Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Też spodziewałem sie bardziej efektownego powrotu Morgan. Przyznać muszę, że Sarah pięknie dziś wyszła. :D Kobieta z klasą. :lol:
Tak sobie myślę - Ridge dostał wstrząśnienia mózgu po tym uderzeniu Nick'a. Jednak należało mu się to, może dostał nauczkę za to swoje postępowanie. I co ważne, wszyscy przyznawali rację Amber. Choć nie wprost i chyba dziewczyna osiągnęła to co zamierzała, czyli upokorzenie Ridge'a.
Najlepiej byłoby gdyby Brooke nie słuchała nikogo i sama zdecydowała, czy ma wrócić do Ridge'a czy nie. To jej małżeństwo, a nie Stephanie czy Hector'a.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Super że wreszcie powróciła Morgan i teraz ma szansę na starcie z Brooke bo Taylor już dawno załatwiona przez Sheilę. Sarah Buxton ze swoim głosem jest świetna i ma teraz fajniejszą fryzurę. Jej powrót mogli zrobić trochę efektowniej. Nick nie źle przyłożył Ridge'owi, ale nie to jet powodem jego dolegliwości bo już wcześniej łapał się trochę za głowę i jak pamiętamy doznał urazu spadając do szybu. Stephanie fajnie mówiła do Brooke, ale w jej szczerość ciężko wierzyć bo ona zawsze mówi co jej pasuje do dane sytuacji. Ale wyjątkowo ładnie wyglądała w tym ubraniu, Brooke też. Interesująca jest też relacja Brooke-Hector, ogólnie ciekawe odcinki. :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Bic

Post autor: Bic »

To było dobre

Dzwoniła Brooke
Brooke ?
Twoja żona
Kto ?

Morgan zachowała się jak dobra przyjaciółka. Nie widać do tej pory że chce wykorzystać sytuację. Ale okoliczności są coraz bardziej kuszące.

[ Dodano: 2009-04-03, 16:55 ]
Sorry, Brooke, Ridge is unavailable

Morgan ma plan dotyczący jej i Ridge'a
Tylko Chuck Norris wie ile jest odcinków "Mody na sukces".
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Morgan to jednak prawdziwa wariatka :mrgreen: :lol:
Niby wyleczona itd., a tu już porywa biednego, nieświadomego Ridge'a i wylatuje Bóg wie gdzie. Jak można dzwonić do biura turystycznego i do słuchawki mówić "Kocham cię Ridge"? :lol: :mrgreen:
Bardzo ciekawy wątek mamy :)

I Ridge'owi wyświetla się Brooke, kiedy ta do niego dzwoini. Aż za nowocześnie, jak na Modę :lol: :P
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

:shock: Nawet mój telefon nie ma takiej opcji, takie rzeczy to tylko w Modzie ::jezyk::

Morgan najpierw była dla Ridgea taka dobra, zajeła się nim i chciała pomóc, to było zaskakujące bo nie taką kobietę znam ale oczywiście wszystko się zmieniło kiedy Morgan poczuła ,że w końcu może dopiąć ostatni guzik i może mieć Ridgea bo ten kompletnie nic pamięta.
Biedna Amber wszędzie jest traktowana jak intruz, najpierw Thorne i Darla naskoczyli na nią i powiedziele jej tyle złego a potem Thomas był taki oschły i Bridget która bulwersowała się jak tylko ją zobaczyła. Szkoda mi Amber ale spodziewałem się takich konsekwencji.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

:shock: Nawet mój telefon nie ma takiej opcji, takie rzeczy to tylko w Modzie ::jezyk::
To było samo zdjęcie, tak? Ja miałem już taką opcję w starej nokii 3200 :P

Szkoda mi Amber, ale cieszę się, że wreszcie może uwolni się od tej chorej rodziny i poszuka szczęścia gdzieś indziej. :wink:
Primok

Post autor: Primok »

Bic pisze:To było dobre
Dzwoniła Brooke
Brooke ?
Twoja żona
Kto ?
To było świetne - najbardziej mnie rozbawiło :mrgreen: . Kto to jest Brooke :shock: .
Damians pisze:I Ridge'owi wyświetla się Brooke, kiedy ta do niego dzwoini. Aż za nowocześnie, jak na Modę :lol: :P
To chyba nie było zdjęcie tylko video ::ke:: . Ostatnio przyszła nowoczesność do MnS, bo ten laptop to też nowej MnS-owej generacji, a jeszcze wcześniej mieliśmy wręcz futurystyczne sprzęty militarne, które używała Amber swojej akcji w górach :P .
Robi pisze:Brooke bardzo dobrze postąpiła najpierw stanowcza rozmowa z Amber ,a potem z Ridge'm . Choć uważam ,że rozwód nie wchodzi w grę.
Tutaj może i dobrze, ale ona juz dawna popełniła straszne błędy i ma za swoje. Jak można w ogóle rozmawiać ze swoim mężem, że nie ma więcej całować jej córki - przecież to jest chore. Jak dodać do tego to wszystko co Ridge zrobił Brooke we wczesniejszych latach to powinna już od razu w tym momencie stanowczo dać sobie z nim spokój. Powinna albo kazać Bridget się wyprowadzić, albo odejść od Ridge'a, a nie mała rozmowa i sobie żyli dalej, bo Ridge powiedział, że już nie będzie ::plask wczolo: .

Przypomnijmy sobie ile to różnych wypadków już miały postacie w MnS i żyją sobie dalej -Ridge także. Dawali sobie po mordzie z Thornem, Grantem, czy Deaconem, a teraz po jednym uderzeniu Nicka ma objawy i schorzenie, które ładnie opisała nam pani doktor Morgan, która zapewne w więzieniu pobierała wszelakie nauki, dorobiła się ładnego mieszkanka i sprzętu oraz jako była grypsiara jest mile widzianym gościem w Caffe Rouse - najbardziej eksluzywnym lokalu w LA :wink: .
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

a teraz po jednym uderzeniu Nicka ma objawy i schorzenie,
Tak, tylko, że kilka odcinków wcześniej Ridge uderzył mocno głową w skałę, kiedy spadał do szybu. Lekarz powiedział mu chyba, że przeżył wstrząśnienie mózgu i w najbliższym czasie musi na siebie uważać, dlatego uderzenie z pięści mogło wywołać takie objawy :wink:
Akurat pod tym względem mu współczuję, bo kiedyś też wdziałem identyczne "obrazy" jak on i nie jest to miłe uczucie . :P
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Damians pisze:Jak można dzwonić do biura turystycznego i do słuchawki mówić "Kocham cię Ridge"? :lol: :mrgreen:
Też mnie zastanowiło, komu ona to tam opowiada ::loll::
Marek Forrester pisze:Biedna Amber wszędzie jest traktowana jak intruz, najpierw Thorne i Darla naskoczyli na nią i powiedziele jej tyle złego a potem Thomas był taki oschły i Bridget która bulwersowała się jak tylko ją zobaczyła. Szkoda mi Amber.
Zasłużyła sobie na to w pełnej mierze.Dzisiaj mówiła coś do Bridget o tym, ze cel uświęcił środki. Wg mnie to już pomieszanie zmysłów. Zachwianie proporcji, i to mocne.Amber to emocjonalna kaleka.Ma poharataną i podartą psychikę. A jej odpowiedź na zarzut Bridget, że zniszczyła małżeństwo Brooke i Nietopera, o tym, że Brooke się podniesie z tego, tylko to potwierdziła. Jak dla mnie Amber prawie w ogóle nie różni się od Morgan. Zarówno pod względem rozmiarów obsesji, jak i wielkości zagrożenia dla otoczenia.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Primok pisze:To chyba nie było zdjęcie tylko video ::ke::
Primok, to było zdjęcie :P I jeszcze Brooke taka uśmiechnięta na nim :mrgreen:
Dawidek
Administrator

Na miejscu Thorne'a zrobiłbym podobnie. Wywaliłbym Amber z pracy. Po czymś takim można całkowicie stracić zaufanie nawet do najbliższej osoby. Po za tym zachował się przezornie - on buduje wizerunek firmy i posiadanie przestępcy w gronie pracowników nie przyniosłoby negatywne skutki dla SC.
W rozmowie z Bridget i Thomas'em Amber broniła się nieudolnie i w ogóle nie była przekonywująca.
Morgan z początku wydawała się być w porządku, nawet chciała zadzwonić po lekarza. Zrobiła błąd, że posłuchała Ridge'ai uległa mu. W takim stanie w jakim znajduje się Ridge to konsultacja lekarska jest wręcz niezbędna.
Podejrzewam, że Morgan zachowała sporą część funduszy po jej dochodach z pracy, jaką miała przed więzieniem. Być może jej majątek nie został skonfiskowany. Poziom zamożności pani DeWitt mnie nie dziwi.
Chyba w komórce Ridge'a było zdjęcie Brooke, nie video. Nie jestem jednak pewien na 100%. Zastanawia mnie tylko system głośnomówiący. Zazwyczaj trzeba go uruchomić przyciskiem, a tu Morgan od razu słyszy to co nagrała Brooke, bez przykładania telefonu do ucha.
Awatar użytkownika
Damians

Jakie nudne odcinki dzisiaj były ::kwasny::
Liczyłem na jakieś akcje z Morgan, a tu w kółko Nick, Bridget, Zębirez, nawet Thomas zrobił się już nudny. Jak był z Amber, to w każdej scenie się coś działo, a teraz :ziewam: Podobnie z Jackie, z Deacon;em sceny miała bardzo ciekawe, a teraz to się nawet nie chce komentować.
Tomala

Post autor: Tomala »

Faktycznie nic się dzisiaj nie działo.
Thomas niestety pocałował Caitlin ::kwasny:: Dziwne, że nie przeszkada mu, że wcześniej zostawiła go dla Ricka, a jak okazało się, że nic z tego nie wyjdzie to postanowiła wrócić do niego. Pewnie stwierdziła, że "lepszy rydz niż nic" :roll:
Dawidek
Administrator

Również spodziewałem sie akcji z Morgan.
Bridget jest ostrożna, w sumie jej się nie dziwię. Nadal sprawa romansu matki z Deacon'em rzuca cień. A Nick był związany z Brooke...Podobne obawy ma Jackie.
Wydaje mi się, że między Thomas'em a Caitlin zadziałało "stara miłość nie rdzewieje". W sumie cieszy mnie to, że oboje wrócili do siebie. Po tym wszystkim, co zrobiła Amber, to ona nie zasługuje na Thomas'a.
Odcinki - mało ciekawe.
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Ale dzisiaj była straszna nuda, miałem wyłączyć telewizor, myślałem ze nie wysiedzę.
Zablokowany