Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

I Olka nie będzie walczyc o profesora :| Szkoda, bo ciekawy wątek mógłby byc. W rodzinie Lubiczów chyba Monika tylko ta z charakterem
Za to bardzo mi się podoba zemsta Donaty na Jacku już przyczyniła się do jego zwolnienia, nie wstawiła się za nim u prezesa. A jak sama mówi to dopiero początek :twisted: Ona robi aktualnie wiecej złego niż Halszka z Edytą razem wzięte. :P
Fajny wątek z testami gimnazjalnymi, zupełnie dwa skrajne nastawienia Kamilki i Bozenki. Ale Kamilka mówiła Jurkowi, że trzeba zdobyc jakąs minimalną ilosc punktów z testu aby zdac.Czy ona jest nierzytomna. Bożena wszystko widzom opowiedziała o nowej rekrutacji w rozmowie z Agą.Jaka misja :P Dziś imieniny Jurka :mrgreen: Oby nam pokazlai 18-stkę Macka i już się nie mogę doczekac ślubu
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Tkk_Bolly pisze:Fajny wątek z testami gimnazjalnymi, zupełnie dwa skrajne nastawienia Kamilki i Bozenki.
Wy też macie wrażenie, że Bożenka zda testy a Kamilka nie?:) Dlatego , że jest zbyt pewna siebie.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

mailo pisze:
Tkk_Bolly pisze:Fajny wątek z testami gimnazjalnymi, zupełnie dwa skrajne nastawienia Kamilki i Bozenki.
Wy też macie wrażenie, że Bożenka zda testy a Kamilka nie?:) Dlatego , że jest zbyt pewna siebie.
Tak. I jak dobrze pójdzie, to Kamila da jeszcze nieźle popalić Chojnickim jako nastolatka, charakterna jest:)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Gimnazjalny egzamin się zdaje tu liczy się tylko ile punktów się zdobędzie więc Kamila ewentualnie może dostać mało punktów. Ale ja myśle ,że pomimo jej charakteru to ona jest dość mądra i spokojna więc myśle ,że problemów nie będzie z jej wychowaniem.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Marek Forrester pisze:Gimnazjalny egzamin się zdaje tu liczy się tylko ile punktów się zdobędzie więc Kamila ewentualnie może dostać mało punktów. Ale ja myśle ,że pomimo jej charakteru to ona jest dość mądra i spokojna więc myśle ,że problemów nie będzie z jej wychowaniem.
No faktycznie nie mialem na mysli , że nie zda, tylko że nie dostanie się do tej szkoły co mówiła. Chociaz jak to ma byc sportowa to nie wiadomo czy bedą sie tak czepiać testów.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

No właśnie, jeszcze raz trzeba podkreślić, że testów gimnazjalnych nie da się nie zdać. A w Klanie wprowadzają ludzi w błąd. Kamila idzie do szkoły sportowej, to tam na pierwszym miejscu będą patrzyli na wyniki w sporcie, a w pływaniu jest najlepsza w całym gimnazjum, jak sama powiedziała, także na pewno ja przyjmą.

Też zwróciłem uwagę na te dwie skrajności - Bożenka i Kamila. Ale w ogóle one są w tym samym wieku, ale Bożena z wyglądu dalej kojarzy mi się z dzieckiem, natomiast Kamila to już kobieta.

Donata nie wiadomo kiedy stała się czarnym charakterem :D :mrgreen:

Jacek z tymi kapciami wyjętymi z walizki mnie rozwalił ::cojest:: ::loll:: ::plask wczolo: ::plask wczolo: Moja ciotka też zawsze nosi kapcie w torebce, zawsze się z niej smieje z tego :mrgreen: Dla mnie to jest lekko chore :lol:
Goku

Post autor: Goku »

Damians pisze:Też zwróciłem uwagę na te dwie skrajności - Bożenka i Kamila. Ale w ogóle one są w tym samym wieku, ale Bożena z wyglądu dalej kojarzy mi się z dzieckiem, natomiast Kamila to już kobieta.
A według mnie właśnie na odwrót. Jak widzę czasem jakiś odcinek "Klanu" to stwierdzam, że Bożenka wygląda zwyczajnie jak 16-latka, a Kamila? W życiu bym nie powiedział, że ona jest rok starsza ode mnie! Już prędzej myślałbym, że jest młodsza xD.
Awatar użytkownika
Damians

Goku, musiałeś ją widzieć dawno temu :P Wczoraj niczym nie różniła się od dziewczyn z mojego liceum :)
Primok

Post autor: Primok »

Tkk_Bolly pisze:Oby nam pokazlai 18-stkę Macka
Pokażą :wink: .
Damians pisze:Goku, musiałeś ją widzieć dawno temu
Faktycznie chyba dawno - ostatnio Kamila bardzo wydoroślała :wink: .
Awatar użytkownika
Damians

Żenada!
Już w pierwszym momencie, jak oglądałem zdjęcia ze ślubu Jurka i Eli ( który już jutro! ) żakiet Grażynki wydał mi się dziwnie znajomy. I proszę, to stary, znoszony żakiet, miała go w JOŚ podczas śpiewania piosenki Izy Trojanowkskiej, to było wieki temu!!!
Od dawna wiadomo, że aktorzy w Klanie noszą swoje ubrania, ale przynajmniej raz na 10 lat, jak zdarza się tam jakiś ślub, to mogliby trochę odświeżyć garderobę. Aż dziw, że Ela sobie kupiła coś nowego, a nie jest w tym swoim błękitnym kostiumie :lol:

Obrazek
Obrazek

A ostatnio Ciocia Stasia znowu mnie powaliła na kolana :mrgreen:
"Bożesz Ty mój, gdybym ja umiała pisać książkę, to Bożesz Ty mój, taką bym napisała i sprezentowała Eli, że CAŁY ŚWIAT!" :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

A czemu Dorotka jest na tym zdjęciu taka zła :!: Czyżby zazdrościła Eli i Jurkowi :twisted:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Ten ślub to chyba największe rozczarowanie w historii Klanu :shock: :evil: ::kwasny::
Ile nam w sumie pokazali tej uroczystości? Z pięć minut? ::plask wczolo: Minuta na przygotowania, minuta na przysięgę, minuta na wyjście z urzędu i minuta na wesele, to nawet jeszcze mniej ::plask wczolo: ::kwasny::
A tak przez cały odcinek pokazywali nam, jak Czesia szykuje śniadania, jak Czesia szykuje obiad, jak Surmaczowa szykuje obiad, jak Surmaczowa wybiera ciastka do kawy ::kwasny::

W sumie, jakby w poniedziałek Ciocia Stasa powiedziała "Bożesz Ty mój, co to był za piękny ślub", to wyszłoby na to samo ::loll::

Ale Ela, jako jedyna ze wszystkich ładnie wyglądała :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ja też jestem bardzo zaskoczony ,że jak już wzieli się za takie sceny nie zrobili ich w pełnym wymiarze ale to i tak sukces, za jakieś 10 lat pewnie takie uroczystości bedą miały więcej czasu w odcinku.

Czyżby Beatka miała nowego faceta! Kolejny facet kolejne dziecko :?:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Zgadzam się - ten ślub to porażka ::plask wczolo:
Myślałam, że trochę więcej pokażą z samego wesela ::jezyk:: A oni pokazali malutki fragmencik i to do tego nie, jak ludzie się bawili, tylko rozmowę Krystyny i Moniki na temat jedzenia xD W ogóle kiepskie to wesele ::jezyk:: Bez życia, smętne, jak na stypie ::ke:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Damians

kimberly1990 pisze:Krystyny i Moniki na temat jedzenia xD W ogóle kiepskie to wesele ::jezyk:: Bez życia, smętne, jak na stypie ::ke:: ::jezyk::
No ale jakiego jedzenia, Krysia jadła łososia :mrgreen:
A taniec Stasi i Jeremiaszka, to faktycznie, jak na jakiejś stypie :lol:
ODPOWIEDZ