Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Brooke dzisiaj ładnie sie zachowała, wywaliła Ridża :: bow :: :: bow ::

I przykro mi, że Bridget grana przez tą nową aktorkę to nie ta sama Bridget co grana przez Finnigan. Obecna Bridget jest masakrycznie głupia :roll: "To ja jestem na tym zdjęciu?" :x Nie, papa smerf się miział z Ridżem myśląc, że umrze :roll:
I co to w ogóle za tłumaczenie, że mysleli, że umierają? W normalnej rekacji to by się przytulili i już,albo co najwyżej pocałunek w policzek, ale nie w usta, Brooke powinna im zrobić sajgon :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Amber dostała po twarzy az milo a Pricilla tortem:) Ciekawe czy brooke doniesie na Amber na policję. A moze zrobi to Stefa? Sally niepotrzebnie myślała, że uzyska wsparcie ze strony "królowej". Niech już zakończa ten romans Bridget-Ridge bo niepotrzebnie to rozwlekaja, zwłaszcza, że Bridget już przecież jest z Nickiem !
Myślalem, że zakończą tez juz wątek Hectora i Samanthy, niby bylo ok a tu znowu coś.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Haha, Jego Ridżowatość został wywalony z domu :D Miły akcent na początek kwietnia ^^ Bardzo podobały mi się kwestie Brooke, ale Ridge i Bridget... "To wszystko wina Amber, to Amber chce rozbić nasze małżeństwo!" Amber nie wepchnęła was w swoje ramiona, kolejny raz po przyjeździe Bridget z Kopenhagii...

A jednak Amber i Clarke nie trafią do więzienia, całe szczęście ^^ Stephanie raczej nie zechce, by kazirodcze zdjęcie jej syna i jego pasierbicy trafiło "do wszystkich gazet od LA do Timbuktu" :)
Tomala

Post autor: Tomala »

Głupi plan Amber chyba jednak nie był taki głupi :twisted: Sally świetnie się zachowała. Dzięki niej Amber ma większe szanse na nie pójście do więzienia. Fajny był jej tekst: "Moja stuknięta projektantka" :wink:
Ale się porobiło dziwnie z Sam i Hectorem. Nagle to ich związku zawitał kryzys bez bardziej sensownego powodu :?
Mikiks

Właśnie, zapomniałem, Sally była dzisiaj genialna ze swoimi tekstami: "moja stuknięta projektantka", "gdyby tu chodziło tylko o ciebie (do Amber), to osobiście odstawiłabym cie gdzieśtam (pewnie to była jakaś nazwa więzienia)" i o gazetach od Los Angeles do Timbuktu :D :D :D
Jestem przekonany, że Stephani bedzie chciala to dlatego wlasnie zatuszować, Sally jest genialna, ale mina Stephy jak Sally ją zaszantażowała piękna :D Chociaż z drugiej strony myślałem, ze się przyjaźnią :twisted:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Pottermaniack pisze:Jego Ridżowatość został wywalony z domu :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dobre, szczególnie, że do dom Taylor :lol:

Amber już chyba sama nie wie co ma robić, totalnie się w tym wszystkim pogubiła.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Damians pisze:Amber już chyba sama nie wie co ma robić, totalnie się w tym wszystkim pogubiła.
Przecież ona jest ciągle zagubiona :roll:

Brooke bardzo dobrze postąpiła najpierw stanowcza rozmowa z Amber ,a potem z Ridge'm . Choć uważam ,że rozwód nie wchodzi w grę. Bridget sama powiedziała że otwiera nowy rozdział w swoich życiu z Nick'iem. A Ridge nie da za wygraną i będzie robił wszystko aby nie stracić Logan.
Bic

Post autor: Bic »

Morgan DeWitt is back in town!
Tylko Chuck Norris wie ile jest odcinków "Mody na sukces".
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Świetne odcinki :) Forresterowie potępili Amber za pierwsze zdjęcie, a teraz powtarzają jej wypowiedzi słowo w słowo! :roll: Przynajmniej teraz potępili Ridge'a za ten kazirodczy pocałunek. A do tego Forrester oberwał od Nick'a :twisted: Mam nadzieję, że to omdlenie to objaw trwałego uszkodzenia mózgu ( chociaż Ridż mózgu nie ma :P ) lub chociaż amnezji.

Drugi odcinek świetny- MORGAN IS BACK! Po świetnym wątku Amber-Bridget-Ridge szykuje się kolejny bardzo dobry, w końcu DeWittpotrafi namieszać :)
Mikiks

Dokładnie, wszyscy jadą po Amber, ale przecież ona miała racje! Gdyby Ridż i Bridget byli w porzadku, to oczywiście, że wszyscy mogliby się wydzierać na Amber, która w takim wypadku racji by nie miała. Ale ma więc nie ma co gdybać.
Morgan kapitalna :)
Ridż dobrze, że dostał od wszystkich baty, szczególnie fajnie mu powiedział Eryk, że nic nie robi, tylko się kłóci i rozstawia ludzi po kątach, tak jak Thorne'a, Eryka, Brooke, Bridget i Nicka. W ogóle Ridge nie ma żadnych przyjaciół :D Dobrze powiedziane: "z nim jest coś nie tak" :D :D :D
I bardzo szkoda, że z Bridget zrobili taką głupia, tępą szprotkę... :roll:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

1. Dzisiaj z Brooke wyszedł cały egoizm, jaki w niej jest. Jęcząc do Hectora, że Ridge skrzywdził Bridget, jej ukochaną córkę, dzieciątko najwspanialsze, jak on mógł to zrobić jej drogiemu dziecku, tak naprawdę aż krzyczała : "jak mógł to mnie zrobić!!!, kij z Bridget ale mnie???".Pewnie czuje się skrzywdzona, ale niech nie pozoruje tego krzywdą Bridget.
Sama bezlitośnie chodziła do wyra regularnie z Deaconem, a teraz śmie żalić się, że JEJ córka z JEJ mężem?
Do tego ona, Która-Zawsze-Kieruje-Się-Uczuciami, sercem, emocjami itp nie potrafi zrozumieć sytuacji w jakiej Ridge pocałował Bridget?Nie potrafi zrozumieć skąd ta czułość wypłynęła?Najwidoczniej dla niej istnieje bliskość i czułość jedynie w aspekcie erotycznym. W tej całej akcji jestem za Nietoperem.

2. Morgan chyba przedobrzyła, mówiąc, że uporała się ze swoimi WSZYSTKIMI demonami. Został jej taki jeden, który będzie jej dalej przeszkadzał. Stephanie ::jezyk::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Jadą po Amber , ponieważ mogła doprowadzić do śmierci Bridget bądź Ridge . Poza tym co udowodniła ,że Ridge kocha Bridget , kto w to wierzy :?: Przecież nie zostawie swojej miłości dla Bridget . A może to Bridget kocha Ridge :?: Przecież ta ma już nowego faceta - Nick Marone .
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Tiril pisze:1. Dzisiaj z Brooke wyszedł cały egoizm, jaki w niej jest. Jęcząc do Hectora, że Ridge skrzywdził Bridget, jej ukochaną córkę, dzieciątko najwspanialsze, jak on mógł to zrobić jej drogiemu dziecku, tak naprawdę aż krzyczała : "jak mógł to mnie zrobić!!!, kij z Bridget ale mnie???".Pewnie czuje się skrzywdzona, ale niech nie pozoruje tego krzywdą Bridget.
Sama bezlitośnie chodziła do wyra regularnie z Deaconem, a teraz śmie żalić się, że JEJ córka z JEJ mężem?
Do tego ona, Która-Zawsze-Kieruje-Się-Uczuciami, sercem, emocjami itp nie potrafi zrozumieć sytuacji w jakiej Ridge pocałował Bridget?Nie potrafi zrozumieć skąd ta czułość wypłynęła?Najwidoczniej dla niej istnieje bliskość i czułość jedynie w aspekcie erotycznym. W tej całej akcji jestem za Nietoperem.

2. Morgan chyba przedobrzyła, mówiąc, że uporała się ze swoimi WSZYSTKIMI demonami. Został jej taki jeden, który będzie jej dalej przeszkadzał. Stephanie ::jezyk::
Strasznie podoba mi się twoje podsumowanie odcinka, Tiril. :: bow ::
Mam wrażenie, że Amber i jej wyczyn zeszły dziś na dalszy plan, a na pierwszym planie był Ridge. Właściwie to zgadzam się z Nickiem - Ridge rzeczywiście przesadza i jest zbyt napuszony.
Świetnie, że Morgan wróciła. Liczę na ciekawe akcje z jej udziałem. Fajny ten wątek z Ridgem i jego głową - ciekawa jestem, co mu się stało i jak to się dalej potoczy. Chyba doznał urazu po małym tete-a-tete z Nickiem. ::jezyk::
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Szczerze to myślalem, że Morgan "wróci" bardziej efektownie. Ale odcinki super. Ostatnio wszyscy dostaja po gębie - najpierw Amber a teraz Ridge:) Tylko jemu to sie od tego uderzenia cos poprzestawiało. Widzi wszystko jak po pijaku.
Tomala

Post autor: Tomala »

Wiedziałem, że Morgan wróci, ale nie wiedziałem, że to już dziś. Fajna niespodzianka.
Ale mi się podobało jak wszyscy jechali po Ridżuniu. Wreszcie pożądnie dostał w dupę. Naprawdę czułem wielką satysfakcję jak Eryk i Nick po nim jeździli.
Plan Amber chyba naprawdę nie był taki głupi. Narazie, wszystko wskazuje na to, że się powiódł :twisted:
Zablokowany