M jak miłość
Chyba jestem jedyna, która ciekawi czworokąt Marta/Tomek/Małgosia/Szymon
Od daaawna właczałam raz na ruski rok, ale jak przeczytalam spojlery, że Marta i narzeczony Gośki... to mnie zachęciło
Ciekawi mnie, jak to zrobią. Toż to prawdziwa MnS, wszystko zostaje w rodzinie, wymiana facetów miedzy siostrami, itp
Martę zawsze lubiłam, Gosza mnie wkurza jak mało kto, no ale mimo wszystko jest mi jej trochę szkoda... zdaje się, że nie ma szczescia w miłości. Wątek bandytów i Marty też mi się widzi, ten z Radomską był git! 
Madeira, raczej nie masz na co liczyć, bo między Tomkiem, a Martą doszło do jednego pocałunku, po którym Marta przestała lubić Tomka. Chociaż z drugiej strony oboje są sobą trochę zauroczeni, ale w duchu Starsza córka Lucjana i Barbary kocha Szymona, a Chodakowski "Myszkę".madeira pisze:Chyba jestem jedyna, która ciekawi czworokąt Marta/Tomek/Małgosia/SzymonOd daaawna właczałam raz na ruski rok, ale jak przeczytalam spojlery, że Marta i narzeczony Gośki... to mnie zachęciło
Ciekawi mnie, jak to zrobią. Toż to prawdziwa MnS, wszystko zostaje w rodzinie, wymiana facetów miedzy siostrami, itp
Martę zawsze lubiłam, Gosza mnie wkurza jak mało kto, no ale mimo wszystko jest mi jej trochę szkoda... zdaje się, że nie ma szczescia w miłości. Wątek bandytów i Marty też mi się widzi, ten z Radomską był git!
Zwiastun ze ślubem Małgosi i Tomka i napadem na Martę, w wyniku którego Tomek zostaje postrzelony!
http://beta.m-jak-milosc.pl/Multimedia/ ... Tomek.html
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- kimberly1990
Właściwie to obecnie nic ich nie łączy poza tą sprawą gangsterską.
Ale może po kolei: Tomek jakiś czas temu odbierł z lotniska roztrzęsioną (katastrofą lotniczą) Martę i pocałował ją. Pocałunek ten jednak chyba nie miał większego znaczenia (Tomek oczywiście przeprosił ją, zaczął się tłumaczyć emocjami itd.), bo to się nigdy nie powtórzyło, a poza tym Marta od tamtego czasu zaczęła unikać Tomka. Potem jednak, gdy sprawa z gangsterami przybrała niebezpieczny obrót, Małgosia poprosiła Tomka, żeby z racji wykonywanego przez siebie zawodu chronił Martę. Więc teraz Tomek próbuje coś zdziałać w sprawie z gangsterami i ma oko na Martę. Ale poza tym nic ich nie łący
Mniej więcej tak to się przedstawia, ale mogłam coś pominąć, bo ostatnio opuściłam jakieś pojedyncze odcinki

Ale może po kolei: Tomek jakiś czas temu odbierł z lotniska roztrzęsioną (katastrofą lotniczą) Martę i pocałował ją. Pocałunek ten jednak chyba nie miał większego znaczenia (Tomek oczywiście przeprosił ją, zaczął się tłumaczyć emocjami itd.), bo to się nigdy nie powtórzyło, a poza tym Marta od tamtego czasu zaczęła unikać Tomka. Potem jednak, gdy sprawa z gangsterami przybrała niebezpieczny obrót, Małgosia poprosiła Tomka, żeby z racji wykonywanego przez siebie zawodu chronił Martę. Więc teraz Tomek próbuje coś zdziałać w sprawie z gangsterami i ma oko na Martę. Ale poza tym nic ich nie łący
Mniej więcej tak to się przedstawia, ale mogłam coś pominąć, bo ostatnio opuściłam jakieś pojedyncze odcinki
To chyba nie bedzie ślub Gosi i Tomka tylko Izy i Darka.B@r pisze:Zwiastun ze ślubem Małgosi i Tomka i napadem na Martę, w wyniku którego Tomek zostaje postrzelony!
Tak tylko Marta tak dziwnie sie tym przejmuje i ciagle to rozpamiętuje. Ostatnio zwierzyla się Marysi, powiedziała co zaszlo i przyznała że podobalo jej sie jak Tomek ja adorował. Troche robią z tego pocałunku wielką aferę, jakby co najmniej ze sobą spali:/kimberly1990 pisze:Właściwie to obecnie nic ich nie łączy poza tą sprawą gangsterską.
Ale może po kolei: Tomek jakiś czas temu odbierł z lotniska roztrzęsioną (katastrofą lotniczą) Martę i pocałował ją. Pocałunek ten jednak chyba nie miał większego znaczenia (Tomek oczywiście przeprosił ją, zaczął się tłumaczyć emocjami itd.), bo to się nigdy nie powtórzyło, a poza tym Marta od tamtego czasu zaczęła unikać Tomka. Potem jednak, gdy sprawa z gangsterami przybrała niebezpieczny obrót, Małgosia poprosiła Tomka, żeby z racji wykonywanego przez siebie zawodu chronił Martę. Więc teraz Tomek próbuje coś zdziałać w sprawie z gangsterami i ma oko na Martę. Ale poza tym nic ich nie łący![]()
![]()
Mniej więcej tak to się przedstawia, ale mogłam coś pominąć, bo ostatnio opuściłam jakieś pojedyncze odcinki![]()
No po prostu nie wierzę! Ale skąd ta informacja? W ŚS chyba nic o tym nie pisali, jedynie o powrocie Jaroszego.
Jeśli chodzi o muzykę to dzisiaj dopiero drugi raz się to pojawiło. Ale jestem bardzo zawiedziony, bo jak już puszczają piosenki, to mogliby puszczać coś porządnego a nie takie badziewia. Dzisiaj leciało "Co z nami będzie" a wcześniej jakaś piosenka Łukasza Zagrobelnego. Właściwie to piosenki w polskich serialach podobały mi się jedynie w "Magdzie M."
Idealnie oddawały (i jednocześnie tworzyły) klimat serialu.
Jeśli chodzi o muzykę to dzisiaj dopiero drugi raz się to pojawiło. Ale jestem bardzo zawiedziony, bo jak już puszczają piosenki, to mogliby puszczać coś porządnego a nie takie badziewia. Dzisiaj leciało "Co z nami będzie" a wcześniej jakaś piosenka Łukasza Zagrobelnego. Właściwie to piosenki w polskich serialach podobały mi się jedynie w "Magdzie M."