BrzydUla

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Oglądaliście dzisiaj? Odcinek taki sobie, trochę się zawiodłem, że ten pokaz był pokazany tylko częściowo we wspomnieniach. :( Ale za to akcje z tą kolesiówą z Niemiec, Pshemkiem, Ulą, Paulą, Markiem były dość fajne. :) Przewidziałem to, że Julia i Marek mieli romans i Aleks ich nakrył i stąd ta jego nienawiść. No i scena jak Ula wychodzi na pokaz w szlafroku i rękawicach bokserskich bezcenna :mrgreen: Jakie są wasze wrażenia po odcinku :?:

PS Jasiek pracuje jeszcze w F&D czy był tylko wynajęty na ten pokaz, bo nie mogę się połapać?
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Co do Jaśka, to ja także nie jestem tego pewna, ale chyba tylko na ten pokaz.

Zawiodłam się na dzisiejszym odcinku. Nie podobał mi się ten cały "performance" Uli. Wiem, że praktycznie nie miała wyboru, ale i tak. Jestem strasznie zła na Wiolę, że pocięła jej tę sukienkę, bo chciałam, żeby Ula choć raz porządnie wyglądała...
Moja koleżanka, która oglądała dziś ze mną serial też przewidziała romans Julii i Marka. I jeszcze teraz przewiduje, że pewnie Aleks powie o tym siostrze i ta rzuci Marka, ale mnie wydaje się to nieprawdopodobne....
Primok

Post autor: Primok »

Odcinek musiał być naprawdę dobry i chyba trochę ludzi to ogląda, bo dzisiaj w trzech firmach akurat jak byłem to pracownicy komentowali i się śmiali z Uli, a ja robiłem wielkie ::ke:: ::loll:: .
Awatar użytkownika
kubeczek

Primok pisze:Odcinek musiał być naprawdę dobry i chyba trochę ludzi to ogląda, bo dzisiaj w trzech firmach akurat jak byłem to pracownicy komentowali i się śmiali z Uli, a ja robiłem wielkie ::ke:: ::loll:: .
O który odcinek ci chodzi?

A co do ostatnich odcinków to chciałbym, żeby wreszcie Violetta się znalazła i przyszła do firmy, bo bez niej trochę nudniej. :roll: Już nie mam jej za złe, że zniszczyła Ulce suknie. Ale jestem ciekawy co Violka teraz porabia i przede wszystkim gdzie mieszka? :?: Oby jak najszybciej Marek, Julia lub Aleks( jeśli wie) , powiedzieli o romansie Dobrzańskiego i Julii Paulinie, ciekawa mogłaby być wojna między tymi dwoma paniami. Nie mogę się doczekać dzisiejszego odcinka, ponieważ to....100 episode, więc scenarzyści mogą nam zaserwować coś extra. 8) :D
Primok

Post autor: Primok »

kubeczek pisze:O który odcinek ci chodzi?
O ten, o który się pytałeś wcześniej :wink: .
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Oglądam Brzydulę gdzieś od miesiąca i naprawdę bardzo mi się podoba z każdym odcinkiem coraz bardziej. Mam pytanie wie ktoś ile orientacyjnie serial ma mieć odcinków?
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Brzydula naprawdę trzyma poziom ::krzyw::
Ostatnie odcinki bardzo mi się podobają, Ula jak zwykle miła i sympatyczna ::rad::
Ostatnie wątki Violetty podobały mi się, mimo wielu złych komentarzy o oszukanej ciąży, wrednym charakterze, zniszczonej sukni itp. to bardzo ją lubię ::krzyw::
Awatar użytkownika
kubeczek

tim pisze:Oglądam Brzydulę gdzieś od miesiąca i naprawdę bardzo mi się podoba z każdym odcinkiem coraz bardziej. Mam pytanie wie ktoś ile orientacyjnie serial ma mieć odcinków?
Niewiadomo, oby tyle ile moda na sukces. :wink:

Oglądaliście dzisiaj? Ciekawe jak dalej będzie z Ulą&Maćkiem. Mimo wszystko nie chciałbym, żeby byli razem. Czytałem w internecie, że ostatnio BrzydUlę ogląda coraz więcej osób. 8)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

tim, TVN zamówił 250 odcinków.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

kubeczek pisze:Oglądaliście dzisiaj? Ciekawe jak dalej będzie z Ulą&Maćkiem. Mimo wszystko nie chciałbym, żeby byli razem.
Ja, ja oglądałam. :D Mnie się wydaje, że Ula zgasi Maćka czymś w stylu: "Kurczę blaszka, co ty wyprawiasz?" :mrgreen:

[ Dodano: 2009-03-27, 18:44 ]
Kto dziś nie oglądał, niech żałuje (albo koniecznie obejrzy powtórkę) ! :mrgreen:
Ula i Marek się całowali! ::krzyw:: Czekałam na ten odcinek praktycznie od początku tego tygodnia, od kiedy koleżanka powiedziała mi, co będzie. Nawet fajnie wyszło, tylko najgorsze, że na następny odcinek trzeba czekać aż do poniedziałku... :evil:
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Nikt Ci nie każe czekać do poniedziałku. http://peb.pl/seriale/384862-rapidshare ... p-274.html i ściągasz sobie odcinek 116 :)
Awatar użytkownika
kubeczek

Beja pisze:Kto dziś nie oglądał, niech żałuje (albo koniecznie obejrzy powtórkę) ! :mrgreen:
Ja oczywiście oglądałem. :D

Jestem ciekawy czy Paulina dowie się o pocałunku Uli&Marka, bo zbyt dużo rzeczy to o nim nie wie. 8)
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Pocałowali się :!: :!: A jednak :!: Nie lubię postaci Marka. To taka świnia jest. Ciągle kręci z jakimiś laskami na boku, zdradzając tym swoją partnerkę - Paulinę. I w tej mierze pozytywniejszą postacią jest na codzień zawistny, gburowaty i oschły Alex. On, widać, nadal po latach kochał Julię. I tego nie dało się nie zauważyć. I nadal cierpi po tym wszystkim. A Marek się świetnie bawił, przed laty wtrącając się w związek Alexa i Julii. Heh.

BrzydUla nie jest taka brzydka. Zdjąć te okulary i gitara. :zeby:
If you can't beat them, join them...
Goku

Post autor: Goku »

A widzieliście jak niedługo Ula się zmieni - http://www.popcorner.pl/popcorner/1,815 ... jecia.html ? :)
ODPOWIEDZ