Ja też wolę YCDBeja pisze:Ale i tak wolę YCD. Start 4 marca.
Taniec z gwiazdami
- kimberly1990
Lista pewnie nieprawdziwa
W końcu Pudelek to plotkarski portal
Ale byłoby fajnie, gdyby właśnie tak to się przedstawiało
Z chęcią zobaczyłabym na parkiecie Maćka Rocka albo Ewelinę Flintę
I chwała im za 4 edycję, która na szczęście już niedługo

Obie żony Ibisza to Anny.Damians pisze:TT podał, że w TzG wystąpi Anna Ibisz, była (?oni mają rozwód? ) żona Krzysia
Pierwsza (z którą ślub był transmitowany na żywo przez TVN) jest redaktorem naczelnym 2 gazet i często gości w "Dzień dobry TVN" - pewnie to o nią chodzi
Druga jest aktorką i gra w jakimś niemieckim serialu, z nią chyba jeszcze nie ma rozwodu
Dziś TVN ujawnił kolejną siódmą już gwiazdę i jest to :
Jay Delano
Pozostałych sześc potwierzonych, aby nie zrobiło się zamiaszenia
Monika Richardson
Dorota Deląg
Weronika Książkiewicz i Rafał Maserak
Tomasz Sobczak
Paweł Nastula
Barosz Kasprzykowski
Mam mieszane odczucia co do Jaya
I tak nie słucham jego muzyki, bo to niższa półka , ale podejżewam, że sporo osób z forum jego twórczosc uwielbia. 
Jay Delano
Pozostałych sześc potwierzonych, aby nie zrobiło się zamiaszenia
Monika Richardson
Dorota Deląg
Tomasz Sobczak
Paweł Nastula
Barosz Kasprzykowski
Mam mieszane odczucia co do Jaya
- kimberly1990
Ja też nie znam tego całego Delano xD Pierwszy raz słyszę to nazwisko
Ale nic dziwnego, że będzie (jeśli to prawda, że będzie) TzG, bo mnóstwo takich "gwiazd" przetoczyło się już przez ten program (np. Natalia Lesz dla mnie nie jest żadną gwiazdą). W końcu to też jest dla nich szansa na promocję i przebicie się na rynku

Ale nic dziwnego, że będzie (jeśli to prawda, że będzie) TzG, bo mnóstwo takich "gwiazd" przetoczyło się już przez ten program (np. Natalia Lesz dla mnie nie jest żadną gwiazdą). W końcu to też jest dla nich szansa na promocję i przebicie się na rynku
O, a to mnie cieszy! Widziałem ją jakiś czas w jednym z klubów warszawskich i muszę przyznać, że jest bardzo rozrywkowa i sympatyczna!Tkk_Bolly pisze:Pogodynka Dorota Gardias kolejnym, oficjalnym uczestnkiem TzG
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Oczywiście, że ja znam Jay'a Delano!
Nie jestem jakimś szczególnym jego fanem, ale jego piosenki są jak dla mnie OK. Można posłuchać.
Eska go promuje, a ja słucham głównie Eski więc go znam i jestem mile zaskoczony, że będzie w TzG.
Za to Anna Ibisz i ta Dorota Gardias, też mi gwiazdy. Była (czy tam obecna żona Ibisza) znana jako chyba redaktorka naczelna jakichś tam kobiecych pism i pogodynka.
Za to Anna Ibisz i ta Dorota Gardias, też mi gwiazdy. Była (czy tam obecna żona Ibisza) znana jako chyba redaktorka naczelna jakichś tam kobiecych pism i pogodynka.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
Ryan Lavery
Czy Wy też odnosicie czasem wrażenie, że po tym pogramie - pojęcie "gwiazda" w naszym kraju straciło trochę na znaczeniu?
Ja rozumiem na przykład wpakować Annę Seniuk, Joannę Pacułę, Andrzeja Kopiczyńskiego, Stanisława Mikulskiego itp. do jednego programu i oflagować go mianem "Taniec z Gwiazdami" ale żonę Ibisza???

Żona Ibisza to gwiazda w wielu aspektach, można napisać wielogwiazda
Po pierwsze żona "tego" Ibisza, po drugiej aktorka z jakiegoś niemieckiego serialu
Wiadomo, że są gwiazdy i są celebrities, ale pamiętajmy, żeby nigdy nie uogólniać. Bo np. Grażyna Szapołowska to prawdziwa gwiazda, na pewno większa - pod względem dorobku artystycznego - od Andrzeja Kopiczyńskiego, a jednak zdecydowała się na program tego typu.
Po pierwsze żona "tego" Ibisza, po drugiej aktorka z jakiegoś niemieckiego serialu
Wiadomo, że są gwiazdy i są celebrities, ale pamiętajmy, żeby nigdy nie uogólniać. Bo np. Grażyna Szapołowska to prawdziwa gwiazda, na pewno większa - pod względem dorobku artystycznego - od Andrzeja Kopiczyńskiego, a jednak zdecydowała się na program tego typu.
Oficjalna lista
Dorota Deląg i Marcin Hakiel
Monika Richardson i Krzysztof Hulboj
Anna Nowak-Ibisz i Cezary Olszewski
Bartek Kasprzykowski i Blanka Winiarska
Francys Mayela Barraza Sudnicka i Łukasz Czarnecki
Dorota Gardias-Skóra i Andrej Mosejcuk
Jay Delano i Kamila Kajak
Paweł Nastula i Magdalena Soszyńska
Marcin Chochlew i Janja Lesar
Wojciech Medyński i Izabela Janachowska