Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Robi pisze:Amber chciała wejść do rodziny , a Rick poniosły hormony, potem Rick się opamietał kiedy zobaczył Kimberly i jak sam stwierdził na Amber nie może patrzeć ::loll:: Potem ją znów zostawił i tak w kółko . Poza tym on był wtedy na studiach, Brooke dawno po studiach , już nie mówiąc o wieku Eric ::loll::

Brooke chciała wejść do rodziny, a Eric'a poniosły hormony, potem Eric się opamiętał kiedy zobaczył inne "okazje" i jak sam stwierdził wiele razy Brooke była błędem ::loll:: Potem ją znów zostawił i romansował z innymi, które chciałyby wejść do rodziny, a gdyby nie dzieci, to by już dawno o niej zapomniał.
A paradoks - tu mieliśmy młodą siksę ze staruchem, a tu mamy młodego ogiera ze staruchą , bo wg prostego myślenia, Amber jest teraz w wieku Eric'a, kiedy on był z Brooke :lol:
Ale to nie temat na tę dyskusję :wink:

Ciekawo, jak zareaguje Ridge, jak dowie się, że jego siostrzyczka też przeszła do konkurencji? A o Amber to już lepiej nie myśleć :lol:
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Co się stało z twarzą Deacona? Strasznie zmieniony.
Wygląda jakby miał spuchniętą dolną szczękę z prawej strony i z zębami też coś nie tak.
Może robi implanty?
Szkoda forsy, bo Massimo wybije mu wszystkie zęby... ha,ha serial myli mi się z realem.
Wracając do meritum wiecie coś o szczęce Deacona?.
Nie mam czasu czytać poprzednich postów, może już coś pisaliście?
Pzdr 8)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Massimo teraz jak jakis potwór w horrorze, zwłaszcza jak ryknął w myślach jak jakieś zwierzę :roll:
Widzę że tylo Boldfanka zauważyła twarz Deacona! Z pewnością coś miał z nią robione, może botox?? no albo zęby, pamiętam jak czescy fani to również komentowali gdy przed laty mieli te odcinki.
Nick jest stuknięty że poprosił Deacona o zamieszkanie tam.
Natomiast Ridge'owi też wyraźnie odbiło i biednej Amber może się oberwać jak nigdy w życiu ::chytry:: Podoba mi się że wątki Thorne'a i Amber się obecnie połączyły
PS: Boldfanko cieszę się że oglądasz B&B i odwiedzasz forum i że chyba po latach polubiłaś Amber :mrgreen:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Damians pisze:Brooke chciała wejść do rodziny, a Eric'a poniosły hormony, potem Eric się opamiętał kiedy zobaczył inne "okazje" i jak sam stwierdził wiele razy Brooke była błędem ::loll:: Potem ją znów zostawił i romansował z innymi, które chciałyby wejść do rodziny, a gdyby nie dzieci, to by już dawno o niej zapomniał.
A paradoks - tu mieliśmy młodą siksę ze staruchem, a tu mamy młodego ogiera ze staruchą , bo wg prostego myślenia, Amber jest teraz w wieku Eric'a, kiedy on był z Brooke
Ale to nie temat na tę dyskusję :wink:
Brooke chciała wyjść za mąż z miłości - to byl jej głowny cel. Amber chciała również wyjść za mąż dla pieniędzy i pozycji o której mówiła wprost matce .
Brooke była dawno po ciężkich studiach i miała prace ,a Eric dojrzały emocjonalnie facet , który ma dorosłe dzieci. To całkowicie inna sytuacja.
Primok

Post autor: Primok »

Robi pisze:To raczej Eric uwiódł młodą absolwentkę :lol:
Robi pisze:Brooke była dawno po ciężkich studiach i miała prace
To w końcu Brooke była wtedy młodą absolwentką, czy dawno po studiach [jaką tu teraz wybrać emotkę?? ] :-P .
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Primok pisze:jaką tu teraz wybrać emotkę??
Taką: :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :mrgreen:

Sally dzisiaj wygrała z tą koroną. Jeszcze chcieli dywan rozkładać przed Nick'iem.
Mam nadzieję, że Felicja przekona Nick'a do kolekcji Sally.
Ridge jest nie do zniesienia! Kiedyś, jak walczył o Brooke to go lubiłem, ale teraz go nienawidzę. Zachowuje się nie do zniesienia. I jeszcze te siwe włosy :-> :-> :-> :->
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Oba znaczenia są dobre , warto czytać z kontekstu . Poza tym zależy kto i jak na to spojrzy , jedno jest pewne ,,po studiach'' :roll:
Jak zwykle brak argumentów :roll: 8-) :-P , że wam samych to nie razi :lol:
Tomala

Post autor: Tomala »

Sally już mnie strasznie irytuje. Jest mega kiczowata i robi sobie i pracownikom firmy straszny obciach. Jak ktoś taki może zajmować się modą. A jak Nick powiedział że wróży im wielką przyszłość to pomyślałem że już nie wiadomo po raz który robią sobie wielkie nadzieje, a i tak cały czas są tym "podrzędnym domem mody".
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Heh, to co się dzisiaj wyprawiało w Spectrze omal mnie nie zabiło. ::loll:: Czerwony dywan, Clarke w garniaku i ten jego projekt z tą niby suknią niebieską. :lol: Chyba to na szybko zrobił jak się dowiedział o przyjeździe tej ich wielkiej osobistości. :lol: Coś mi się zdaję, że poza tym niby projektem i tym z tym czarnym strojem, oni tam jeszcze nic nie mają. W ogóle śmieszne jest to, że oni tam chyba wszyscy nawet własnych gabinetów nie mają. Clarke i Amber niby coś tam projektują na stojąco w tym wielkim gabinecie Sally (który zresztą jak głosi tabliczka na drzwiach należy też do prezesa Thorne'a). Poza tym są już chyba tylko ten korytarz z tym jakby plakatem z Sally, recepcja Darli i miejsce, w którym stoi ochrona oraz szwalnia. :roll: A no i zapomniałbym o akcji z Clarke'm i tym śmietnikiem, do którego zwymiotowała wcześniej Amber. :lol: Ogólnie dzisiejsze sceny w Spectrze po prostu wymiatały. ::loll::
Fajnie, że Amber jednak znów może mieć dzieci. Oby tylko nie zaszła teraz w ciążę z Tom'em. :wink:
Ridge jest mega wkurzający ostatnio. Dobrze, że chociaż już tak nie ściga Amber. :wink: I jak on nagle posiwiał. ::ke:: Jeszcze co do siwizny, to pamiętacie włosy Clarke'a za czasów wątku rywalizacji C.J.'a z Mark'iem? Były już dość siwe i nieco krótsze, a teraz? :) Clarke odmłodniał. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Amber powinna być ostrożna z tą ciążą. Ona wie, że jej ciąże były zagrożone i nie powinna dopuścić do tego, że zajdzie w ciążę. Ale jeszcze nie wiemy, czy faktycznie zostanie matką. Odnoszę wrażenie, że dziewczyna była wyluzowana i zapominała o zagrożeniu, kiedy szła do łóżka z Thomas'em.
Brooke i inni członkowie kierownictwa FC próbują przeszkodzić w rozwoju Spectra Couture. Świadczy to o tym, że oni faktycznie boja się Thorne'a i jego współpracowników.
Wracając jeszcze do kilku ostatnich dni, to zauważyłem niewielką przemianę Brooke - zaczęła trochę przychylniej patrzeć na Amber i Thomas'a. Być może ona ma w tym swoją taktykę - mniej presji na Thomas'a, tym mniejsza chęć buntu ze strony chłopaka.
Awatar użytkownika
Sexy Secret

Post autor: Sexy Secret »

Clarke dzisiaj wymiatał , uwielbiam go i ten jego humor :lol: :serce:
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mam nadzieję, że Amber i Thomas wynieśli coś z tej lekcji, jaką dało im te zatrucie.
Stephanie ma sprytny plan - szkoda tylko, że nie podała argumentów, dlaczego ta para nie może być razem. Plan, by Amber zamieszkała u niej bardziej wiąże się z tym, że chce mieć ją na oku, niż poparcie dla związku, wydaje mi się jednak, że ona rozważa to, by zaakceptować ten związek. Może jak zobaczy, że oni są naprawdę szczęśliwi razem, to zaakceptuje ten związek.
I Thorne i Eric mieli rację w trakcie swojej rozmowy w SC. Eric zapomniał o jednym, że to wszystko co się dzieje i to, o co oskarża syna, to głównie jego wina.
Thorne przecenia swoje możliwości, jeśli chodzi o projektowanie. On prawie nigdy nie projektował, a teraz chce się tym zająć. Żeby to robić, to nie tylko trzeba dobrze rysować, ale mieć i wiedzę i doświadczenie w takim fachu. A te cenne doświadczenie zdobywa się latami.
Awatar użytkownika
Cichy

Post autor: Cichy »

Stephany jak zwykle knuje i mąci, mam nadzieje że Ambe nie da się nabrac i da starej kopa w ...
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Thomas jest żenujący... Jakim prawem taki szczyl jak on może tak jechać po Stephani? Co on w życiu osiągnął? Thomas tak wiele jej zawdzięcza i powinien mieć jakiś szacunek i wdzięczność, a ten smarkacz jej zarzuca, że zawsze wtyka nos w nie swoje sprawy itd. Ciekawe gdzie ten g*wniarz byłby, gdyby nie Stefa.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Teraz polski tytuł Moda na sukces ma swoje prawdziwe znaczenie bo FC jak i Spectra chcą odnieść sukces w modzie :mrgreen: Brooke i Stephanie były dziś zabawne, lektor przetłumaczył ok Stephanie na tak, czyżby na potrzeby babć, które mogłyby nie znać zwrotu ok? Śmiesznie jeszcze Clarke poklepał po rozmarzonej główce Amber. Thorne też chyba dał się ponieść marzeniom że już po pierwszym dniu pracy Amber i Felici wyzwał na pojedynek Ridge'a! Nawet bez konsultacji ze swoimi projektantami, to jest całkowicie oderwane od rzeczywistości ::kwasny:: Trzeba za to przyznać że para Thorne&Darla jest bardzo udana. Szkoda ze dziś nie było już reklam-zapowiedzi następnych odcinków

[ Dodano: 2009-01-29, 17:35 ]
A Sofia, która dziś powróciła ledwo chyba nawet nic nie powiedziała ::loll::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zablokowany