Radio i telewizja

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tomala

Post autor: Tomala »

Durczok jest żenujący. To, że jest prowadzącym to nie znaczy, że jest najważniejszy i może pomiatać innymi jak chce.
Mikiks, nic dodać, nic ująć.
Z Damiansem też się zgadzam.
Goku

Post autor: Goku »

Mikiks pisze:TVN to skończeni hipokryci i kłamcy. Ale najgorszą robotę robią teraz, czyli cenzurują internet, kasują link itd. Normalnie wychodzą z nich komunistyczne metody. A wielcy inteligenci ze "Szkła", którzy potrafią ludzi mieszać z błotem za byle przejęzyczenie, teraz nagle nie zajmują się kulisami. Po prostu granda, kłamstwo i obłuda TVNu nie zna granic.
Jak już pisałem - KAŻDA stacja telewizyjna zrobiłaby to samo. Jak już pisałem - to nie wasza sprawa. Zajmijcie się swoim życiem i nie obniżajcie poziomu forum do poziomu komentarzy na pudelku.

Najlepiej jeśli zmienimy temat. Tak mi przyszło do głowy - czy istnieje ktokolwiek kto ogląda TVP Kultura i TVP Historia? :zmiesz:: Bo wydaje mi się, że TVP wydaje kasę na kanały których nikt nie ogląda. Na TVP Kultura jeszcze od czasu do czasu(raz na rok) puszczą coś ciekawego, ale na TVP Historia przez 24h pokazują siedzących na krzesłach dziadków na zmianę z ramówką...
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Goku pisze:czy istnieje ktokolwiek kto ogląda TVP Kultura i TVP Historia? :zmiesz::
Ja oglądam :D
Aylin

Post autor: Aylin »

Damians pisze:Jak do Ciebie przyjdzie gość i CI nabrudzi, to Twoim obowiązkiem jako dobrego gospodarza jest posprzątanie tego, a gość o tym nie może się dowiedzieć.
A teraz cały świat polityczny może wziąć do siebie, że to oni zostawili "gówno" przy tym stole ::loll::

I przecież chodzi tez o to, że mógł to powiedzieć łagodniej, on sie zachowuje jakby był opętany.
Weź sie zamknij pacanie, bo nawet nie wiesz o czym mówisz ::kwasny:: On został nagrany w sytuacji w której znajduje sie czasami każdy z nas, a Ty sie podniecasz jakby dwa jajka zniósł i to z azbestu ::ke:: Zajmij sie swoimi sprawami a nie czepiasz się go o byle co - bo to jest byle co i niech mi nikt nie mówi że mają go za taką bzdure wyrzucić. Może i popełnił błąd, ale czy Ty masz Damians w ogóle ludzkie uczucia i serce, że oskarżasz go przez to o wykreowanie się w mediach dzięki nowotworowi...? Mam tylko jedno okreslenie na Twoje zachowanie - ŻAŁOSNE. To co piszesz jest żałosne, a obserwując forum od dawna uważałam Cie za jedną z czołowych postaci tutaj, a nie za tak krótkowzrocznego i zaślepionego degenerata... Bardzo się zawiodłam, no ale cóż. Są ludzie i Damians, tyle.
Goku

Widzieliście reklamę wiosennej ramówki TVNu? :) Moim zdaniem jest genialna! I fajna muzyczka w tle i w ogóle! To kolejny dowód na to, że TVN jest najlepszą polską stacją TV ;)
Tomala

Post autor: Tomala »

Tutaj daję link do tej reklamy:
http://www.youtube.com/watch?v=dk797uox5VQ
Rzeczywiście bardzo fajna. Podobnie jak w przypadku jesiennej reklamówki najlepiej prezentuje się "Na Wspólnej" ::jezyk:: Ale ta jesienna reklama była lepsza i tak.
Żeby nie było, że jestem niekonsekwentny w swoich poglądach, to jest tylko moje zdanie na temat samej reklamy.
Primok

Post autor: Primok »

Fantastyczna ramówka - chyba najlepsza w historii polskiej tv :mrgreen: .
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Jak już pisałem - KAŻDA stacja telewizyjna zrobiłaby to samo.
Po pierwsze nie jestem pewien czy kazda stacja tak ochoczo wzięłaby się do cenzurowania internetu. Zakładając nawet, że wszyscy inni też by tak zrobili, to co z tego? To dalej jest hipokryzja i zakłamanie i tyle. To, że większość powie, że słoń jest rybą, nie spowoduje, że zaczną mu rosnąć płetwy. Prawda?
Jak już pisałem - to nie wasza sprawa. Zajmijcie się swoim życiem i nie obniżajcie poziomu forum do poziomu komentarzy na pudelku.
Z całym szacunkiem, ale nie ty będziesz decydował czym mają się inni ludzie zajmować.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Mnie też strasznie podoba się ta reklama. :D
Tutaj macie link do filmu z przygotowań tej reklamy: http://www.plejada.pl/79325,23,wszystki ... l#autoplay
Aylin

Post autor: Aylin »

Mikiks pisze:
Jak już pisałem - to nie wasza sprawa. Zajmijcie się swoim życiem i nie obniżajcie poziomu forum do poziomu komentarzy na pudelku.
Z całym szacunkiem, ale nie ty będziesz decydował czym mają się inni ludzie zajmować.
Chciałam zwrócić uwagę, że jest różnica pomiędzy 'decydowaniem' a 'apelem' ::krzyw:: ::plask wczolo: I moja opinia, ale faktycznie ma racje, bo nie ma sensu roztrząsać takich głupot...
Mikiks

Aylin: Pisałem do Goku :) nie zaznaczyłem kogo cytuje, mój błąd :)
Goku

Ale przecież ona zauważyła, że piszesz do mnie... Napisała przecież
faktycznie ma racje
I Aylin napisała dokładnie to co ja chciałem napisać, więc już nic więcej nie dodam...
Mikiks

Starość, nieradość. :) Nie apelujcie w trybie rozkazującym, bo się miesza :P
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Widziałem tę autopromocję TVN-u. Podoba mi się. :wink:
Co do zachowania Durczoka - to moim zdaniem każdy może się tak zachować w momencie wielkiego stresu czy niepowodzeń w pracy. Nie wnikam w intencje osób, które wrzuciły ten materiał do internetu. Bo nie znam sytuacji i kontekstu w jakim cała sprawa wygląda. Mogę się tylko domyślać. Przeklinanie - mimo, że naganne - jest jednak rzeczą ludzką. A jeśli ktoś usuwa materiał z internetu - to wg mnie nie ma się tu o to obrażać. Gdyby w globalnej sieci znalazł się mój materiał z wulgaryzmami to też chciałbym by został on usunięty.
Mikiks

Mi nie chodzi o Durczoka, tylko o "Szkło" :) Hipokryzja do kwadratu :)
ODPOWIEDZ