Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Bic

Post autor: Bic »

Taylor nie żyje już od kilkunastu lat (mniej więcej po wieku dzieci można wywnioskować). I nagle Ridge twierdzi że ją widzi. Miał wstrząs mózgu i kto wie czy to nie obrazy z przeszłości powracają.

Jedno jest pewne. Ktoś nie chce żeby "lady in pink" ujawniła swoją tożsamość. Przerwane połączenie i porwanie spod płotu.

[ Dodano: 2009-04-23, 23:58 ]
Oglądam teraz dzisiejszą modę na sukces (nagrałem sobie)

I widzę taką scenę.

Kobieta w różowym patrzy na Thomasa i na bliźniaczki (Stefy i Phoebe) i w jej oku pojawia się łza.
Tylko Chuck Norris wie ile jest odcinków "Mody na sukces".
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

bic a może wrzucisz na YT skoro nagrałes?
Bic

Nie bo już skasowałem. W sumie to miałem to nagrane na dekoderze UPC ponieważ mam nastawione nagrywanie odcinków MNS w przypadku kiedy nie ma mnie w domu.

Tak jak mówię obejrzałem to sobie jeszcze raz i tak właśnie było. Czy ktoś z was to też zauważył ? A może nie oglądacie uważnie.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

mailo pisze:
Pottermaniack pisze:Taylor żyje?!?!?!??! :shock: :shock: :shock:

Jak to możliwe?! Przecież ona umarła, zakopali jej ciało :shock:
Ale ty jestes śmieszny:) Przecież sam o tym już dawno pisaleś w dziale spoilerowym:D a teraz - szok ? :wink:
Ale to jest dział niespoilerowy i czytają go osoby, które spoilerów nie znają :wink: A ja tak bym właśnie zareagował, gdybym nie wiedział, co się stanie w przyszłych odcinkach.

Bell zrobił bardzo dobrze, postarzając bliźniaczki. W końcu będzie można im dać jakiś wątek i urozmaicić akcję.
Bic

Pottermaniack pisze:Bell zrobił bardzo dobrze, postarzając bliźniaczki. W końcu będzie można im dać jakiś wątek i urozmaicić akcję.
To była jedna z jego ostatnich decyzji.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Kto jest ciekawy zobaczyć jutro Taylor w stanie rozkładu? :zeby: jak to powiedział ktoś w B&B brakowało tylko nekrofilii ::rad:: Kto w ogóle nie zna spoilerów? ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Ridge naprawdę oszalał! Chce rozkopać grób Taylor! :shock: To jest świętokradztwo, nie mówiąc o tym, że to ochydne...

Ta sprawa jest bardzo dziwna. Nikt nie zna tego lekarza, który wypisywał akt zgonu, nikt nie widział ciała... Do czasu, kiedy pojawiło się w trumnie.

Ta ostatnia scena przypominała horror, zamglony cmentarz, wycie psów...
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Nie rozumiem po co w ogóle cała ta zabawa w sztuczy podziw i szok, skoro wszyscy dobrze znają rezultat tego wątku z tobą, Pottermaniack na czele. Ten wątek był już tak wymaglowany przez wszelka już chyba prasę w kraju, strony internetowe itp, że naprawdę aż mnie śmieszy jak czytam że ktoś jest w szoku po tym jak 2 dni wcześniej w dziale spoilerowym napisał dokładnie odwrotność tego co tu.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ryan Lavery pisze:Nie rozumiem po co w ogóle cała ta zabawa w sztuczy podziw i szok, skoro wszyscy dobrze znają rezultat tego wątku z tobą, Pottermaniack na czele. Ten wątek był już tak wymaglowany przez wszelka już chyba prasę w kraju, strony internetowe itp, że naprawdę aż mnie śmieszy jak czytam że ktoś jest w szoku po tym jak 2 dni wcześniej w dziale spoilerowym napisał dokładnie odwrotność tego co tu.
Dokładnie mnie tez śmieszą takie osoby, hipokryzja rodem "nieboszczka" Taylor ::jezyk:: ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

He he dokładnie, tak samo jak każdy wiedział, że Taylor zostanie "zastrzelona" przez Carter, tak samo każdy wie, co wydarzy się jutro. Zresztą po co przeciągać, jutro dowiemy się, że Taylor....
Ostatnio zmieniony 2009-04-24, 21:10 przez Martin Rode, łącznie zmieniany 1 raz.
Bic

Powinni was zbanować za ujawnianie dalszych wątków
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Adex-fan Brooke pisze:
Ryan Lavery pisze:Nie rozumiem po co w ogóle cała ta zabawa w sztuczy podziw i szok, skoro wszyscy dobrze znają rezultat tego wątku z tobą, Pottermaniack na czele. Ten wątek był już tak wymaglowany przez wszelka już chyba prasę w kraju, strony internetowe itp, że naprawdę aż mnie śmieszy jak czytam że ktoś jest w szoku po tym jak 2 dni wcześniej w dziale spoilerowym napisał dokładnie odwrotność tego co tu.
Dokładnie mnie tez śmieszą takie osoby, hipokryzja rodem "nieboszczka" Taylor ::jezyk:: ::rad::
Wszyscy tacy wielcy niespoilerowcy, a niemal 99% pisze w spoilerowych.. ::loll::
Bic pisze:Powinni was zbanować za ujawnianie dalszych wątków
Tak, z pewnością. A gdzie kto coś ujawnił? Czytaj dokładniej a nie tak jak chcesz czytać.
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Powinni was zbanować za ujawnianie dalszych wątków
Ewentualnie dać ostrzeżenie, zresztą ja zrobiłem to świadomie.
Bic

Jeżeli ktoś nawet zna dalsze losy tego serialu to tu może udawać że wszystko co dzieje się na TVP jest dla niego zaskoczeniem. Ludzie co nie chcą znać przyszłości w MNS nie znają go z innych postów.

Jutro będą odcinki z 30 kwietnia i 1 maja 2005

a 29 kwietnia 2005 umarł William J. Bell
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Bic pisze:
a 29 kwietnia 2005 umarł William J. Bell
Oby polskie babcie zniosły lepiej te głupotę w obecnych odcinkach ::loll::
Zablokowany