie gdzie mieszka rodzina Poli.
Bardzo dobra rozmowa Edyty i Krysi była w pn. Fajny dialog jak na Klan
Pola dostała wątek!Ciekawe czy dziadki uwierzyły w to co im Pola nawymyślała odnośnie zdjęc
Znowu moja wyobraźnia działa i ten szanarzysta mógłby na przykład porwac Polę i wykorzystac ją (standardowo
Bardzo dobra rozmowa Edyty i Krysi była w pn. Fajny dialog jak na Klan
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Adex-fan Brooke
No i co? Była jakaś akcja? Bo poprzegapiałem. Nawet jeśli to Szymon to kto by chciał rozjechać? Może zazdrosna Monika 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city