M jak miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
madeira

Post autor: madeira »

Chyba jestem jedyna, która ciekawi czworokąt Marta/Tomek/Małgosia/Szymon ::loll:: Od daaawna właczałam raz na ruski rok, ale jak przeczytalam spojlery, że Marta i narzeczony Gośki... to mnie zachęciło ::jezyk:: Ciekawi mnie, jak to zrobią. Toż to prawdziwa MnS, wszystko zostaje w rodzinie, wymiana facetów miedzy siostrami, itp 8) Martę zawsze lubiłam, Gosza mnie wkurza jak mało kto, no ale mimo wszystko jest mi jej trochę szkoda... zdaje się, że nie ma szczescia w miłości. Wątek bandytów i Marty też mi się widzi, ten z Radomską był git! :zeby:
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

madeira pisze:Chyba jestem jedyna, która ciekawi czworokąt Marta/Tomek/Małgosia/Szymon ::loll:: Od daaawna właczałam raz na ruski rok, ale jak przeczytalam spojlery, że Marta i narzeczony Gośki... to mnie zachęciło ::jezyk:: Ciekawi mnie, jak to zrobią. Toż to prawdziwa MnS, wszystko zostaje w rodzinie, wymiana facetów miedzy siostrami, itp 8) Martę zawsze lubiłam, Gosza mnie wkurza jak mało kto, no ale mimo wszystko jest mi jej trochę szkoda... zdaje się, że nie ma szczescia w miłości. Wątek bandytów i Marty też mi się widzi, ten z Radomską był git! :zeby:
Madeira, raczej nie masz na co liczyć, bo między Tomkiem, a Martą doszło do jednego pocałunku, po którym Marta przestała lubić Tomka. Chociaż z drugiej strony oboje są sobą trochę zauroczeni, ale w duchu Starsza córka Lucjana i Barbary kocha Szymona, a Chodakowski "Myszkę".
benekcl

Post autor: benekcl »

xxx
Ostatnio zmieniony 2009-02-04, 22:53 przez benekcl, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Zwiastun ze ślubem Małgosi i Tomka i napadem na Martę, w wyniku którego Tomek zostaje postrzelony!
http://beta.m-jak-milosc.pl/Multimedia/ ... Tomek.html
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Od dawna nie oglądam Mjm, ale tak mniej więcej wiem o co chodzi, ale niech ktoś mi wytłumaczy, czy Martę i tego Tomka coś łączy?? :roll:
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Właściwie to obecnie nic ich nie łączy poza tą sprawą gangsterską.
Ale może po kolei: Tomek jakiś czas temu odbierł z lotniska roztrzęsioną (katastrofą lotniczą) Martę i pocałował ją. Pocałunek ten jednak chyba nie miał większego znaczenia (Tomek oczywiście przeprosił ją, zaczął się tłumaczyć emocjami itd.), bo to się nigdy nie powtórzyło, a poza tym Marta od tamtego czasu zaczęła unikać Tomka. Potem jednak, gdy sprawa z gangsterami przybrała niebezpieczny obrót, Małgosia poprosiła Tomka, żeby z racji wykonywanego przez siebie zawodu chronił Martę. Więc teraz Tomek próbuje coś zdziałać w sprawie z gangsterami i ma oko na Martę. Ale poza tym nic ich nie łący ::jezyk:: :wink:
Mniej więcej tak to się przedstawia, ale mogłam coś pominąć, bo ostatnio opuściłam jakieś pojedyncze odcinki ::jezyk:: :wink:
Awatar użytkownika
Fifi

Post autor: Fifi »

B@r pisze:Zwiastun ze ślubem Małgosi i Tomka i napadem na Martę, w wyniku którego Tomek zostaje postrzelony!
http://beta.m-jak-milosc.pl/Multimedia/ ... Tomek.html
To chyba nie bedzie ślub Gosi i Tomka tylko Izy i Darka.
Awatar użytkownika
Damians

Mjm już nie jest najchętniej oglądanym serialem.
I bardzo dobrze :mrgreen:
Wczorajszy Ranczo osiągnęło 9,5 mln widzów :shock: :shock: :shock:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

kimberly1990 pisze:Właściwie to obecnie nic ich nie łączy poza tą sprawą gangsterską.
Ale może po kolei: Tomek jakiś czas temu odbierł z lotniska roztrzęsioną (katastrofą lotniczą) Martę i pocałował ją. Pocałunek ten jednak chyba nie miał większego znaczenia (Tomek oczywiście przeprosił ją, zaczął się tłumaczyć emocjami itd.), bo to się nigdy nie powtórzyło, a poza tym Marta od tamtego czasu zaczęła unikać Tomka. Potem jednak, gdy sprawa z gangsterami przybrała niebezpieczny obrót, Małgosia poprosiła Tomka, żeby z racji wykonywanego przez siebie zawodu chronił Martę. Więc teraz Tomek próbuje coś zdziałać w sprawie z gangsterami i ma oko na Martę. Ale poza tym nic ich nie łący ::jezyk:: :wink:
Mniej więcej tak to się przedstawia, ale mogłam coś pominąć, bo ostatnio opuściłam jakieś pojedyncze odcinki ::jezyk:: :wink:
Tak tylko Marta tak dziwnie sie tym przejmuje i ciagle to rozpamiętuje. Ostatnio zwierzyla się Marysi, powiedziała co zaszlo i przyznała że podobalo jej sie jak Tomek ja adorował. Troche robią z tego pocałunku wielką aferę, jakby co najmniej ze sobą spali:/
Tomala

Post autor: Tomala »

Damians pisze:Mjm już nie jest najchętniej oglądanym serialem.
I bardzo dobrze
Wczorajszy Ranczo osiągnęło 9,5 mln widzów
Szok :shock: Lubię "Ranczo", ale to już jego ostatnia seria więc nie na długo MJM spadnie ze stołka ::chytry::
Primok

Post autor: Primok »

Zerknąłem po długim czasie i akurat powrócił Stefan :wink: . A od kiedy MjM zrobiło się takie muzyczne, że w serialu pojawiają sie piosenki jak np. przebój Sylwii Grzeszczak :?:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dla tych co oglądają, kika spoilerków :wink:

[glow=white][shadow=white]-Hanka na odwyku
-powrót Jaroszego
-Hanka i Jaroszy rodzeństwem!
-Michał pantoflarzem
-Ewa i Leszek wyjeżdżają w świat
[/shadow][/glow]
Awatar użytkownika
Damians

Mareczek pisze:Hanka i Jaroszy rodzeństwem!
Że co??????
Normalnie Modna na sukces ::loll:: ::plask wczolo:
Tomala

Post autor: Tomala »

No po prostu nie wierzę! Ale skąd ta informacja? W ŚS chyba nic o tym nie pisali, jedynie o powrocie Jaroszego.
Jeśli chodzi o muzykę to dzisiaj dopiero drugi raz się to pojawiło. Ale jestem bardzo zawiedziony, bo jak już puszczają piosenki, to mogliby puszczać coś porządnego a nie takie badziewia. Dzisiaj leciało "Co z nami będzie" a wcześniej jakaś piosenka Łukasza Zagrobelnego. Właściwie to piosenki w polskich serialach podobały mi się jedynie w "Magdzie M." :serce: Idealnie oddawały (i jednocześnie tworzyły) klimat serialu.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Jeszcze kiedyś Kayah leciała.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
ODPOWIEDZ