Dr House (House M. D.)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Goku

Post autor: Goku »

Tomala pisze:Śmieszył mnie trochę ten "casting" do nowego zespołu House'a. Z tych wszystkich lekarzy najbardziej w zespole Gregory'ego widziałbym "trzynastkę". To była dziewczyna jeśli ktoś nie pamięta.
Ojj tak "trzynastka" była świetna! :serce: Zresztą na końcu wybrał do nowego zespołu moich faworytów :). Oglądałem tylko drugi odcinek i bardzo mi się podobał :). Trochę szkoda, że teraz mało Cameron i Chase'a, ale Foreman'a i tak nigdy nie lubiłem xP.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

No to się Goku zawiedziesz, bo Foreman będzie często, o wiele częściej niż Cameron i Chase ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Zacząłem wczoraj ogladać na TVP i mnie wciagnęło:) Na pewno co tydzień będę śledzić losy Housea i jego pacjentów.
Goku

Post autor: Goku »

No i moi faworyci wciąż są w grupie wybranej przez House'a :) Najbardziej lubię trzynastkę, tego hindusa i tą blondynę co się z trzynastką kłóci xD. Wkurza mnie ten murzyn, który przywalił House'owi. Odcinek świetny(drugi, bo pierwszego znowu nie widziałem) ;).
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Mnie też się podoba "Trzynaście" i mam nadzieję, że zostanie :zeby: Ta blondyna mnie wkurza, ale to pewnie dlatego, że wolę "Trzynaście", a one przecież rywalizują xD :P
A tak w ogóle to ta aktorka (Olivia Wilde), która gra "Trzynaście" to grała wcześniej rolę Alex w O.C. ::ok:: :wink: Tyle, że wtedy była blondynką ::jezyk::
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ona jest bardzo ładna ::rad:: Mam nadzieje że zostanie
Tomala

Post autor: Tomala »

kimberly1990 pisze: tak w ogóle to ta aktorka (Olivia Wilde), która gra "Trzynaście" to grała wcześniej rolę Alex w O.C. Tyle, że wtedy była blondynką
No wiedziałem, że skądś ją znam! Dzięki kimberly, że mi przypomniałaś. Swoją drogą to wstyd, że nie pamiętałem, że grała w moim ulubionym serialu wszechczasów :lol: A właściwie kto to była ta Alex w "The O.C."? Pamiętam już że tam grała ale nie kojarzę jej postaci :wink: Bardzo lubię "Trzynaście". Tylko nie rozumiem dlaczego lektor mówi właśnie "Trzynaście" skoro "Trzynastka" brzmiałoby o wiele lepiej.
mailo pisze:Ona jest bardzo ładna Mam nadzieje że zostanie
Zgadzam się. Jest bardzo ładna.
Muszę niestety powiedzieć, że teraz z tym nowym zespołem to już nie to samo. Co prawda stara trójka występuje w serialu, ale nie są w zespole House'a. Jednak jak wczoraj po raz pierwszy pokazali Cameron od razu zrobiło mi się lepiej.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Tomala pisze:A właściwie kto to była ta Alex w "The O.C."? Pamiętam już że tam grała ale nie kojarzę jej postaci :wink:
Alex najpierw była dziewczyną Seth'a (poznał ją w klubie, gdzie przez jakiś czas pracował), a potem Marissy ::jezyk:: :wink: To było w 2. sezonie.
Tomala pisze:Muszę niestety powiedzieć, że teraz z tym nowym zespołem to już nie to samo.
Fakt, to już nie to samo, ale grunt, że starzy bohaterowie w ogóle są jeszcze w serialu :zeby: Aczkolwiek dla mnie i tak jest ciekawie, bo teraz interesuje mnie (i pewnie nie tylko mnie) kto ostatecznie wejdzie w skład nowego zespołu :wink:
Tomala

A nie wie ktoś po co właściwie wymyślono tę zmianę zespołu? Może po to aby serial miał więcej bohaterów, bo dotychczas było tylko 6: House, Cuddy, Wilson, Cameron, Chase i Foreman a to w sumie było trochę mało :wink: Jak dla mnie to mogliby po prostu zwiększyć zespół o 2 lub 3 osoby :wink:
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Strasznie długo House wybiera tych swoich asystentów - już mieliśmy cztery odcinki nowego sezonu! :roll:
Drugi odcinek był dość niesamowity i trochę straszny. Kiedy pacjentka powiedziała House'owi, że widzi jego dziadka, a on wyszedł, to myślałam, że go to naprawdę poruszyło. A on tylko udawał... ::jezyk::
Tomala

Wreszcie był wczoraj "Dr House". Ogólnie odcinki nie były powalające, ale dość zabawne. Fajny był konkurs o majtki Cuddy ::loll:: Amber była sprytna, ale i tak się jej nie udało. Lubię tę postać :) Świetny był też ten film, który zmontowali. "Dr House jest opoką dla pacjenta" ::loll:: ::loll:: ::loll:: W sumie dobrze, że House wywalił wczoraj tego murzyna. Był nudny. Żal było mi tej dziewczyny co specjalnie dla House'a zmieniła pracę, a on ją wywalił. A ten chirurg plastyczny ma paskudny nos. Czemu sobie nie zrobi nowego? Jeśli chodzi o przypadki to ten z tą naroślą na głowie był odrażający. A ten drugi dość ciekawy. A teraz znów nie będzie House'a 2 tygodnie z rzędu z powodu tych głupicj meczów. Jak "dobrze" pójdzie to nawet nie zdążymy z 4. sezonem do końca przed wakacjami :?
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Tomala pisze:A teraz znów nie będzie House'a 2 tygodnie z rzędu z powodu tych [shadow=red]głupicj meczów[/shadow]
Ja Ci dam głupie mecze ! :evil: :evil: :evil: :x :? ::kwasny:: :| Przecież to PUEFA i decydujące rogrywki! :o :shock:
House już się robi coraz nudny i oglądam go z coraz mniejszym zainteresowaniem... Niestety to nie jest to co rewelacyjny sezon pierwszy :( Te postaci mnie denerwują, szczególnie jego astystenci. Nie lubię Amber :| Za to ta dziewczyna z nr 13 byla fajna ^^ Ostatnich dwóch odcinków niestety nie widziałam ,gdyż byłam na ognisku szkolnym, ale za to na wakacjach będą powtóki :-) Co się odwlecze, to nie uciecze :->
Awatar użytkownika
kimberly1990

Dla mnie House nie robi się wcale nudny ::jezyk:: Wręcz przeciwnie, sezon 4. zapowiada się coraz ciekawiej :wink: Intetresuje mnie, kto ostatecznie wejdzie w skład nowego zespołu :zeby: Mam nadzieję, ze m.in. Trzynaście ::krzyw::
Akcja z konkursem o majtki Cuddy mnie powaliła ::loll:: To była zagrywka zdecydowanie w stylu House'a ::ok:: :zeby:
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Stringi Cuddy gwarantują nietykalność :lol:

Najlepsza jest Dwulicowa Zdzira, czyli Amber :: bow :: Mam nadzieje, że zostanie: Amber, Katner (nie wiem jak się pisze :P) i Taub :D 13-tka mi się nie wydaje taka ładna, więc niech spada :mrgreen: I dobrze, że wywalił chamskiego murzyna, mina Katnera jak ten murzyn go wykolegował była bezcenna :P
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Pisze się Kutner ;) Mi się zawsze podobały przypadki w klinice :) Szkoda, że z każdą serią jest ich coraz mniej :(

Jest ktoś kto ogląda aktualne odcinki House'a? Byłam w szoku jak uśmiercili Kutnera. Nie słyszałam wcześniej, że aktor chce odejść, ale podobno zrezygnował z aktorstwa by pracować w Białym Domu. Fajnie, że Cameron i Chase się zaręczyli, już się bałam, że się rozstaną...
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
ODPOWIEDZ