Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Bardzo się uśmiałem z tych odcinków bo:
-Taylor w poświacie i jakaś para wokół niej tak jakby smród z niej leciał
- Ridge wymienia jej wygląd i brakowało tylko aby wymienił usta nowe plus uważa że ona kiedyś była blond, może pomylił ją z Caroline?! ::loll::
- Taylor już coś ściemnia, bo to się nie trzyma kupy aby 2 miesiące była więziona, nagle wypuszczona, w końcu nie wiadomo czy wdzięczna Omarowi czy wkurzona na niego plus chyba myśli że czas stanął w miejscu, gadała bzdury
- No i to z obrączką "jak miło" hehe ::loll::
Ten wątek to największa porażka i wstyd dla fanów B&B, już ożywienie Macy było dnem, ale teraz to jeszcze gorzej
- i kto zakopał i kiedy grób z lalką?! ::rad::
I co robi Amber w czołówce?
Jak pierwszy raz zerkałem na te odcinki myślałem że to takie głupie że może znowu sen kilkuodcinkowy
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Adex-fan Brooke pisze:,- Ridge wymienia jej wygląd i brakowało tylko aby wymienił usta nowe ,
Adex właśnie mnie dlatego rozśmieszyło, kiedy powiedział "Ten piękny uśmiech" :o
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Pomijając już niezwykle dziwnie działającą służbę zdrowia i to w samych USA, gdzie nikt nie widzi jak wykrada się "omdlałą" według Omara pacjentkę.. i nie wiadomo kto stwierdził zgon. Od kiedy to w szpitalach stażyści stwierdzają i podpisują akty zgonu? Jeśli tak to równie dobrze ja bym mógł postwierdzać u kilku ludzi. Równie ciekawie jest zakładem pogrzebowym, skoro nie odróżnia się manekinów od zwłok. Jeszcze ciekawsza jest masowa ślepota i brak zmysłu czucia w ustach u Forresterów, gdzie nikt nie zorientował się, że całuje leżącą w trumnie lalkę z wosku. Ludzie!! W Madame Tussaud's są niemal identyczne figury do oryginałów, ale nie idzie ich nie odróżnić. :D
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ale Ridge widział zmutowaną Taylor już wcześniej , jako zjawe ,która nawiedziła Brooke ( dając jej powera do walki o Ridge ) Ridge ( aby nie tracił nadziei na szczęście ) i Jackie ( której nigdy nie widziała )
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Robi pisze:Ale Ridge widział zmutowaną Taylor już wcześniej , jako zjawe ,która nawiedziła Brooke ( dając jej powera do walki o Ridge ) Ridge ( aby nie tracił nadziei na szczęście ) i Jackie ( której nigdy nie widziała )
Biorąc pod uwagę, niekonsekwencje scenarzystów i wydarzenia, które dzieją się poza ekranem oraz fakt, że "zjawa"/duch/lalka (?) objawiła się tylko Brooke, Jackie i Ridge'owi, być może całą trójką coś wcześniej wciągnęli, czego nie widzieliśmy, i stąd po prostu te zwidy... No chyba, że podczas śpiączki Taylor wyszła z siebie i odwiedziła byłą rodzinkę by udzielić jej kilku rad. :D

A tak całkiem serio, to nie byłoby nic złego w powrocie Taylor, gdyby nie fakt w jaki sposób go dokonano i po raz który.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Co do mijającego czasu - patrzac na dzieci tay, 10 lat minęło spokojnie, z drugiej strony doc zginęła zaraz po urodzeniu Hope, a ta ma 4-5 lat. Ale czas w soapkach nigdy nie jest jednoznaczny :wink: .
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Zdaje mi się czy Ridge całkiem zapomniał powiedzieć Taylor o Bridget? Tak jakby ten rozdział w jego życiu nie istniał. Przecież to ona pierwsza pomogła jemu i jego dzieciom.
Nick

Post autor: Nick »

Rzeczywiście zapomniał :wink: Chociaż rozmowę Taylor i Ridga śledziłem bardzo pobieżnie. Czekałem tylko na scenę kiedy Brooke zobaczy Taylor. Jej reakcja była bezcenna :mrgreen:
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Tak, reakcja Brooke na Taylor to najlepszy moment dzisiejszych odcinków. :mrgreen: Bardzo żałuję, że nie będę mogła zobaczyć jutrzejszych odcinków, ale mam kolokwium o 17 ::kwasny::
Ridge bardzo zgrabnie ominął temat RJ'a. Ciekawe co powie Taylor na wieść, że Brooke i Ridge mają synka. :mrgreen: Fajny był wyraz twarzy Brooke, kiedy Ridge tłumaczył jej, że Taylor żyje i że spędził z nią noc. :mrgreen: Patrzyła na niego z politowaniem. ::jezyk::
dikusia91

Post autor: dikusia91 »

ten krzyk byl bezcenny xD
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Kiedy dzisiejsze odcinki będą w sieci??
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Kiedy Brooke mówiła, że miłość Ridge'a do Taylor to sprawa przeszłości chciałem czymś rzucić w ekran ::kwasny:: Oj, żebyś się nie zdziwiła...

Jeżeli chodzi o czas, to myślę, że punktem odniesienia powinien być wiek postaci jak Brooke, Ridge itd. Jak wiemy, wiek dzieci ciągle się zmienia i nie rosną one w jednakowo. Czyli minęły ponad dwa lata.

Niech was nie dziwi sprawność Taylor, Forresterowie z gorszych wypadków wychodzili prawie bez szwanku, a potem w krótkim odstępie czasu powracali do 100% sprawności :P
Primok

Post autor: Primok »

To jedną głupotę wyjaśnili - to nie obrączka od czasu Taylor. Tylko czemu ona myślała inaczej :roll: . W ogóle dziwnie się zachowuje po tych wszystkich latach. Dziwna jej reakcja na to, że Ridge nie chciał się z nią kochać :roll: . I dziwne, że nie miała żadnych informacji o życiu Ridge'a i swoich dzieci, ale o ślubie Bridget wiedziała :roll: .
Ridge jednak do końca nie zwariował chyba - przypomniał sobie o Brooke :P .
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Primok pisze: W ogóle dziwnie się zachowuje po tych wszystkich latach. Dziwna jej reakcja na to, że Ridge nie chciał się z nią kochać :roll: . I dziwne, że nie miała żadnych informacji o życiu Ridge'a i swoich dzieci, ale o ślubie Bridget wiedziała :roll: .
Ridge jednak do końca nie zwariował chyba - przypomniał sobie o Brooke :P .
To akurat możliwe, ślub Bridget i Nick'a był tematem nr 1 na okładce "Eye on Fashion", wspominali też, że jest w wielu tabloidach. Ridge ostatnim czasem aktywny zawodowo nie był, więc i zainteresowania prasy nie było.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ridge wydaje się jakby zapomniał o całym świecie, kiedy mówi o Taylor jest pełen nadziei, rozpromieniony i rzeczywiście robi wrażenie jakby był opętany zwłaszcza ,że mówi o osobie która nie żyje ,że zmartwychwstała.
Nobody does it better
Zablokowany