Ciekawa kobieta.
Bieżące odcinki cz. 1
Hmm.. jakoś wszyscy polubili Ambermailo pisze:Mhmm mi tez się jakoś ją dobrze ogląda:) Kojarzy mi się ona z taką matką-wieczną nastolatką, która nie chce dorosnąć i chodzi ze swoją córką na dyskoteki:) wiem że ona tego nie robi ale tak mi się kojarzy z zachowania:)B@r pisze:Powiem wam, że bardzo polubiłem postać mamy Amber.![]()
Ciekawa kobieta.
Uważam, że po Brooke to najlepiej zagrana rola
Ludzie! My pisaliśmy o MAMIE Amber!!Primok pisze:Hmm.. jakoś wszyscy polubili Ambermailo pisze:Mhmm mi tez się jakoś ją dobrze ogląda:) Kojarzy mi się ona z taką matką-wieczną nastolatką, która nie chce dorosnąć i chodzi ze swoją córką na dyskoteki:) wiem że ona tego nie robi ale tak mi się kojarzy z zachowania:)B@r pisze:Powiem wam, że bardzo polubiłem postać mamy Amber.![]()
Ciekawa kobieta.A na początku jak się pojawiła, to chcieli by jak najszybciej zniknęła z serialu
. A z Amber napewno jeszcze wiele wspaniałych scen, będzie można ją jeszcze bardziej polubić
.
Uważam, że po Brooke to najlepiej zagrana rola.
Przypominam tym, co to uważają, że Amber jest wspaniała, że kilka miesięcy temy okradła Brooke z biżuterii, bo za wszelką cenę chciała mieć pieniądze. I że to z jej winy Rick miał wypadek. Inna sprawa, że potem się zmieniła, gdyby nie przeszłość byłaby w porządku. A co do Raymonda to dokładnie - diabełmailo pisze:
Hmm.. jakoś wszyscy polubili AmberA na początku jak się pojawiła, to chcieli by jak najszybciej zniknęła z serialu
. A z Amber napewno jeszcze wiele wspaniałych scen, będzie można ją jeszcze bardziej polubić
.
Uważam, że po Brooke to najlepiej zagrana rolaLudzie! My pisaliśmy o MAMIE Amber!!
Samej Amber nadal nie cierpię chociaz trzeba przyznać że zmienia się na lepsze:0 Z kolei Raymond to w tym oknie wyglądał jak diabeł
Rick udaje się na poszukiwanie Amber. Brooke uważa, że Amber coś ukrywa. Dzieli obawami się z Thornem. Ma nadzieję, że Rick zastanie Amber w ramionach innego mężczyzny. Tymczasem Rick koniecznie chce poznać matkę Amber, ale ona dość niechętnie podchodzi do tego pomysłu.Raymond również zjawia się pod domem Tawny, ale w ostatniej chwili rozmyśla się i nie wchodzi do środka. Amber go dostrzega.
Tawny była dziś super, jak napisał mailo jak Peggy Bundy, zachowywała się jakby sama miała niewiele więcej lat niż Amber. Córeczka nie była zachwycona jej zachowaniem.
Tawny była dziś super, jak napisał mailo jak Peggy Bundy, zachowywała się jakby sama miała niewiele więcej lat niż Amber. Córeczka nie była zachwycona jej zachowaniem.
Nikt nie komentuje dzisiejszej obcisłej, różowej bluzki Kimberly
Jej fani nie oglądali dzisiaj odcinków?
Nie można było nie zauważyć jej podkreślonych kształtów
A zauważyliście że dzisiaj był chyba pierwszy odcinek w historii serialu kiedy Brooke i Taylor nie rozmawiały o Ridge'u?? (ani o niczym co jest z nim związane:) Śmieszne jak gawędziły sobie o Amber i udzielały porad. Dziwnie wygląda jak sobie nie docinają itp. Nalot rodzinki na końcu był fajny:) No i pojawiła się Becky (w końcu!)
A zauważyliście że dzisiaj był chyba pierwszy odcinek w historii serialu kiedy Brooke i Taylor nie rozmawiały o Ridge'u?? (ani o niczym co jest z nim związane:) Śmieszne jak gawędziły sobie o Amber i udzielały porad. Dziwnie wygląda jak sobie nie docinają itp. Nalot rodzinki na końcu był fajny:) No i pojawiła się Becky (w końcu!)
- Marek Forrester