Post autor: Tomala »

Bez sensu było też jak niedawno (może dzisiaj albo wczoraj, nie pamiętam) Jackie powiedziała do Deacona: "Co klienci sobie pomyślą". To co ona za kasą stoi i "nabija" :lol:

Post autor: Sexy Secret »

Fajną parę tworzy z Deacon 'em - głupio że ich związek niedługo się rozpadnie.
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.

Post autor: Thorne »

Sexy Secret pisze:Fajną parę tworzy z Deacon 'em - głupio że ich związek niedługo się rozpadnie.
Spoiler ?! ?! ?! Czy Twoja spekulacja ?! ?! ?! ?!
If you can't beat them, join them...

Post autor: Sexy Secret »

No tak przecież tutaj niemożna pisać spojlerowo - więc moja spekulacja :wink: 8)
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.

Post autor: Robi »

Jackie postanowiła znów mieszać w życiu syna ::kwasny:: Mało jej co wcześniej zrobiła i znów miesza. Jeżeli będzie dalej tak robić to skompromituje się jak Stephanie.
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Tak, Jackie mogłaby już dać spokój Brooke i Nick'owi. Przecież widać, że między nimi (a przynajmniej ze strony Logan) już nie ma żadnego głębszego uczucia...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Damians »

Jackie już jest drugą Stepanie. Zamiast się cieszyć, ze jej syn znalazł szczęście, to knuje i intryguje, żeby rozbić jego związek.
Chciałbym jednak, żeby jej się to udało, ale żeby Brooke mimo wszystko była z Ridge'm i Nick wtedy zostałby sam ze swoją mamusią!
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

Niech Jackie odczepi się od Nicka, całej rodziny i jedzie szukać swojej byłej wielkiej miłości Deacona.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."

Post autor: Mareczek »

Jacqueline wreszcie zajeła się czymś rozsądnym ::chytry::
Niech prześladuje starą Stephanie i dojdzie do prawdy, liczę że sprzymierzy się z nią Nick ::rad::
Już dzisiaj Jackie dobrze zagrała tą podejrzliwość w szpitalu ::ok::

Post autor: Robi »

Jackie w ostatnim czasie była najlepsza. Jej intuicja nie zawiodła i to dzięki niej cała rodzina Forresterów przejrzała kim tak na prawdę jest Stephanie . A jest intrygantką i manipulantką , za co została ukarana samotnością ::ok::

Co za głupia baba ::plask wczolo: Uganiała się za Deaconem bo chciała się zaspkoić w sypialni, a teraz jak Deacon wyjechał to stwierdziła, że to nic nie znaczyło i chce znowu Massima ::plask wczolo: Czyli jej logika była taka - wolę Deacona, ale w ostateczności Massimo może być :?

Post autor: Pottermaniack »

Massimo bardzo dobrze postąpił. Jak widać, Deacon jej się znudził, a właśnie dla niego zmarnowała swoją "drugą szansę". Powinna też przeprosić Marka-zniszczyła jego karierę i życie, ale jak już przestał być przydatny, to po co ma się nim interesować? :x

Żal mi jej :lol: Desperacko poszukuje faceta. W dodatku ot tak wybaczyła Stephenowi, że przespał się z Taylor i jeszcze stwierdziła, że to seksowne ::loll:: ::plask wczolo:

Post autor: Damians »

Ona jest żałosna. Pojawiła się w MNS kilka lat temu, a już spała z milinem facetów: Mass, Eric, Deacon, Stephan... W dodatku sama nie wie, czego chce, dopiero co na zabój kochała Deacon'a, potem Eric'a, który cały czas ją ośmieszał, bo żenił się z innymi kobietami, a teraz jest z ojcem Brooke, który co noc śpi z kim popadnie ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

A ja tam lubię Jackie! :) Aktorka miło mi się kojarzy z jej hitową i niezapomnianą kreacją w serialu "Północ- Południe"! :)

W ogóle ma ona bossski akcent! :P
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ