Bardzo podobają mi się Agnieszka ze Smosarskim jako para, jest między nimi chemia , fajnie ich się ogląda i Aga wraca na stałe do Polski
Bardzo ładna para z Bogny i Leszka. Tylko zastanawiam się jak ich wątek się teraz potoczy, skoro Zuzia, nie taka duża aby miec problemy w szkole, nie ma nikogo trzeciego, brak powiązania rodzinnego aby życ życiem innych . Podobnie widac, że scenarzysci nie mają żadnych pomysłów na Deptułę z Kaczorek i na Koziełłów i ten naciągay wątek na wynajęcie lokalu chyba tylko po to aby widzowie nie zapomnieli o tych postaci
A więc ta choroba Alicji to była "misja" ze strony TVP. Aby wszystkie kobiety poszły na badania, bo Alicja w Klanie gdyby dużej zwlekała to mogłaby umrzec
Mój ulubiony wątek czyli spiskowanie Edyty i Halszki. Ciekawe co wymyślą, pewnie finał tego zobaczymy tuż przed wakacjami. A i Edyta czyli Karina Kunkiewicz z odcinka na odcinek pięknieje! Czy w tym szpitalu psychiatrycznym maja jakieś zabiegi spa? Fajna była scena jak doktor spotkał Halszkę w sądzie. Ciekawe czy się zorientuje, że to jakby nowa wspólniczka Edyty. A i że wogóle nam pokazali sceny w sądzie i z samej rozprawy to szok!
Też mnie nie przekonuje big happy family z Kingą Robertem i dzieciakami. Sam Robert mnie nie przekonuje i również uważam , ze oon jest jakiś dziwny "nieklanowy"
Za niecały miesiąc ślub Eli i Jurka, a chyba w tym tygodniu 18-stka Macka Same imprezy.
Korepetytorka bierze od Bożeny za lekcje 32.50 zł aż sobie obliczyłem. A dziwne, że Bożena mówiła, że może nie zdac i to w kontekscie testu , którego przecież się nie da nie zdac. Wątek Maciek i molestowane dosc fajny. Niedługo się pewnie zacznie wojna o dziecko w wątku Czesi i Darka. A wogóle wątek z ta kochanką Darka urwany, Czesia na dobrą sprawę się nie dowiedziała o zdradzie. Pewnie wróci ten watek jak odzyskają małą.
A co do śmierci to może Stach, narazie tak ze scenariusza wynika