Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ostatnie wyznania Ibiszowej o jej zwiazku z "Krzysiem" były żalosne. Nie cierpię jej. Ma wizerunek podstarzałej, zakompleksionej baby z nieudanym małżeństwem, która robi z siebie ofiarę na oczach widzów i to jeszcze w takim programie;/ Poprzez występ w TZG dokonuje jakiejś publicznej psychoterapii i leczy się z kompleksów. Bleh:/
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja nawet tego nie widziałem. Ta edycja jest już tak nudna, że jedynie mam włączony telewizor, a na kompie robię inne rzeczy i właściwie ten telewizor to tylko sobie jest włączony, a ja nawet już nie zerkam na oceny. Jedynie patrzę kto odpada.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Mimo wszystko ta edycja jest lepsza od poprzedniej.
Mam nadzieję wkrótce ujrzec Dorotę Gardias jako tą , która odpada, bo jest bardziej przesłodzona od Marty Żmudy i po wynikach głosowania widac, że ludziom zaczyna to powoli przeszkadzac i na czele wysuwa się Monika Richardson, naturalna , piękna i co najważniejsze gwiazda. Medyński mógłby byc z nią w finale
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Też kibicuję Monice i Wojtkowi, który ma romans z tą swoją tancerką, Izabelą :P
Awatar użytkownika
mailo

Damians pisze:Też kibicuję Monice i Wojtkowi, który ma romans z tą swoją tancerką, Izabelą :P
Ta jego tancerka jest zajebista. Ja to bym wysylał smsy na ta pare ale ze wzgledu na nią, chociaz to niby on jest gwiazdą:P
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

mailo pisze:
Damians pisze:Też kibicuję Monice i Wojtkowi, który ma romans z tą swoją tancerką, Izabelą :P
Ta jego tancerka jest zajebista. Ja to bym wysylał smsy na ta pare ale ze wzgledu na nią, chociaz to niby on jest gwiazdą:P
Ja też :oops: Piękna jest. :serce: Oby była również w kolejnych edycjach. Poodobnie Krzysiek ten od Moniki, fajny gość, choć ten już tanczył wcześniej z Wagner
Goku

Post autor: Goku »

Włączyłem dzisiaj tylko na końcówkę, by zobaczyć kto odpada i jestem w szoku - odpadł Paweł Nastula :shock:. W "Tańcu z Gwiazdami" nie ma już gwiazdy. Zostali tylko: marny aktor, nikomu nieznany piosenkarz, gwiazdorząca dziennikarka, była żona dziennikarza i pogodynka. Równie dobrze do następnej edycji mogą wziąć ludzi z ulicy i wciskać ciemnocie kit, że to gwiazdy z USA przyleciały.
Tomala

Post autor: Tomala »

Mnie ten program już totalnie nudzi. Oglądam już tylko jednym okiem, albo nawet połową oka. Gwiazd jest bardzo niewiele. Powiedziałbym, że jeszcze z tych co zostali to jedyną gwiazdą jest Monika Richardson. Wkońcu jej "Europa da się lubić" (czego nienawidziłem), niegdyś była bardzo popularna.
Awatar użytkownika
Damians

Kibicuję Monice i Ibiszowej, która w tym programie przeszła metamorfozę.

Tyszkiewiczowa po raz pierwszy od wszystkich edycji założyła coś innego, od tej swojej czarnej koszuli i wymiętolonej chustki :shock: :lol:
Awatar użytkownika
Sexy Secret

Post autor: Sexy Secret »

Szkoda że Paweł odpadł , powinna odpaść Ibiszowa.
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.
Goku

Post autor: Goku »

Sexy Secret pisze:Szkoda że Paweł odpadł , powinna odpaść Ibiszowa.
Wyjątkowo się z tobą zgodzę. Nie wiem jakim cudem ta Ibiszowa w ogóle tam jest...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Może takim cudem ,że świetnie bawi się tańcem i bije od niej energia i radość kiedy tańczy :mrgreen:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ja też jestem w szoku, że Nastula odpadł. Gdy zostały dwie zagrożone pary, to byłam pewna, że odpadnie Ibiszowa i miałam taką nadzieję co do niej. Szkoda, bo jej nie lubię. Ja kibicuję Dorocie Gardias, Monice Richardson i Jayowi Delano.
Awatar użytkownika
mailo

Goku pisze:
Sexy Secret pisze:Szkoda że Paweł odpadł , powinna odpaść Ibiszowa.
Wyjątkowo się z tobą zgodzę. Nie wiem jakim cudem ta Ibiszowa w ogóle tam jest...
Najgorsze jest to , że prała brudy i przechodziła psychoterapię poprzez taki program. Niech już w końcu odpadnie po poza jej zakompleksionym charakterem, to boję się na nią patrzeć, taka jest straszna.
Nikomu nie kibicuję, ale moim zdaniem wygra Richardson.
Awatar użytkownika
Damians

Widać, że nawet na forum ta edycja nie wzbudziła żadnych emocji :lol:
Najlepszy w całej edycji był chyba wykon Lenki tej piosenki z reklamy TVN i wyjście do niej jury.

A dane mówią, że Średnia oglądalność wszystkich odcinków dziewiątej serii tanecznego show wyniosła 2,5 mln widzów, przy średnich udziałach w widowni na poziomie 16,5 proc., czyli porażka.
Zobaczymy, kto wystąpi w kolejnej edycji.
ODPOWIEDZ