Bieżące odcinki cz. 1
- Adex-fan Brooke
Ten playback i jego miny nie wyszły, ale sama piosenka jest ładna, śpiewa ok, tylko nie należy a niego patrzeć bo śmiać się chce 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
A mnie się chce śmiać, jak wszyscy ciągle powtarzają, że Brooke i Ridge przeszli piekło, żeby być razem. To piekło to niby wszystkie piękne chwile które Nietoper spędził z Taylor, całe rodzinne szczęście, i wszystkie związki Brooke w których była szczęśliwa (bo przecież każdy facet był tym którego szukała całe życie)?Adex-fan Brooke pisze: bo śmiać się chce
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Sad but true
- Adex-fan Brooke
Właśnie że Taylor i Ci inni to nie było to więc nazywają ich piekłem
A tak konkretniej to chodzi o masę intryg i nieporozumień lub nawet zagrożenie życia ze strony Sheili.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Idąc takim tokiem myślenia to wszyscy tam od początku serialu i jeszcze wcześniej przeżywają piekło. Całe ich życie to jedno wielkie piekło.Adex-fan Brooke pisze:Właśnie że Taylor i Ci inni to nie było to więc nazywają ich piekłemA tak konkretniej to chodzi o masę intryg i nieporozumień lub nawet zagrożenie życia ze strony Sheili.
I dalej idąc tym samym tokiem rozumowania, ja też przeżyłam piekło, żeby wreszcie napisać tego posta, bo w moim życiu też było kilka nieciekawych wydarzeń.
Sad but true
Sad but true
Świetnie to ujęłaś najwyraźniej Ridge stracił pamięć dużo wcześniej.A mnie się chce śmiać, jak wszyscy ciągle powtarzają, że Brooke i Ridge przeszli piekło, żeby być razem. To piekło to niby wszystkie piękne chwile które Nietoper spędził z Taylor, całe rodzinne szczęście, i wszystkie związki Brooke w których była szczęśliwa (bo przecież każdy facet był tym którego szukała całe życie)?
Zastanawia mnie dlaczego twarz Bridgett, kiedy leżała z Nickiem w łóżku tak bardzo się świeciła.
-
Dawidek
- Administrator
Nick sie postarał, i to bardzo. Ale zastanawiam się, kiedy on zdążył zapalić wszystkie świece w swojej łodzi. Chyba nie zapalił przed wyjściem na kolację, inaczej jego łajba poszłaby z dymem.
Nawet o przenośny kominek się postarał.
Ridge sie nie zmienił, nic a nic. Nadal jest zadufany w sobie. Wybiórcze wspomnienie, że go Nick uderzył i już leci, nawet nie próbował dociec, dlaczego on to zrobił. . Wiadomo, że Nick go uderzył, nie mając zamiaru mu nic zrobić, w ten sposób chciał mu dać nauczkę, żeby nie zachowywał się tak, jak to było wcześniej. A teraz jeszcze Brooke puściła w niepamięć jego akcje z Bridget, to może czuć się na nowo bezkarny. Nick mógł nie atakować w Ridge'a, mógł mu dopiec inaczej, ale nie wiem czy by to coś dało.
Ridge sie nie zmienił, nic a nic. Nadal jest zadufany w sobie. Wybiórcze wspomnienie, że go Nick uderzył i już leci, nawet nie próbował dociec, dlaczego on to zrobił. . Wiadomo, że Nick go uderzył, nie mając zamiaru mu nic zrobić, w ten sposób chciał mu dać nauczkę, żeby nie zachowywał się tak, jak to było wcześniej. A teraz jeszcze Brooke puściła w niepamięć jego akcje z Bridget, to może czuć się na nowo bezkarny. Nick mógł nie atakować w Ridge'a, mógł mu dopiec inaczej, ale nie wiem czy by to coś dało.
Ciekawie się na zmianę oglądało sceny łóżkowe Ridge'a&Brooke i Nick'a&Bridget
Ciekawi mnie dlaczego teraz nagle Eryka ogarnęły wątpliwości co do Nick'a. Przecież wcześniej nic do niego nie miał.
Bardzo miło patrzyło się na Stephanie w tak dobrych stosunkach z Brooke, ale jak nas nauczyło doświadczenie, zapewne nie potrwa to wiecznie
Ciekawi mnie dlaczego teraz nagle Eryka ogarnęły wątpliwości co do Nick'a. Przecież wcześniej nic do niego nie miał.
Bardzo miło patrzyło się na Stephanie w tak dobrych stosunkach z Brooke, ale jak nas nauczyło doświadczenie, zapewne nie potrwa to wiecznie
Najlepsze było zapalenie kominka przy pomocy pilota:P Nagle wszyscy zainteresowali się tym , że Bridget nie nocowała w domu i ze spędziła noc z Nickiem jakby to było wydarzenie roku. Reakcja rodzinki na ślub bardzo mnie zaskoczyła. Nikt jakoś nie mówił, że to np jeszcze zbyt wcześnie itp, Stefa tylko :"Gratulacje" czy coś w tym stylu, Ercik tam chwilę pomarudził a dosłownie po kilku sekundach już wszyscy skupili się na Ridgeu i tym, że pojachał rozprawić się z Nickiem. Jakoś sztucznie to wyszło, pewnie później będzie jakaś rozmowa Bridget i Brooke na ten temat.
Dokładnie - aż nie chce mi się tego komentować.mailo pisze:Jakoś sztucznie to wyszło
Chciałbym zobaczyć Bridget i Nicka chociaż za kilka lat, czy nadal będą mówić to samo
Też mnie zastanowiło, kiedy powiedziała, że "zna swoje serce". Jak wiemy z historii, to chyba nie do końca tak jestPrimok pisze:Dokładnie - aż nie chce mi się tego komentować.mailo pisze:Jakoś sztucznie to wyszło
Chciałbym zobaczyć Bridget i Nicka chociaż za kilka lat, czy nadal będą mówić to samo. Bridget nagle jaka pewna swoich uczuć, mówi, że zawsze wie co czuje i jest tego pewna. Przecież nikt kto oglądał wcześniejsze jej związki z Deaconem, Oscarem, czy Ridgem w to chyba nie wierzy
. Bridget jest fajna, ale przy Nicku ją ogłupili.
I jeszcze to, kiedy mówiła Nickowi, że wcześniej nie wiedziała co to namiętność. Czego jak czego, ale namiętności i pasji Deaconowi odmówić nie można przecież.
Sad but true
Sad but true
Ridge moim zdaniem przesadza. Jak można wyciągać jakieś brudy z przed dwóch lat na światło dzienne, tylko dlatego, że jest zazdrosny o Bridget?
Bo jakoś wcześniej Ridge'owi nie przeszkadzało, że Nick "zgwałcił" Brooke, dopiero teraz przeszkadzać, kiedy Nick może mu zabrać Bridget...
Tak a propos - jak Ridge może pamiętać to, co sobie dziś przypominał z Porto Vista, kiedy on wtedy "nie żył"? Przecież nie podglądał Brooke i "Nick'a w tym domku?
Szkoda mi było dziś Bridget - taka była szczęśliwa, a Ridge tak ją zgasił na końcu drugiego odcinka. Mama nadzieję, że Bridget powie mu, żeby się odwalił i nie wtrącał do jej życia, bo jest już dorosła, a on nią nie rządzi.
Tak a propos - jak Ridge może pamiętać to, co sobie dziś przypominał z Porto Vista, kiedy on wtedy "nie żył"? Przecież nie podglądał Brooke i "Nick'a w tym domku?
Szkoda mi było dziś Bridget - taka była szczęśliwa, a Ridge tak ją zgasił na końcu drugiego odcinka. Mama nadzieję, że Bridget powie mu, żeby się odwalił i nie wtrącał do jej życia, bo jest już dorosła, a on nią nie rządzi.
Nietoper jest taki zabawny
"Nie wyjdziesz za Nicka" A co on może? Biedactwu się chyba od tych wszystkich wstrząsów juz całkiem poprzestawiało. Na nowo teraz przeżywa to, co już bylo i wszyscy juz o tym zapomnieli. Z tym gwałtem to wystrzelił jak potłuczony:/ Wszyscy wiedzą, że tak nie było.
Amber tłumaczy się jak zawsze, że jest zagubiona itp Przyznała nawet ze sama nie wie kim jest. Bardzo to pokrętne.
Amber tłumaczy się jak zawsze, że jest zagubiona itp Przyznała nawet ze sama nie wie kim jest. Bardzo to pokrętne.