Radio i telewizja
Jak już pisałem - KAŻDA stacja telewizyjna zrobiłaby to samo. Jak już pisałem - to nie wasza sprawa. Zajmijcie się swoim życiem i nie obniżajcie poziomu forum do poziomu komentarzy na pudelku.Mikiks pisze:TVN to skończeni hipokryci i kłamcy. Ale najgorszą robotę robią teraz, czyli cenzurują internet, kasują link itd. Normalnie wychodzą z nich komunistyczne metody. A wielcy inteligenci ze "Szkła", którzy potrafią ludzi mieszać z błotem za byle przejęzyczenie, teraz nagle nie zajmują się kulisami. Po prostu granda, kłamstwo i obłuda TVNu nie zna granic.
Najlepiej jeśli zmienimy temat. Tak mi przyszło do głowy - czy istnieje ktokolwiek kto ogląda TVP Kultura i TVP Historia?
-
Aylin
Weź sie zamknij pacanie, bo nawet nie wiesz o czym mówiszDamians pisze:Jak do Ciebie przyjdzie gość i CI nabrudzi, to Twoim obowiązkiem jako dobrego gospodarza jest posprzątanie tego, a gość o tym nie może się dowiedzieć.
A teraz cały świat polityczny może wziąć do siebie, że to oni zostawili "gówno" przy tym stole![]()
I przecież chodzi tez o to, że mógł to powiedzieć łagodniej, on sie zachowuje jakby był opętany.
Tutaj daję link do tej reklamy:
http://www.youtube.com/watch?v=dk797uox5VQ
Rzeczywiście bardzo fajna. Podobnie jak w przypadku jesiennej reklamówki najlepiej prezentuje się "Na Wspólnej"
Ale ta jesienna reklama była lepsza i tak.
Żeby nie było, że jestem niekonsekwentny w swoich poglądach, to jest tylko moje zdanie na temat samej reklamy.
http://www.youtube.com/watch?v=dk797uox5VQ
Rzeczywiście bardzo fajna. Podobnie jak w przypadku jesiennej reklamówki najlepiej prezentuje się "Na Wspólnej"
Żeby nie było, że jestem niekonsekwentny w swoich poglądach, to jest tylko moje zdanie na temat samej reklamy.
Po pierwsze nie jestem pewien czy kazda stacja tak ochoczo wzięłaby się do cenzurowania internetu. Zakładając nawet, że wszyscy inni też by tak zrobili, to co z tego? To dalej jest hipokryzja i zakłamanie i tyle. To, że większość powie, że słoń jest rybą, nie spowoduje, że zaczną mu rosnąć płetwy. Prawda?Jak już pisałem - KAŻDA stacja telewizyjna zrobiłaby to samo.
Z całym szacunkiem, ale nie ty będziesz decydował czym mają się inni ludzie zajmować.Jak już pisałem - to nie wasza sprawa. Zajmijcie się swoim życiem i nie obniżajcie poziomu forum do poziomu komentarzy na pudelku.
Mnie też strasznie podoba się ta reklama.
Tutaj macie link do filmu z przygotowań tej reklamy: http://www.plejada.pl/79325,23,wszystki ... l#autoplay
Tutaj macie link do filmu z przygotowań tej reklamy: http://www.plejada.pl/79325,23,wszystki ... l#autoplay
-
Aylin
Chciałam zwrócić uwagę, że jest różnica pomiędzy 'decydowaniem' a 'apelem'Mikiks pisze:Z całym szacunkiem, ale nie ty będziesz decydował czym mają się inni ludzie zajmować.Jak już pisałem - to nie wasza sprawa. Zajmijcie się swoim życiem i nie obniżajcie poziomu forum do poziomu komentarzy na pudelku.
-
Dawidek
- Administrator
Widziałem tę autopromocję TVN-u. Podoba mi się.
Co do zachowania Durczoka - to moim zdaniem każdy może się tak zachować w momencie wielkiego stresu czy niepowodzeń w pracy. Nie wnikam w intencje osób, które wrzuciły ten materiał do internetu. Bo nie znam sytuacji i kontekstu w jakim cała sprawa wygląda. Mogę się tylko domyślać. Przeklinanie - mimo, że naganne - jest jednak rzeczą ludzką. A jeśli ktoś usuwa materiał z internetu - to wg mnie nie ma się tu o to obrażać. Gdyby w globalnej sieci znalazł się mój materiał z wulgaryzmami to też chciałbym by został on usunięty.
Co do zachowania Durczoka - to moim zdaniem każdy może się tak zachować w momencie wielkiego stresu czy niepowodzeń w pracy. Nie wnikam w intencje osób, które wrzuciły ten materiał do internetu. Bo nie znam sytuacji i kontekstu w jakim cała sprawa wygląda. Mogę się tylko domyślać. Przeklinanie - mimo, że naganne - jest jednak rzeczą ludzką. A jeśli ktoś usuwa materiał z internetu - to wg mnie nie ma się tu o to obrażać. Gdyby w globalnej sieci znalazł się mój materiał z wulgaryzmami to też chciałbym by został on usunięty.