Nie wiedziałem, że kiedy emitowano dzisiejszy odcinek, umarł pan Bell
Adex, to zabrzmiało tak, jakby tylko babcie oglądały ten serial, a jakoś się babcią nie poczuwam
Zmarł nie dzisiaj, a cztery lata temu. Dobrze zastosuję to co mówisz: zatem - jestem pewien, że Ridge widział Caroline!!! W końcu ona miała słabość do różowych strojów.Pottermaniack pisze:Ten temat czytają też osoby nie znające spoilerów. Ja staram się pisać tak, jakbym ich nie znał, więc postarajcie się z tego nie śmiać i zrobić to samo
A o wątku porozmawiać w dziale spoilerowym.
Nie wiedziałem, że dzisiaj umarł pan Bell[*]
http://www.youtube.com/watch?v=9OTTnlhBl2MPottermaniack pisze:Adex, to zabrzmiało tak, jakby tylko babcie oglądały ten serial, a jakoś się babcią nie poczuwam
Ha haRyan Lavery pisze:Zmarł nie dzisiaj, a cztery lata temu. Dobrze zastosuję to co mówisz: zatem - jestem pewien, że Ridge widział Caroline!!! W końcu ona miała słabość do różowych strojów.Pottermaniack pisze:Ten temat czytają też osoby nie znające spoilerów. Ja staram się pisać tak, jakbym ich nie znał, więc postarajcie się z tego nie śmiać i zrobić to samo
A o wątku porozmawiać w dziale spoilerowym.
Nie wiedziałem, że dzisiaj umarł pan Bell[*]
Może po prostu "dorosły" i nie wstydzą się takich tematów. Ale Brooke nadal mówi o nich "dziewczynki".tim pisze:Nawet nie zwróciłem uwagi na to hasło bliźniaczek. Może zostało źle przetłumaczone?
Ridge kilka razy powtórzył jedno zdanie Wiem co widziałem Odkopie grób zobaczy tam stertę kości ale przynajmniej będzie wiedział że grób nie jest pusty a to co widział to przewidzenie.Dawidek pisze:Największym idiotyzmem jest wizyta na cmentarzu - na pewno nie chciałbym się dokopać do czyjejś trumny.![]()
Zachowanie Ridge'a to nie tylko świętokradztwo, ale znieważenie zwłok. Przynajmniej w Polsce jest na to paragraf.
Nie wiem czy w Usa jest na to paragraf. Mam pytania czy grób Taylor znajduje się w tym ich prywatnych cmentarzu? O ile mnie pamięć nie myli to gdzieś tam mieli taki malutki rodzinny cmentarz ?Bic pisze:Ridge kilka razy powtórzył jedno zdanie Wiem co widziałem Odkopie grób zobaczy tam stertę kości ale przynajmniej będzie wiedział że grób nie jest pusty a to co widział to przewidzenie.Dawidek pisze:Największym idiotyzmem jest wizyta na cmentarzu - na pewno nie chciałbym się dokopać do czyjejś trumny.![]()
Zachowanie Ridge'a to nie tylko świętokradztwo, ale znieważenie zwłok. Przynajmniej w Polsce jest na to paragraf.