Zagubieni (Lost)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Zgadzam się z przedmówcami! ::ok:: Ostatni odcinek (5x05) był w ogóle moim zdaniem jednym z najlepszych odcinków w historii całego serialu ::ok:: :: bow :: Cieszy mnie to, iż mimo tego, że jest to już 5.sezon, twórcy nadal potrafią wywrzeć na widzu ogromne wrażenie i wzbudzić emocje ::krzyw:: Oby cały sezon był tak świetny jak pierwsze jego odcinki :mrgreen:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

5 sezon jest po prostu niesamowity, wszystkie odcinki posiadają wysoki poziom, a do tego akcja biegnie w zawrotnym tempie :wink:

[shadow=black]Ostatni odcinek był ( moim zdaniem ) najlepszy, tyle się działo, szkoda tylko, że Charlotte umarła :( Ben zdołał zebrać tylko dwie osoby z O6, a myślałem, że to Sun będzie najtrudniej przekonać do powrotu. Czekam niecierpliwie na odcinek nr 6 :) [/shadow]
Awatar użytkownika
kimberly1990

SPOILER!
Ja też myślałam, że z Sun będzie najwiękzy problem. I wiedziałam, że nie będzie łatwo z Sayid'em (który poznał Bena, wykonując dla niego brudną robotę) i Kate (która już w 4 sezonie, namawiana przez Jacka, kategorycznie odmawiała powrotu na wyspę). Jednak dziś obejrzałam 2 SneekPeeki nadchodzącego, szóstego epizodu i wygląda na to, że z Kate problemu nie będzie ::krzyw:: Otwarcie powiedziała ona Jack'owi, że wraca razem z nim na wyspę. A to oznacza, że Kate i Sawyer się jeszcze (a przynajmniej mam taką nadzieję) spotkaja :serce: ::krzyw::
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Na pewno Sawyer i Kate jeszcze się spotkają :wink: "Trójkąt" to przecież jeden z głównych wątków serialu i muszą go jakoś zakończyć w 6 sezonie.
Ostatnio zmieniony 2009-02-20, 00:39 przez Pottermaniack, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

I znów był świetny odcinek Losta. Oczywiście jak zwykle pojawiło się mnóstwo pytań:P Skąd Hurley i Sayid wzięli się na lotnisku, co się stało Benowi, co z Aaronem, czemu Locke popełnił samobójstwo? Myślałam, że Sun wróci z dzieckiem na wyspę i Jin będzie miał okazję je poznać... Szkoda, że trzeba aż tydzień czekać na kolejny odcinek ;/
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Primok

Post autor: Primok »

Szkoda, ale ten odcinek można obejrzeć spokojnie kilka razy, bo mimo iż spokojniejszy to dużo szczegółów w nim było. Dla mnie po pierwszym razie nie wszystko było zrozumiałe. A końcówka taka, że mimo późnej pory oglądania postawiła mnie na równe nogi :P .
Awatar użytkownika
Natalia

Post autor: Natalia »

Czy było wyjaśnione, co stało się z Claire?
Ostatnio zmieniony 2009-02-20, 19:01 przez Natalia, łącznie zmieniany 1 raz.
Modląc się i prosząc o coś, w odpowiedzi możemy usłyszeć "nie"
Awatar użytkownika
Agatka

Post autor: Agatka »

Natalia pisze:Czy było wyjaśnione, co stało się z Claire?
Nie, twórcy powiedzieli, że Claire i jej wątek wracają w szóstym sezonie.
Awatar użytkownika
kimberly1990

wiwi pisze:czemu Locke popełnił samobójstwo?
To akurat zostało już chyba wyjaśnione: Richard powiedział przecież do Locke'a, że będzie musiał umrzeć, żeby wszystkich uratować (czy coś takiego) :wink:

Odcinek (5x06) jak dla mnie super!
Najbardziej ciekawi mnie, co się stało z Aaronem, bo Kate wyglądała na zdruzgotaną, czyli wniosek z tego, że coś złego... Chyba, że płakała z powodu samej rozłąki z dzieckiem, a jemu niekoniecznie musiało stac się coś złego... ::jezyk:: Mam nadzieję, że niebawem to wyjaśnią.
Ciekawe jest też to, dlaczego Jin był w kombinezonie DI... Choć co do tego też już fani wysnuli pewną teorię :wink:
5. sezon jak na razie cały czas trzyma poziom ::krzyw:: Oby tak dalej :zeby:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Jestem teraz na 5x02 i akcja sie rozkręca:) 5 seria to sporo fantastyki, przede wszystkim to, ze wyspa podróżuje w czasie.Mam pytanie, bo jestescie juz dalej w odcinkach: Czy wyjaśniło się juz co sie stało z Claire? Dlaczego zostawila dziecko i poszła za ojcem w dżungli? Nie musicie spoilerować, wystarczy tak lub nie:)
Goku

Post autor: Goku »

mailo pisze:Czy wyjaśniło się juz co sie stało z Claire? Dlaczego zostawila dziecko i poszła za ojcem w dżungli? Nie musicie spoilerować, wystarczy tak lub nie:)
Agatka pisze:
Natalia pisze:Czy było wyjaśnione, co stało się z Claire?
Nie, twórcy powiedzieli, że Claire i jej wątek wracają w szóstym sezonie.
;)
Primok

Post autor: Primok »

Genialny odcinek 5x08 :: bow :: . Przede wszystkim Sawyer-Juliet-Jack-Kate i mina Sawyera na koniec odcinka - boskie :P .
Sytuację Claire napewno jeszcze wyjaśnią. Jedyne co mnie denerwuje to te skoki w czasie, ale mam nadzieję, że już się skończą na dobre :wink: .
Awatar użytkownika
kimberly1990

To jest po prostu skanal, że odcinek 5x08 już został dawno wyemitowany a ja go jeszcze nie obejrzałam xD ::kwasny:: bo nie mam skąd pobrać (na bt junkie jeszcze nikt nie wrzucił ::ke:: :shock: ). Primok, z jakiego źródła pobrałeś odcinek? ::chytry::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Nikt już nie ogląda "Lost"? :P

- Jack, Kate, Hurley, Sayid, Sun, Ben i Locke wrócili na wyspę
- John zmartwychwstał
- Sayid omal nie zabił małego Ben'a
- Ben próbował zabić Penny
- Potem Linusa osądził czarny dym
- Miles to syn dr Chang'a
- A Daniel to syn Widmore'a
- Daniel został zabity przez Eloise
- DHARMA zdemaskowała rozbitków
- Rozbitkowie z 77 próbują wysadzić Jughead
- A w 2007 Locke chce zabić i znaleźć Jacoba'a...

Dzieje się, oj dzieje... I zbliża się wielki finał, na który ja już z niecierpliwością oczywiście czekam. :P :D
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Co z Sawyerem?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ