A teraz cały świat polityczny może wziąć do siebie, że to oni zostawili "gówno" przy tym stole
I przecież chodzi tez o to, że mógł to powiedzieć łagodniej, on sie zachowuje jakby był opętany.
Zaraz mi powiesz ,że Durczok ma także być kamerzystą wtedy kiedy przeprowadza wywiadDamians pisze:Jak do Ciebie przyjdzie gość i CI nabrudzi, to Twoim obowiązkiem jako dobrego gospodarza jest posprzątanie tego, a gość o tym nie może się dowiedzieć.
A teraz cały świat polityczny może wziąć do siebie, że to oni zostawili "gówno" przy tym stole
Ja za Durczokiem nie przepadam ,ale nie mam zwyczaju oceniać ludzi po tego typu bzdurach .Goku pisze:A Durczoka jakoś nigdy nie lubiłem, ale po obejrzeniu tego filmiku zaczynam zmieniać zdanie Wreszcie widać, że to człowiek, a nie manekin który tylko ma siedzieć i czytać to co mu napisali xD.
A obrażanie tych pracowników przez szefów też niby ma wpisywać się w ten schemat.Robi pisze:Zaraz mi powiesz ,że Durczok ma także być kamerzystą wtedy kiedy przeprowadza wywiad![]()
No jeżeli ktoś nie rozumie jak duża firma działa to tak może powiedzieć
. Ale każda szanująca i prestiżowa firma ma ludzi do odpowiednich ról , jeden pyta ,drugi kreci , trzeci montuje , a czwarty pudruje .. itd To nazywa się współdziałanie i każdy kto to pojmię funkcjonuje na rynku, jak widzimy TVN sobie idealne radzi z rok na rok ma coraz większą oglądalność ( także z powodu konkurencji ale to inna kewstia ) . Ostatnio jednej z dzinnikarek zdarzyło się ,że powiedziała do kamerzysty ,,zabije cię'' i co to też dowód na jej niekompetencje . Raczej na emocje , które każdemy się zdarzają . Oczywiście można tego nie pojmować ,ale to już wina ich samych , że nie znają świata i ludzi.
Strasznie mi wielkie obrażanieDamians pisze:A obrażanie tych pracowników przez szefów też niby ma wpisywać się w ten schemat.
Owszem, na zewnątrz TVN wygląda sielsko i anielsko - tak jak sielsko i anielsko wyglądała III Rzesza, a co działo się w środku to była wielka tajemnica. Do czasu...
Ale co ma znajomość historii do rynsztokowego języka i porównań zbliżonych do pudelka.plDamians pisze:Albo po prostu zna historię, w przeciwieństwie do innych osób
Twojej historii ( czytaj fantazji ) nie znam i raczej nie chcę poznaćDamians pisze:I tu się kłania waśnie ta nieznajomość historii
Nie sądzę, żeby ktoś stał z kamerą i czekał aż Durczok zacznie przeklinać. Pewnie kamerzysta zbyt szybko nagrywanie włączył no i się nagrało.Damians pisze:Każdego czasami mogą ponieść emocję, ale to musiało być nie pierwszy raz, skoro ktoś przyczaił się z kamerą.
Normalne porównując TVN do III Rzeszy zostałbyś oskarżony i ukarany. Uważam ,że władze forum również powinny się tym zająć .Damians pisze:Historii jako dorobku ludzkości, z którego powinieneś umieć wyciągać wnioski, całej historiozofii, którą można odnosić do różnorakich aspektów. Dla mnie naprawdę to nie jest śmieszne, to mnie przeraża.