Taniec z gwiazdami
Ostatnie wyznania Ibiszowej o jej zwiazku z "Krzysiem" były żalosne. Nie cierpię jej. Ma wizerunek podstarzałej, zakompleksionej baby z nieudanym małżeństwem, która robi z siebie ofiarę na oczach widzów i to jeszcze w takim programie;/ Poprzez występ w TZG dokonuje jakiejś publicznej psychoterapii i leczy się z kompleksów. Bleh:/
Mimo wszystko ta edycja jest lepsza od poprzedniej.
Mam nadzieję wkrótce ujrzec Dorotę Gardias jako tą , która odpada, bo jest bardziej przesłodzona od Marty Żmudy i po wynikach głosowania widac, że ludziom zaczyna to powoli przeszkadzac i na czele wysuwa się Monika Richardson, naturalna , piękna i co najważniejsze gwiazda. Medyński mógłby byc z nią w finale
Mam nadzieję wkrótce ujrzec Dorotę Gardias jako tą , która odpada, bo jest bardziej przesłodzona od Marty Żmudy i po wynikach głosowania widac, że ludziom zaczyna to powoli przeszkadzac i na czele wysuwa się Monika Richardson, naturalna , piękna i co najważniejsze gwiazda. Medyński mógłby byc z nią w finale
Ja teżmailo pisze:Ta jego tancerka jest zajebista. Ja to bym wysylał smsy na ta pare ale ze wzgledu na nią, chociaz to niby on jest gwiazdą:PDamians pisze:Też kibicuję Monice i Wojtkowi, który ma romans z tą swoją tancerką, Izabelą
Włączyłem dzisiaj tylko na końcówkę, by zobaczyć kto odpada i jestem w szoku - odpadł Paweł Nastula
. W "Tańcu z Gwiazdami" nie ma już gwiazdy. Zostali tylko: marny aktor, nikomu nieznany piosenkarz, gwiazdorząca dziennikarka, była żona dziennikarza i pogodynka. Równie dobrze do następnej edycji mogą wziąć ludzi z ulicy i wciskać ciemnocie kit, że to gwiazdy z USA przyleciały.
- Sexy Secret
- Marek Forrester
Najgorsze jest to , że prała brudy i przechodziła psychoterapię poprzez taki program. Niech już w końcu odpadnie po poza jej zakompleksionym charakterem, to boję się na nią patrzeć, taka jest straszna.Goku pisze:Wyjątkowo się z tobą zgodzę. Nie wiem jakim cudem ta Ibiszowa w ogóle tam jest...Sexy Secret pisze:Szkoda że Paweł odpadł , powinna odpaść Ibiszowa.
Nikomu nie kibicuję, ale moim zdaniem wygra Richardson.
Widać, że nawet na forum ta edycja nie wzbudziła żadnych emocji
Najlepszy w całej edycji był chyba wykon Lenki tej piosenki z reklamy TVN i wyjście do niej jury.
A dane mówią, że Średnia oglądalność wszystkich odcinków dziewiątej serii tanecznego show wyniosła 2,5 mln widzów, przy średnich udziałach w widowni na poziomie 16,5 proc., czyli porażka.
Zobaczymy, kto wystąpi w kolejnej edycji.
Najlepszy w całej edycji był chyba wykon Lenki tej piosenki z reklamy TVN i wyjście do niej jury.
A dane mówią, że Średnia oglądalność wszystkich odcinków dziewiątej serii tanecznego show wyniosła 2,5 mln widzów, przy średnich udziałach w widowni na poziomie 16,5 proc., czyli porażka.
Zobaczymy, kto wystąpi w kolejnej edycji.