Klan
- Marek Forrester
Smosarski się na Agę przestawił ?! Ahahaha, dobre.Marek Forrester pisze:Przyjęcie ostatkowe u Lubiczów bardzo gustowne. P. Kaczorek wyglądała jak zwykle, zabójczo i inaczej. A Smosarski ewidentnie podrywa Agę, w ciągu kilkunastu sekund wymienili mnóstwo spojrzeń... A Olka wydaje się być taka zakochana.
If you can't beat them, join them...
Ciekawe spoilery w ŚS
- Ela przyjmie oświadczyny Jerzego i wyznaczą termin ślubu - 1 maja
- Jacek będzie chciał wrócić do Beaty
- Aga prześpi się ze Smosarskim
- Anulka odziedziczy cały majątek, co oznacza, że jeśli Czesia z Darkiem ją odzyskają - a będą mieli przy tym kłopoty - to będą milionerami
[ Dodano: 2009-03-03, 18:07 ]
O matko, dzisiaj nawet kalendarz dwa razy pokazywali z dniem 2 marca
[ Dodano: 2009-03-07, 15:25 ]
Przypominam, że dzisiaj jest Klan.
Ileż wczoraj było emocji w tej akcji
Oczywiście nie ma nawet co porównywać tych scen, do scen modowych, bo Klan rządzi się swoimi kategoriami.
Trzech bandytów wtargnęło na Sadybę, jeden zaatakował Kamilę, bliźniaki darły się, aż było ich słychać przed doem, drugi biegał po tomu w poszukiwaniu Polusi, a trzeciego zaatakowała Ciocia Stasia torebkę, i jakoś go trzymała Ela z Jeremiaszkiem
Przyjechał Jerzy, wyjął siekierę z bagażnika ( którą wcześniej tam demonstracyjnie chował ), wbiegł do domu i...
No właśnie i śmiech. Zamiast zaatakować któregoś bandytę, to tylko straszył, że to jego posesja, mają ją opuścić itd. i włączył alarm ( ciekawo od kiedy oni mają tam taki nowoczesny alarm, Jerzy wcisnął jeden guzik i już syrena zaczęła wyć
).
Ale akcja ogólnie bardzo fajna, mogłoby być jeszcze więcej takich akcji.
Jestem ciekawy, czy teraz wątek Polusi się skończy, czy jednak coś dalej się będzie działo.
I Edyta z Halszką już knują coś przeciw Lubiczą
- Ela przyjmie oświadczyny Jerzego i wyznaczą termin ślubu - 1 maja
- Jacek będzie chciał wrócić do Beaty
- Aga prześpi się ze Smosarskim
- Anulka odziedziczy cały majątek, co oznacza, że jeśli Czesia z Darkiem ją odzyskają - a będą mieli przy tym kłopoty - to będą milionerami
[ Dodano: 2009-03-03, 18:07 ]
O matko, dzisiaj nawet kalendarz dwa razy pokazywali z dniem 2 marca
[ Dodano: 2009-03-07, 15:25 ]
Przypominam, że dzisiaj jest Klan.
Ileż wczoraj było emocji w tej akcji
Oczywiście nie ma nawet co porównywać tych scen, do scen modowych, bo Klan rządzi się swoimi kategoriami.
Trzech bandytów wtargnęło na Sadybę, jeden zaatakował Kamilę, bliźniaki darły się, aż było ich słychać przed doem, drugi biegał po tomu w poszukiwaniu Polusi, a trzeciego zaatakowała Ciocia Stasia torebkę, i jakoś go trzymała Ela z Jeremiaszkiem
Przyjechał Jerzy, wyjął siekierę z bagażnika ( którą wcześniej tam demonstracyjnie chował ), wbiegł do domu i...
No właśnie i śmiech. Zamiast zaatakować któregoś bandytę, to tylko straszył, że to jego posesja, mają ją opuścić itd. i włączył alarm ( ciekawo od kiedy oni mają tam taki nowoczesny alarm, Jerzy wcisnął jeden guzik i już syrena zaczęła wyć
Ale akcja ogólnie bardzo fajna, mogłoby być jeszcze więcej takich akcji.
Jestem ciekawy, czy teraz wątek Polusi się skończy, czy jednak coś dalej się będzie działo.
I Edyta z Halszką już knują coś przeciw Lubiczą
Scena jak na Klan przystało
Muszę przyznać że nie była nawet taka zła, spodziewałem się badziej "Kalanowej"
Najlepsza była ciocia Stasia z torebką
Kamila krzyczała jak opętana, słychać ją była przed domem, bliźniaki uciekły i przytulali się do Elżbiety która z kolei zatrzymaywała bandtę
Ogólnie dają im 7/10, bo nie zapominajmy że to Klan
Muszę przyznać że nie była nawet taka zła, spodziewałem się badziej "Kalanowej"
Najlepsza była ciocia Stasia z torebką
Kamila krzyczała jak opętana, słychać ją była przed domem, bliźniaki uciekły i przytulali się do Elżbiety która z kolei zatrzymaywała bandtę
Ogólnie dają im 7/10, bo nie zapominajmy że to Klan
- kimberly1990
Właśnie skończyłem na odcinku jak gangsterzy wtargnęli na sadybę . To było poprostu genialne!!!
To chyba była najlepsza scena w Klanie jaką do tej pory widziałem. Szok
No i Edyta knująca z Halszką
Cieszę się, że kontynuują wątek Edyty.
Bo to bardzo ciekawa postac. A może ktoś powiedziec tak w skrócie co Halszka komu zrobiła.
Alicja a chyba raka piersi
Krystyna, była żona Deptuły, teraz jeszcze ona . Niby ma w końcu jakiś wątek, ale oby jej nie uśmiercili
A i Klan był wyrównany już z emicją odcinką, poprzez emisję odcinka w sobotę, nieprawdaż? I ten odcinek z soboty będzie normalnie pojutrze czyli w piątek rano
Abym niczego nie przegapił, zwłaszcza teraz kiedy jest tak ciekawie.
No i Edyta knująca z Halszką
Alicja a chyba raka piersi
A i Klan był wyrównany już z emicją odcinką, poprzez emisję odcinka w sobotę, nieprawdaż? I ten odcinek z soboty będzie normalnie pojutrze czyli w piątek rano
W ogóle dzięki Cioci Stasi ile mamy fajnych scen
Przypomnijcie sobie cały wątek Maliny, jak wtargnęła na Sadybę, czy oblała kwasem Jeremiaszka
Mnie denerwuje, że nie pokazują Andrzeja, męża Alicji. Cały czas tylko o nim mówią, ale jak jest przyjęcie, to albo zachorował, albo brat mu zmarł... Przecież aktor pojawia się w wielu serialach, to mógłby wpaść i do Klanu na dwie sceny...
Bolly, na poprzedniej stronie w skrócie opisałem cały wątek Halszki ( jest zaznaczone na biało ).
[ Dodano: 2009-03-12, 18:09 ]
Dzisiaj była powtórka tego odcinka z napadem
Rozmowa Eli z Krystyną świetna
"Zbiry napadli na nasz dom, Jerzy pogonił ich siekierą", "Pracownica Pawła próbowała przejechać mnie samochodem"
Fajnie, że mamy kolejny powrót, córki Rafalskiego. Była ona kiedyś w ciąży z Jackiem.
A jak mówią spoilery, Jacek i Donata się rozejdą, więc całkiem możliwe, że połączą znów Jacka i Karolinę
Wtedy może Beata w końcu dowie się, że ta była kiedyś w ciąży z Jackiem
A Donatka, to wydaje mi się, że zmajstruje coś z prezesem...
Jeremiaszek, jaki pazerny na kasę
Mnie denerwuje, że nie pokazują Andrzeja, męża Alicji. Cały czas tylko o nim mówią, ale jak jest przyjęcie, to albo zachorował, albo brat mu zmarł... Przecież aktor pojawia się w wielu serialach, to mógłby wpaść i do Klanu na dwie sceny...
Bolly, na poprzedniej stronie w skrócie opisałem cały wątek Halszki ( jest zaznaczone na biało ).
[ Dodano: 2009-03-12, 18:09 ]
Dzisiaj była powtórka tego odcinka z napadem
Rozmowa Eli z Krystyną świetna
"Zbiry napadli na nasz dom, Jerzy pogonił ich siekierą", "Pracownica Pawła próbowała przejechać mnie samochodem"
Fajnie, że mamy kolejny powrót, córki Rafalskiego. Była ona kiedyś w ciąży z Jackiem.
A jak mówią spoilery, Jacek i Donata się rozejdą, więc całkiem możliwe, że połączą znów Jacka i Karolinę
Jeremiaszek, jaki pazerny na kasę
Moje podsumowanie Klanu z ostatnich odcinków
Edyta i Halszka - mam nadzieję że ich wątek się rozrusza
Donata i Jacek - mam nadzieję że się rozejdą, odkąd ścieła włosy wygląda, i zachowuje się okropnie
Ela i Jerzy - przesłodzony do granic możliwości wątek, i tak się znowu pokłócą
Piotr i Beata - pasują do siebie optycznie
Tylko że są piekielnie nudni
Stenia i Stach - żartobliwy wątek, może się ciągnąć jako przerywnik między scenami
Ciocia Stasia i Jeremiaszek - najlepszy wątek serialu
Jak napisała Damians to właśnie z nimi dzieją się najlepsze sceny (Malina i kwas, Pola i bandyci)
Krystyna i Ela - niech piszą książkę, traktuję ich jako przerywnik, tak jak panią Stenię
Paweł i Halszka - musi się koniecznie rozruszać ten wątek, już sobie wyobrażam ich ciekawe sceny
Olka i Smosarski - cieszę się że (chyba) się skończył
Leszek i Bogna - liczę że się zwiążą i będą wychowywać Zuzię
Chyba wszystkie najważniejsze opisałem
Edyta i Halszka - mam nadzieję że ich wątek się rozrusza
Donata i Jacek - mam nadzieję że się rozejdą, odkąd ścieła włosy wygląda, i zachowuje się okropnie
Ela i Jerzy - przesłodzony do granic możliwości wątek, i tak się znowu pokłócą
Piotr i Beata - pasują do siebie optycznie
Stenia i Stach - żartobliwy wątek, może się ciągnąć jako przerywnik między scenami
Ciocia Stasia i Jeremiaszek - najlepszy wątek serialu
Krystyna i Ela - niech piszą książkę, traktuję ich jako przerywnik, tak jak panią Stenię
Paweł i Halszka - musi się koniecznie rozruszać ten wątek, już sobie wyobrażam ich ciekawe sceny
Olka i Smosarski - cieszę się że (chyba) się skończył
Leszek i Bogna - liczę że się zwiążą i będą wychowywać Zuzię
Chyba wszystkie najważniejsze opisałem
- kimberly1990