Radio i telewizja

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Jak do Ciebie przyjdzie gość i CI nabrudzi, to Twoim obowiązkiem jako dobrego gospodarza jest posprzątanie tego, a gość o tym nie może się dowiedzieć.
A teraz cały świat polityczny może wziąć do siebie, że to oni zostawili "gówno" przy tym stole ::loll::

I przecież chodzi tez o to, że mógł to powiedzieć łagodniej, on sie zachowuje jakby był opętany.
Goku

Post autor: Goku »

Macie się czym podniecać... Wskażcie mi palcem na tego kto nie przeklina. Może miał zły dzień po prostu, ja kiedy coś mnie wkurzy to używam kur** jako przecinka i dopóki nikt mi tego nie uświadomi to nawet tego nie zauważam. Co do tego, że TVN kazał to pousuwać - zapewne każda telewizja by tak zrobiła. Gdyby Lisowa się tak wygłupiła to TVP kazałaby pomordować wszystkich którzy widzieli filmik i zatrzeć ślady ::loll::.

btw. To nie jest wasza sprawa jak się zachowują dziennikarze za kulisami. :roll:

A Durczoka jakoś nigdy nie lubiłem, ale po obejrzeniu tego filmiku zaczynam zmieniać zdanie :mrgreen: Wreszcie widać, że to człowiek, a nie manekin który tylko ma siedzieć i czytać to co mu napisali xD.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Damians pisze:Jak do Ciebie przyjdzie gość i CI nabrudzi, to Twoim obowiązkiem jako dobrego gospodarza jest posprzątanie tego, a gość o tym nie może się dowiedzieć.
A teraz cały świat polityczny może wziąć do siebie, że to oni zostawili "gówno" przy tym stole
Zaraz mi powiesz ,że Durczok ma także być kamerzystą wtedy kiedy przeprowadza wywiad ::loll:: ::plask wczolo: No jeżeli ktoś nie rozumie jak duża firma działa to tak może powiedzieć ::krzyw:: . Ale każda szanująca i prestiżowa firma ma ludzi do odpowiednich ról , jeden pyta ,drugi kreci , trzeci montuje , a czwarty pudruje .. itd To nazywa się współdziałanie i każdy kto to pojmię funkcjonuje na rynku, jak widzimy TVN sobie idealne radzi z rok na rok ma coraz większą oglądalność ( także z powodu konkurencji ale to inna kewstia ) . Ostatnio jednej z dzinnikarek zdarzyło się ,że powiedziała do kamerzysty ,,zabije cię'' i co to też dowód na jej niekompetencje . Raczej na emocje , które każdemy się zdarzają . Oczywiście można tego nie pojmować ,ale to już wina ich samych , że nie znają świata i ludzi.

[ Dodano: 2009-02-14, 00:55 ]
Goku pisze:A Durczoka jakoś nigdy nie lubiłem, ale po obejrzeniu tego filmiku zaczynam zmieniać zdanie Wreszcie widać, że to człowiek, a nie manekin który tylko ma siedzieć i czytać to co mu napisali xD.
Ja za Durczokiem nie przepadam ,ale nie mam zwyczaju oceniać ludzi po tego typu bzdurach .
Awatar użytkownika
Damians

Robi pisze:Zaraz mi powiesz ,że Durczok ma także być kamerzystą wtedy kiedy przeprowadza wywiad ::loll:: ::plask wczolo: No jeżeli ktoś nie rozumie jak duża firma działa to tak może powiedzieć ::krzyw:: . Ale każda szanująca i prestiżowa firma ma ludzi do odpowiednich ról , jeden pyta ,drugi kreci , trzeci montuje , a czwarty pudruje .. itd To nazywa się współdziałanie i każdy kto to pojmię funkcjonuje na rynku, jak widzimy TVN sobie idealne radzi z rok na rok ma coraz większą oglądalność ( także z powodu konkurencji ale to inna kewstia ) . Ostatnio jednej z dzinnikarek zdarzyło się ,że powiedziała do kamerzysty ,,zabije cię'' i co to też dowód na jej niekompetencje . Raczej na emocje , które każdemy się zdarzają . Oczywiście można tego nie pojmować ,ale to już wina ich samych , że nie znają świata i ludzi.
A obrażanie tych pracowników przez szefów też niby ma wpisywać się w ten schemat.
Owszem, na zewnątrz TVN wygląda sielsko i anielsko - tak jak sielsko i anielsko wyglądała III Rzesza, a co działo się w środku to była wielka tajemnica. Do czasu...

Każdego czasami mogą ponieść emocję, ale to musiało być nie pierwszy raz, skoro ktoś przyczaił się z kamerą.

A co Lisowej, to przecież była wielka afera z nią, że miała nauki ładnego chodzenia za 10 tys. zł i jakoś każdy to przeżywał, a w TVN to już w ogóle był to główny temat ::loll::

A wszystko przez to, że ludzie zamiast myśleć własnym rozumem, to myślą schematami.
Awatar użytkownika
Robi

Damians pisze:A obrażanie tych pracowników przez szefów też niby ma wpisywać się w ten schemat.
Owszem, na zewnątrz TVN wygląda sielsko i anielsko - tak jak sielsko i anielsko wyglądała III Rzesza, a co działo się w środku to była wielka tajemnica. Do czasu...
Strasznie mi wielkie obrażanie :lol: Takie tam panują relacje jak w każdej firmie , jak wszedzie gdzie są ludzie .
A porównanie TVN do IIIRzeszy nie będę oceniać ,bo uważam że tylko osoba - mówiąc delikatnie - ma coś z główą ::kwasny::
Awatar użytkownika
Damians

Robi pisze:A porównanie TVN do IIIRzeszy nie będę oceniać ,bo uważam że tylko osoba - mówiąc delikatnie - ma coś z główą ::kwasny::
Albo po prostu zna historię, w przeciwieństwie do innych osób 8)
Awatar użytkownika
Robi

Damians pisze:Albo po prostu zna historię, w przeciwieństwie do innych osób
Ale co ma znajomość historii do rynsztokowego języka i porównań zbliżonych do pudelka.pl 8) ::kwasny::
Awatar użytkownika
Damians

Robi pisze:Ale co ma znajomość historii do rynsztokowego języka i porównań zbliżonych do pudelka.pl 8) ::kwasny::
I tu się kłania waśnie ta nieznajomość historii :lol:
Awatar użytkownika
Robi

Damians pisze:I tu się kłania waśnie ta nieznajomość historii
Twojej historii ( czytaj fantazji ) nie znam i raczej nie chcę poznać ::loll:: ::loll:: :lol:
Goku

Damians pisze:Każdego czasami mogą ponieść emocję, ale to musiało być nie pierwszy raz, skoro ktoś przyczaił się z kamerą.
Nie sądzę, żeby ktoś stał z kamerą i czekał aż Durczok zacznie przeklinać. Pewnie kamerzysta zbyt szybko nagrywanie włączył no i się nagrało.

Porównanie TVN do III Rzeszy? Ok jeśli Polsat porównamy do obozu koncentracyjnego. Też torturują ludzi tyle że swoimi beznadziejnymi lektorami, 20 minutowymi reklamami, a dla tych bardziej wytrwałych zostawiają piejące gwiazdy...
Awatar użytkownika
Damians

Robi pisze:Twojej historii ( czytaj fantazji ) nie znam i raczej nie chcę poznać ::loll:: ::loll:: :lol:
Historii jako dorobku ludzkości, z którego powinieneś umieć wyciągać wnioski, całej historiozofii, którą można odnosić do różnorakich aspektów. Dla mnie naprawdę to nie jest śmieszne, to mnie przeraża.
Awatar użytkownika
Robi

Damians pisze:Historii jako dorobku ludzkości, z którego powinieneś umieć wyciągać wnioski, całej historiozofii, którą można odnosić do różnorakich aspektów. Dla mnie naprawdę to nie jest śmieszne, to mnie przeraża.
Normalne porównując TVN do III Rzeszy zostałbyś oskarżony i ukarany. Uważam ,że władze forum również powinny się tym zająć . :!:
Awatar użytkownika
Damians

Za nieznajomość historii ( bo III Rzesza to nie tylko Hitler i zabijanie, jak sądzisz ) też powinni karać.

TVN pousuwał już wszystkie możliwe linki, ale pomysłowość ludzka nie zna granic :zeby:
Tutaj jest ukryty link do ściągnięcia filmu ::loll:: http://www.youtube.com/watch?v=gOMfYQrTL5g
Goku

No i po co komu ten link? Po co ci to na dysku? Zakochałeś się w nim czy co?
Mikiks

Post autor: Mikiks »

TVN to skończeni hipokryci i kłamcy. Ale najgorszą robotę robią teraz, czyli cenzurują internet, kasują link itd. Normalnie wychodzą z nich komunistyczne metody. A wielcy inteligenci ze "Szkła", którzy potrafią ludzi mieszać z błotem za byle przejęzyczenie, teraz nagle nie zajmują się kulisami. Po prostu granda, kłamstwo i obłuda TVNu nie zna granic. Zgadzam się z Durczokiem, ktoś powinien sprzątnać to "gów*o".
ODPOWIEDZ