Styl w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Gra trochę prymitywa, ale wygląda dokładnie, jak wczorajsza cena w :mrgreen: MNS http://poszkole.pl/gry.php?idm=1164&kat=11
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Tak, wczorajsza suknia Brooke mi się podobała. Oprócz tego śliczny kostium "kobiety w różu". Trochę skojarzył mi się z kostiumem, który Brooke miała na ślubie Taylor i Ridge'a w 1998 roku, tyle, że tamten był turkusowy, a ten różowy. :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Taylor, którą dzisiaj ujrzeliśmy była... niezbyt efektowna ::jezyk::
Usta jak ponotony i jakieś dziwne włosy ::chytry::
Kobieta w bieli można rzec ::loll::
Ale tak na serio - Taylor trochę zmieniła się w tym Maroku, twarz juz inaczej wygląda :P
Ale figura nadal nieskazitelna :serce:
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Ale tak na serio - Taylor trochę zmieniła się w tym Maroku, twarz juz inaczej wygląda :P
Widocznie nie mają tam najlepszych chirurgów plastycznych. ::jezyk::
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Primok

Post autor: Primok »

W tych ciemnościach nie można było się jej przyjrzeć, a już w ogóle ocenić jej sylwetki :roll: .
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Nie mogę patrzeć na ten niebieski sweterek jednej z bliźniaczek :shock:
Albo znaleźli go na bazarze albo pożyczyli go z szafy z lat 80'tych. Nie widać ,że Steffy czy Pheobe (bo nie wiem która to) ma ojca projektanta!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Marek Forrester pisze:Nie mogę patrzeć na ten niebieski sweterek jednej z bliźniaczek :shock:
Albo znaleźli go na bazarze albo pożyczyli go z szafy z lat 80'tych. Nie widać ,że Steffy czy Pheobe (bo nie wiem która to) ma ojca projektanta!
Może dlatego, że tatuś-projektant sam nie za dobrze potrafi się ubrać ::kwasny::
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

W całej "Modzie" na modzie zna się chyba tylko Amber :) Ostatnio jej stroje zrobiły się bardzo oryginalne. Szkoda, że wyjechała...
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Zauważyliście jak ci nasi bohaterowie (Taylor, Ridge, Stephanie) zmienili się/postarzeli przez te parę lat od "śmierci" Taylor (w 2002)? Stefka już siwa, Ridge też posiwiał (a na retrospekcjach z 2002 długie czarne włosy), Taylor wiadomo... No i dzieci postarzono na nastolatków... To rzeczywiście wygląda jakby minęło z conajmniej 10 lat od tej "śmierci" Taylor, jak to nam niektórzy próbują wmówić w tym serialu...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ja też to zauważyłam. Stephanie wygląda znacznie, znacznie starzej niż kilka miesięcy temu :!: Jakby od tamtego czasu minęły wieki... :P
Co do ubrań, bliźniaczki ubierają się kiczowato i tandetnie :-x A nie dość, że żyją w LA, to rodzina jeszcze łaszki projektuje ::jezyk:: Mam nadzieję, że w następnych odcinkach odświeżą swą garderobę ::krzyw::
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Gabra-Sheila pisze:Co do ubrań, bliźniaczki ubierają się kiczowato i tandetnie :-x
Widocznie jeszcze nie zmieniły strojów po powrocie z internatu. Może nie chciały się tam wyróżniać. :P W sumie to one chodziły do jakiejś elitarnej szkoły?
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Dziś bardzo fajną bluzkę miała Taylor, przeplatana i w moim ulubionym kolorze "ekri" :P
Nobody does it better
dikusia91

Post autor: dikusia91 »

popieram, przesliczna tunika. :)
And though You're invisible, I'll trust the unseen.
Tomala

Post autor: Tomala »

Faktycznie nieźle wyglądała.
Marek Forrester pisze:kolorze "ekri"
Zawsze się zastanawiam czym różni się ekri od beżowego :lol:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Nie pytaj mnie, poprostu lubie słowo "ekri" :P Nie wiem czym różni się on od beżowego, kremowego czy białego nawet.
Nobody does it better
ODPOWIEDZ