Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Tak, dzisiejsze odcinki (szczególnie ten drugi) były świetne. :D Pokaz Spectra Couture był wspaniały. :serce: I do tego ta fajna muzyczka w tle. :serce: Dużo lepszy od tego z Caitlin niedawno w roli głównej. :D Trochę głupio, że powstał z kradzionych projektów Forresterów, no, ale... tak bardzo lubię obecnie Thorne'a, a tak teraz nie znoszę Ridge'a, że przymykam na to oko. :) Ważne, że Spectra, a przede wszystkim Thorne w końcu odnieśli jakiś sukces i że dopiekli w końcu zarozumiałemu Ridge'owi. :twisted: :D Szkoda, że Sally nie było. :( Pewnie nieźle by tam triumfowała. :zeby: A Clarke fajnie z tą brodą teraz wygląda. :) Tak jakoś poważniej. Oczywiście jeszcze na końcu mnie Ridge musiał wkurzyć z tym naskoczeniem na Thorne'a. :evil: Oby nic mu nie zrobił, albo najlepiej żeby sam jeszcze od Thorne'a znowu oberwał. :twisted:
Nie mogę już patrzeć na Rick'a i Caitlin razem. Brooke rzeczywiście jest hipokrytką co do ich związku (w ogóle coraz bardziej mnie ona wkurza ostatnio z tym naskakiwaniem na Amber :x ). Dziwne, że Thomas tak się z nimi normalnie jeszcze tam bawił. :roll: Ogólnie jeszcze co do tej pary, to Rick to straszny sztywniak, stanowczo nie pasuje do młodej, nieco jak widać zabawowej Caitlin. ::kwasny::
Jeszcze odnośnie bodajże piątkowych odcinków (których nie skomentowałem tutaj wcześniej) - miło było znów zobaczyć C.J.'a. ::rad:: To jedna z moich ulubionych postaci w B&B. :D Szkoda, że nie przyszedł też na pokaz. :(

A i czy ja dobrze zrozumiałem, że tę kolekcję (niby) zaprojektował Thorne? A nie Clarke, który jest zdaje się jedynym projektantem w SC? Jeżeli tak, to dziwne, bo Thorne, który nigdy chyba nie był projektantem i niczego nigdy nie zaprojektował, tak nagle teraz zaczyna całe kolekcje tworzyć. :? :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Nie rozumiem ostatnio zachowania Thorne'a. Domyślam się, że ukradł kolekcję, żeby zrobić na złość Forresterom, ale czy on sądzi, że uda mu się sprzedać te projekty? Przecież Ridge i spółka nagłośnią sprawę i raczej publiczne oskarżą Spectrę o kradzież. ::kwasny::

Dziwię się też trochę Thomasowi, który nagle znowu uderza do Caitlin i chce z nią iść "na tańce" ::rad:: . Już mu się znudziła Amber? ::chytry:: Czy było pokazane, co Thomas odpowiedział Caitlin na pytanie o pochodzenie szram na plecach? Ja widziałam tylko scenę z pytaniem...
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Thomas powiedział że jak z kolegami chodził to wszedł w krzaki :P

Pokaz był naprawdę rewelacyjny - o wiele razy lepszy niż pokazy FC :D
Ridge'a nigdy nie lubiłem i tym bardziej się cieszę że Thorne mu podskakuje :wink:
Wielka szkoda że niebyło Sally :( Już widzę jej przemówienie :lol:
Rick i Caitlin mnie nudzą, ile można :o
Brooke ostatnio nic ciekawego nie robi :roll:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Beja pisze:Ridge i spółka nagłośnią sprawę i raczej publiczne oskarżą Spectrę o kradzież. ::kwasny::
Eric oskarży swojego "jedynego syna" i poda go do sądu?? 8)
Beja pisze:Już mu się znudziła Amber? ::chytry::
Beja, ja to odebrałem tak, że Thomas jest teraz szczęśliwy i wyżyty ( :lol: :lol: :lol: ), więc może się przyjaźnić z Rick'iem i Caitlin, a co mu tam zależy. A jak przy okazji pokaże Caitlin co straciła, to tylko będzie mogła żałować.
Mareczek pisze:Brooke ostatnio nic ciekawego nie robi :roll:
I dobrze! "Zła macocha" niech lepiej siedzi i wychowuje dzieci, niż wdaje się w jakieś związki i romanse Bóg wie z kim :P :P
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

A ja sie Ridge'owi nie dziwię. Sam na jego miejscu bym to zrobił. Thorne może i odniesie sukces - ale krótkotrwały, raczej wyświadczył Spectra Couture niedźwiedzią przysługę. Ale jedno osiągnie na pewno - rozgłos w mediach. Eric został ukarany za to, że wybierał spośród swoich synów. Gdyby od początku trzymał się tej emerytury, to nie doszłoby do tego cyrku.
Sam pokaz był bardzo fajny. Suknie mi się podobały. :D Już mi brakowało tych odcinków z pokazami. I to na bardzo wysokim poziomie, producenci sie postarali tym razem. I bardzo dobrze.
Damians, podobnie myślę, co do Thomas'a. Jest szczęśliwy, że stracił dziewictwo (o ile je stracił) i dlatego z góry patrzy na Catlin i resztą towarzystwa. Rick miał przebłysk zdrowego rozsądku, odmówił Catlin uczestnictwa w zabawie tanecznej.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dawidek pisze:podobnie myślę, co do Thomas'a. Jest szczęśliwy, że stracił dziewictwo (o ile je stracił)
Myślę, że na pewno stracił - chyba nie sądzisz że po tak "dosadnych scenach erotycznych" (niewinna Amber ściąga bluzkę, odpoczywanie w łóżku, Amber ściąga bokserki Thomasowi)
poprostu by się rozmyslili ::jezyk:: :lol:
A tak na serio to coraz bardziej podoba mi się ta para, ale więcej w innym temacie ::rad::
Jeszcze raz nawiąże do pokazu, a mianowicie ścieżki dźwiękowej z niego. Była ona bardzo dobrze dobrana to prezentowanych strojów.
Wogóle cały pokaz był dobrze zaplanowany i należą się brawa dla producentów ::krzyw::
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

Musiało być ostro skoro Tom miał podrapane plecy :P Caitilin i Rick przynudzają. Co Thorne chciał przez wykradnięcie projektów osiągnąć :?: Jak na razie osiągnął gniew Manekina
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Dobrze tak, Ridżowi i Erykowi. Co z tego, że to kradzież, Ridż ukradł Thornowi uwage rodziców i ciągle go poniża, więc sam jest sobie winny i moim zdaniem kradzież kolekcji jest w pełni usprawiedliwiona i w porządku :)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Amber się dziś skompromitowała. ::plask wczolo: Zazdrością pachnie na kilometr. Ona chyba faktycznie jest zadurzona w Thomas'ie, Odnoszę wrażenie, że przeciwności ją dopingują, zamiast zatrzymać. ::ysz::
I Ridge i Stephanie mają trochę racji. Thorne faktycznie złamał prawo kradnąc projekty i Ridge ma rację. Stephanie słusznie zwraca uwagę na aspekt zemsty.
Naciągana była ostatnia scena, kiedy Thorne rzucił się w ramiona matki. Jeszcze minutę wcześniej patrzył na nich z nieufnością, a kilka czułych słówek wszystko zmienia.
Ostatnio Brooke jest w cieniu, jest takim tłem, powiedziała jednak mądrą rzecz, że nie należy faworyzować żadnego dziecka. Eric i Stephanie nie uniknęli tego błędu.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Amber niczego się nie nauczyła , ciągle popełnia te same błędy , zaciąga do łożka lub na zaplecze chłopca po to aby zemścić się na Forresterach i chyba Ridge dobrze uczynił ,że zakazał się jej zbliżać do Thomasa.
Awatar użytkownika
Cichy

Post autor: Cichy »

Amber nic złego nie robi.. to ze się przespała z Thomasem wielkie mi co.. samo życie :D a pozatym dzisiaj tak ładnie pozamiatała Caitilin.. że chwała jej za to :: bow :: Thorne wielki plus za wyrzucenie Ridga :D A co do naszego naczelnego manekina B&B (czytaj Ridga) to jak zwykle bije od niego jedna wielka hipokryzja już zapomniał jak to niedawno sam odszedł do Spectry i próbował zrównac z ziemią FC
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

cichy pisze:już zapomniał jak to niedawno sam odszedł do Spectry i próbował zrównac z ziemią FC
Też o tym pomyślałam oglądając dzisiejsze odcinki
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ja nie uważam, że ostatnia scena pogodzenia się Thorne'a z rodzicami była naciągana. Dla mnie wyglądała prawdziwie i była wzruszająca.
Ridge wyjeżdża. :zeby: Kiedy kota nie ma, myszy harcują... :twisted:
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Dla mnie też to była najbardziej wzruszająca scena od czasu... hmm.. i tu mam problem... chyba od czasu drugiego poronienia przez Amber.
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

Mógłby ktoś streścić wczorajsze odcinki których niestety nie mogłam obejrzeć
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Zablokowany