Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Tomala

Post autor: Tomala »

Ale Taylor była dzisiaj napalona! Przecież ona taka porządna, a najbardziej spragniona kontaktu fizycznego. Jeszcze wspominała noc z Ridgem. Zupełnie jak nie ona.
Reakcja Brooke była świetna :lol: Bardzo czekałem na tę scenę, a jak ją zobaczyłem to się tak śmiałem (z moją mamą) ::loll:: Moja mama przy tej scenie powiedziała na Taylor: "Ale zmora" :lol:
Primok

Post autor: Primok »

Pottermaniack pisze:To akurat możliwe, ślub Bridget i Nick'a był tematem nr 1 na okładce "Eye on Fashion", wspominali też, że jest w wielu tabloidach. Ridge ostatnim czasem aktywny zawodowo nie był, więc i zainteresowania prasy nie było.
Jak nie był - jego przejście do Marone, później Logan Design - to napewno było głośniejsze niz ten ślub.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Primok pisze:
Jak nie był - jego przejście do Marone, później Logan Design - to napewno było głośniejsze niz ten ślub.
Wtedy Taylor była w śpiączce... :roll: :cry:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

B@r pisze:
Primok pisze:
Wtedy Taylor była w śpiączce... :roll: :cry:
Dokładnie, chodziło mi o te ostatnie dwa miesiące po tym, jak Taylor się wybudziła :wink:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nie słyszałem o tych 2 miesiącach. Potwierdzacie jednak tę informację, więc stwierdzam, że scenarzyści trochę przeholowali. Dwa miesiące to trochę mało na całkowity powrót do sprawności. Wiarygodniej byłoby, gdyby to był rok. Więzienie Tay też wtedy byłoby wiarygodniejsze. Podejrzewam, że Omar ograniczał dostęp Taylor do informacji, a o ślubie mogła się dowiedzieć przez przypadek. Ryan - słuszne uwagi - ja dodam tylko ze swej strony - służby specjalne mogą wszystko, nawet rzeczy niemożliwe. ::loll::
Ufff, Ridge powiedział Taylor o żonie. Podejrzewam, że będzie oszczędnie dawkował jej wieści o swoim życiu po śmierci. Wątpię w to, że powie o Bridget - to dla niego wstydliwa karta. ::loll::
Mina Brooke na końcu - bezcenna! Czekam na ciąg dalszy.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A pamiętacie jak za pierwszym razem zareagowała Brooke na jej ożycie? Bardzo podobnie, wtedy jeszcze Taylor zdjęła zamaskowanie. Dziś jak Trupaylor wypytywała Ridge'a o Thomasa od razu mi się jego seks z Amber nasuwał na myśl :lol: Ale Ridge dawkuje informacje, szkoda
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Też o tym pomyślałam :lol: . Ale że pani doktor nie wpadła na pomysl przygotowania rodziny przez specjalistę jej pokroju ::kwasny:: . Niefajnie jest zobaczyć matkę która od lat nie żyje, nawet jeśli uprzedzi nas o tym tato, ktory ostatnio miał problemy z glową!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Adex-fan Brooke pisze:Dziś jak Trupaylor wypytywała Ridge'a o Thomasa od razu mi się jego seks z Amber nasuwał na myśl
Nareszcie będą mogli się przekonać, co Taylor myśli o związku Thomasa i Amber, bo wcześniej mówili, że Taylor to na pewno by ich zaakceptowała / nie zaakceptowała.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Widzę ,że myślimy podobnie. Mam nadzieje ,że Ridge opowie Taylor o wszystkim, w pierwszej kolejności o R.J. i związku jej syna z Amber.
Nick

Post autor: Nick »

Zaskoczyło mnie dzisiaj, że nie wycięli zapowiedzi B&B z CBS.

Mogliby trochę podgonić z tempem bo zanim wszyscy dowiedzą się, że Taylor żyje minie z 20 odcinków. Brooke bardzo ładnie się zachowała opowiadając Taylor o dzieciach :wink:
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

A mnie z kolei Jackie zaczęła przypominać Stephanie - też gdyby mogła, decydowałaby za synka w życiowych, miłosnych wyborach. Tyle, że robi to mniej bezczelnie niż La Forrester. :D A Phoebe/Steffy/którakolwiek zaczyna mi przypominać z wyglądu Georginę z "Gossip Girl", ale sprawdziłem i to żadna z nich. ::loll::
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Ryan podzielam twoje zdanie. Jackie mnie zaczęła denerwować. Wtrąca się w nie swoje sprawy. Jasne Nick to jej syn , ale już dość w jego życiu namieszała. Powinna sobie odpuścić.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Właśnie zgadzam sie z Timem, że Jackie zachowuje sie jak jakaś nawiedzona. Nie powinna tak mówić przy Bridget bo na pewno robi jej przykrość, twierdząc , że jej matka jest dla Nicka lepsza niż ona. Taylor i Brooke - spotkanie po latach. Brooke świetnie zagrała te sceny :serce:
Tomala

Post autor: Tomala »

Jackie mnie dzisiaj tak wkurzała ::kwasny:: Dobrze, że Bridget nie dała się sprowokować, nie nabrała żadnych podejrzeń wobec Nick'a, nie zasmuciła się ani nic.
Taylor ładnie się zachowała wobec Brooke. Podziękowała jej za opiekę nad dziećmi. Czekałem tylko aż Brooke powie jej o Thomasie i Amber, ale najbardziej czekam na to jak Taylor zareaguje na wieść o istnieniu RJ'a. Szkoda tylko, że narazie Brooke i Taylor unikają tematu, że przecież mają wspólnego męża. Najlepszy byłby dla nich teraz trójkącik ::loll::
Ridge za szybko to wszystko robi. Wpadł do domu Stephanie i Erica i od razu zabiera bliźniaczki. Przecież to będzie dla nich totalny szok.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Stephanie zrobi wszystko aby Brooke wyrzucić z rodziny ,a Jackie zrobi wszystko ale żeby Brooke przyciągnąć do rodziny. Logan nie ma łatwo z takim teściowymi ::loll::
Zablokowany