Zagubieni (Lost)
- kimberly1990
Zgadzam się z przedmówcami!
Ostatni odcinek (5x05) był w ogóle moim zdaniem jednym z najlepszych odcinków w historii całego serialu
Cieszy mnie to, iż mimo tego, że jest to już 5.sezon, twórcy nadal potrafią wywrzeć na widzu ogromne wrażenie i wzbudzić emocje
Oby cały sezon był tak świetny jak pierwsze jego odcinki 
- Pottermaniack
5 sezon jest po prostu niesamowity, wszystkie odcinki posiadają wysoki poziom, a do tego akcja biegnie w zawrotnym tempie
[shadow=black]Ostatni odcinek był ( moim zdaniem ) najlepszy, tyle się działo, szkoda tylko, że Charlotte umarła
Ben zdołał zebrać tylko dwie osoby z O6, a myślałem, że to Sun będzie najtrudniej przekonać do powrotu. Czekam niecierpliwie na odcinek nr 6
[/shadow]
[shadow=black]Ostatni odcinek był ( moim zdaniem ) najlepszy, tyle się działo, szkoda tylko, że Charlotte umarła
- kimberly1990
SPOILER!
Ja też myślałam, że z Sun będzie najwiękzy problem. I wiedziałam, że nie będzie łatwo z Sayid'em (który poznał Bena, wykonując dla niego brudną robotę) i Kate (która już w 4 sezonie, namawiana przez Jacka, kategorycznie odmawiała powrotu na wyspę). Jednak dziś obejrzałam 2 SneekPeeki nadchodzącego, szóstego epizodu i wygląda na to, że z Kate problemu nie będzie
Otwarcie powiedziała ona Jack'owi, że wraca razem z nim na wyspę. A to oznacza, że Kate i Sawyer się jeszcze (a przynajmniej mam taką nadzieję) spotkaja
Ja też myślałam, że z Sun będzie najwiękzy problem. I wiedziałam, że nie będzie łatwo z Sayid'em (który poznał Bena, wykonując dla niego brudną robotę) i Kate (która już w 4 sezonie, namawiana przez Jacka, kategorycznie odmawiała powrotu na wyspę). Jednak dziś obejrzałam 2 SneekPeeki nadchodzącego, szóstego epizodu i wygląda na to, że z Kate problemu nie będzie
- Pottermaniack
Na pewno Sawyer i Kate jeszcze się spotkają
"Trójkąt" to przecież jeden z głównych wątków serialu i muszą go jakoś zakończyć w 6 sezonie.
Ostatnio zmieniony 2009-02-20, 00:39 przez Pottermaniack, łącznie zmieniany 1 raz.
I znów był świetny odcinek Losta. Oczywiście jak zwykle pojawiło się mnóstwo pytań:P Skąd Hurley i Sayid wzięli się na lotnisku, co się stało Benowi, co z Aaronem, czemu Locke popełnił samobójstwo? Myślałam, że Sun wróci z dzieckiem na wyspę i Jin będzie miał okazję je poznać... Szkoda, że trzeba aż tydzień czekać na kolejny odcinek ;/
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
Czy było wyjaśnione, co stało się z Claire?
Ostatnio zmieniony 2009-02-20, 19:01 przez Natalia, łącznie zmieniany 1 raz.
Modląc się i prosząc o coś, w odpowiedzi możemy usłyszeć "nie"
- kimberly1990
To akurat zostało już chyba wyjaśnione: Richard powiedział przecież do Locke'a, że będzie musiał umrzeć, żeby wszystkich uratować (czy coś takiego)wiwi pisze:czemu Locke popełnił samobójstwo?
Odcinek (5x06) jak dla mnie super!
Najbardziej ciekawi mnie, co się stało z Aaronem, bo Kate wyglądała na zdruzgotaną, czyli wniosek z tego, że coś złego... Chyba, że płakała z powodu samej rozłąki z dzieckiem, a jemu niekoniecznie musiało stac się coś złego...
Ciekawe jest też to, dlaczego Jin był w kombinezonie DI... Choć co do tego też już fani wysnuli pewną teorię
5. sezon jak na razie cały czas trzyma poziom
Jestem teraz na 5x02 i akcja sie rozkręca:) 5 seria to sporo fantastyki, przede wszystkim to, ze wyspa podróżuje w czasie.Mam pytanie, bo jestescie juz dalej w odcinkach: Czy wyjaśniło się juz co sie stało z Claire? Dlaczego zostawila dziecko i poszła za ojcem w dżungli? Nie musicie spoilerować, wystarczy tak lub nie
mailo pisze:Czy wyjaśniło się juz co sie stało z Claire? Dlaczego zostawila dziecko i poszła za ojcem w dżungli? Nie musicie spoilerować, wystarczy tak lub nie
Agatka pisze:Nie, twórcy powiedzieli, że Claire i jej wątek wracają w szóstym sezonie.Natalia pisze:Czy było wyjaśnione, co stało się z Claire?
- kimberly1990
Nikt już nie ogląda "Lost"?
- Jack, Kate, Hurley, Sayid, Sun, Ben i Locke wrócili na wyspę
- John zmartwychwstał
- Sayid omal nie zabił małego Ben'a
- Ben próbował zabić Penny
- Potem Linusa osądził czarny dym
- Miles to syn dr Chang'a
- A Daniel to syn Widmore'a
- Daniel został zabity przez Eloise
- DHARMA zdemaskowała rozbitków
- Rozbitkowie z 77 próbują wysadzić Jughead
- A w 2007 Locke chce zabić i znaleźć Jacoba'a...
Dzieje się, oj dzieje... I zbliża się wielki finał, na który ja już z niecierpliwością oczywiście czekam.
- Jack, Kate, Hurley, Sayid, Sun, Ben i Locke wrócili na wyspę
- John zmartwychwstał
- Sayid omal nie zabił małego Ben'a
- Ben próbował zabić Penny
- Potem Linusa osądził czarny dym
- Miles to syn dr Chang'a
- A Daniel to syn Widmore'a
- Daniel został zabity przez Eloise
- DHARMA zdemaskowała rozbitków
- Rozbitkowie z 77 próbują wysadzić Jughead
- A w 2007 Locke chce zabić i znaleźć Jacoba'a...
Dzieje się, oj dzieje... I zbliża się wielki finał, na który ja już z niecierpliwością oczywiście czekam.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.