PS Jasiek pracuje jeszcze w F&D czy był tylko wynajęty na ten pokaz, bo nie mogę się połapać?
BrzydUla
Oglądaliście dzisiaj? Odcinek taki sobie, trochę się zawiodłem, że ten pokaz był pokazany tylko częściowo we wspomnieniach.
Ale za to akcje z tą kolesiówą z Niemiec, Pshemkiem, Ulą, Paulą, Markiem były dość fajne.
Przewidziałem to, że Julia i Marek mieli romans i Aleks ich nakrył i stąd ta jego nienawiść. No i scena jak Ula wychodzi na pokaz w szlafroku i rękawicach bokserskich bezcenna
Jakie są wasze wrażenia po odcinku
PS Jasiek pracuje jeszcze w F&D czy był tylko wynajęty na ten pokaz, bo nie mogę się połapać?
Co do Jaśka, to ja także nie jestem tego pewna, ale chyba tylko na ten pokaz.
Zawiodłam się na dzisiejszym odcinku. Nie podobał mi się ten cały "performance" Uli. Wiem, że praktycznie nie miała wyboru, ale i tak. Jestem strasznie zła na Wiolę, że pocięła jej tę sukienkę, bo chciałam, żeby Ula choć raz porządnie wyglądała...
Moja koleżanka, która oglądała dziś ze mną serial też przewidziała romans Julii i Marka. I jeszcze teraz przewiduje, że pewnie Aleks powie o tym siostrze i ta rzuci Marka, ale mnie wydaje się to nieprawdopodobne....
Zawiodłam się na dzisiejszym odcinku. Nie podobał mi się ten cały "performance" Uli. Wiem, że praktycznie nie miała wyboru, ale i tak. Jestem strasznie zła na Wiolę, że pocięła jej tę sukienkę, bo chciałam, żeby Ula choć raz porządnie wyglądała...
Moja koleżanka, która oglądała dziś ze mną serial też przewidziała romans Julii i Marka. I jeszcze teraz przewiduje, że pewnie Aleks powie o tym siostrze i ta rzuci Marka, ale mnie wydaje się to nieprawdopodobne....
O który odcinek ci chodzi?Primok pisze:Odcinek musiał być naprawdę dobry i chyba trochę ludzi to ogląda, bo dzisiaj w trzech firmach akurat jak byłem to pracownicy komentowali i się śmiali z Uli, a ja robiłem wielkie![]()
.
A co do ostatnich odcinków to chciałbym, żeby wreszcie Violetta się znalazła i przyszła do firmy, bo bez niej trochę nudniej.
Niewiadomo, oby tyle ile moda na sukces.tim pisze:Oglądam Brzydulę gdzieś od miesiąca i naprawdę bardzo mi się podoba z każdym odcinkiem coraz bardziej. Mam pytanie wie ktoś ile orientacyjnie serial ma mieć odcinków?
Oglądaliście dzisiaj? Ciekawe jak dalej będzie z Ulą&Maćkiem. Mimo wszystko nie chciałbym, żeby byli razem. Czytałem w internecie, że ostatnio BrzydUlę ogląda coraz więcej osób.
- Marek Forrester
Ja, ja oglądałam.kubeczek pisze:Oglądaliście dzisiaj? Ciekawe jak dalej będzie z Ulą&Maćkiem. Mimo wszystko nie chciałbym, żeby byli razem.
[ Dodano: 2009-03-27, 18:44 ]
Kto dziś nie oglądał, niech żałuje (albo koniecznie obejrzy powtórkę) !
Ula i Marek się całowali!
Nikt Ci nie każe czekać do poniedziałku. http://peb.pl/seriale/384862-rapidshare ... p-274.html i ściągasz sobie odcinek 116 
Pocałowali się
A jednak
Nie lubię postaci Marka. To taka świnia jest. Ciągle kręci z jakimiś laskami na boku, zdradzając tym swoją partnerkę - Paulinę. I w tej mierze pozytywniejszą postacią jest na codzień zawistny, gburowaty i oschły Alex. On, widać, nadal po latach kochał Julię. I tego nie dało się nie zauważyć. I nadal cierpi po tym wszystkim. A Marek się świetnie bawił, przed laty wtrącając się w związek Alexa i Julii. Heh.
BrzydUla nie jest taka brzydka. Zdjąć te okulary i gitara.
BrzydUla nie jest taka brzydka. Zdjąć te okulary i gitara.
If you can't beat them, join them...
A widzieliście jak niedługo Ula się zmieni - http://www.popcorner.pl/popcorner/1,815 ... jecia.html ?