Ojj tak "trzynastka" była świetna!Tomala pisze:Śmieszył mnie trochę ten "casting" do nowego zespołu House'a. Z tych wszystkich lekarzy najbardziej w zespole Gregory'ego widziałbym "trzynastkę". To była dziewczyna jeśli ktoś nie pamięta.
Dr House (House M. D.)
- kimberly1990
No wiedziałem, że skądś ją znam! Dzięki kimberly, że mi przypomniałaś. Swoją drogą to wstyd, że nie pamiętałem, że grała w moim ulubionym serialu wszechczasówkimberly1990 pisze: tak w ogóle to ta aktorka (Olivia Wilde), która gra "Trzynaście" to grała wcześniej rolę Alex w O.C. Tyle, że wtedy była blondynką
Zgadzam się. Jest bardzo ładna.mailo pisze:Ona jest bardzo ładna Mam nadzieje że zostanie
Muszę niestety powiedzieć, że teraz z tym nowym zespołem to już nie to samo. Co prawda stara trójka występuje w serialu, ale nie są w zespole House'a. Jednak jak wczoraj po raz pierwszy pokazali Cameron od razu zrobiło mi się lepiej.
- kimberly1990
Alex najpierw była dziewczyną Seth'a (poznał ją w klubie, gdzie przez jakiś czas pracował), a potem MarissyTomala pisze:A właściwie kto to była ta Alex w "The O.C."? Pamiętam już że tam grała ale nie kojarzę jej postaci![]()
Fakt, to już nie to samo, ale grunt, że starzy bohaterowie w ogóle są jeszcze w serialuTomala pisze:Muszę niestety powiedzieć, że teraz z tym nowym zespołem to już nie to samo.
Wreszcie był wczoraj "Dr House". Ogólnie odcinki nie były powalające, ale dość zabawne. Fajny był konkurs o majtki Cuddy
Amber była sprytna, ale i tak się jej nie udało. Lubię tę postać
Świetny był też ten film, który zmontowali. "Dr House jest opoką dla pacjenta"
W sumie dobrze, że House wywalił wczoraj tego murzyna. Był nudny. Żal było mi tej dziewczyny co specjalnie dla House'a zmieniła pracę, a on ją wywalił. A ten chirurg plastyczny ma paskudny nos. Czemu sobie nie zrobi nowego? Jeśli chodzi o przypadki to ten z tą naroślą na głowie był odrażający. A ten drugi dość ciekawy. A teraz znów nie będzie House'a 2 tygodnie z rzędu z powodu tych głupicj meczów. Jak "dobrze" pójdzie to nawet nie zdążymy z 4. sezonem do końca przed wakacjami 
-
Gabra-Sheila
Ja Ci dam głupie mecze !Tomala pisze:A teraz znów nie będzie House'a 2 tygodnie z rzędu z powodu tych [shadow=red]głupicj meczów[/shadow]
House już się robi coraz nudny i oglądam go z coraz mniejszym zainteresowaniem... Niestety to nie jest to co rewelacyjny sezon pierwszy
- kimberly1990
Stringi Cuddy gwarantują nietykalność
Najlepsza jest Dwulicowa Zdzira, czyli Amber
Mam nadzieje, że zostanie: Amber, Katner (nie wiem jak się pisze
) i Taub
13-tka mi się nie wydaje taka ładna, więc niech spada
I dobrze, że wywalił chamskiego murzyna, mina Katnera jak ten murzyn go wykolegował była bezcenna 
Najlepsza jest Dwulicowa Zdzira, czyli Amber
Pisze się Kutner
Mi się zawsze podobały przypadki w klinice
Szkoda, że z każdą serią jest ich coraz mniej 
Jest ktoś kto ogląda aktualne odcinki House'a? Byłam w szoku jak uśmiercili Kutnera. Nie słyszałam wcześniej, że aktor chce odejść, ale podobno zrezygnował z aktorstwa by pracować w Białym Domu. Fajnie, że Cameron i Chase się zaręczyli, już się bałam, że się rozstaną...
Jest ktoś kto ogląda aktualne odcinki House'a? Byłam w szoku jak uśmiercili Kutnera. Nie słyszałam wcześniej, że aktor chce odejść, ale podobno zrezygnował z aktorstwa by pracować w Białym Domu. Fajnie, że Cameron i Chase się zaręczyli, już się bałam, że się rozstaną...
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta